Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: «Να ηχήσουν πένθιμα οι καμπάνες σ’ όλη τη χώρα! Πατρίς-Θρησκεία-Οικογένεια»

Όσα συζητά και αισθάνεται η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων και των Ελληνίδων εξέφρασε μεγαλοφώνως στη Βουλή των Ελλήνων ο Αρχηγός του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, Νικόλαος Μιχαλολιάκος.

Στην πύρινη ομιλία του, ο Αρχηγός του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος στηλίτευσε με τον πλέον δριμύ τρόπο την απόπειρα της Αριστεράς να καταλύσει τον βασικό πυλώνα του Έθνους, την ελληνική οικογένεια. Επισήμανε χαρακτηριστικά, οτι «η κυβέρνηση επιχειρεί να διαλύσει τον τρόπο με τον οποίο πορεύτηκε η ελληνική οικογένεια επί χιλιάδες έτη»!
Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής έθεσε και το ερώτημα για ποιο λόγο δεν αντιδρά η Εκκλησία της Ελλάδος. «Τί είδους κονκορδάτο έχει συναφθεί μεταξύ εκκλησίας και κυβέρνησης της Αριστεράς;», διερωτήθηκε ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής. Αφού χαιρέτησε την απόφαση του μητροπολίτη Καλαβρύτων Αμβρόσιου να ηχήσουν πένθιμα οι καμπάνες της μητροπόλεώς του, ο Ν. Μιχαλολιάκος υποστήριξε πως «σήμερα έπρεπε να πενθούν πένθιμα οι καμπάνες σε όλη τη χώρα»!
Ειρωνευόμενους τους ροζ «επαναστάτες» της Αριστεράς, ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής σημείωσε τα εξής: «εσείς δεν αλώσατε καμία Βαστίλη. Εκλεγήκατε με τις ψήφους λιγότερου του 20% του εκλογικού σώματος και επιχειρείτε να επιβάλλετε την διάλυση του θεσμού της ελληνικής οικογένειας. Αν για εσάς είναι αναχρονιστικό, τότε για εμάς τους Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής ισχύει και θα ισχύει το σύνθημα: Πατρίς-Θρησκεία-Οικογένεια»!