Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2015

Αμόκ κατά Χρυσής Αυγής από την παρατρεχάμενη του Φίλη στο υπουργείο καταστροφής της Ελληνικής Παιδείας


Αμόκ κατά Χρυσής Αυγής από την παρατρεχάμενη του Φίλη στο υπουργείο καταστροφής της Ελληνικής Παιδείας
Όποιος είχε την περιέργεια να παρακολουθήσει τις τελετές παράδοσης παραλαβής των νέων υπουργών, κατάλαβε λίγο πολύ τις μαύρες μέρες που έρχονται. Φανατικοί και μισαλλόδοξοι, έτοιμοι να ξεσπάσουν την εκδικητή μανία τους επάνω σε οποιονδήποτε διαφωνεί μαζί τους.

Στο αυτό μήκος κύματος κινήθηκε και η νέα αναπληρώτρια υπουργός Παιδείας, Σία Αναγνωστοπούλου, η οποία υποσχέθηκε γενικά και αόριστα μεταρρυθμίσεις, ξεχνώντας ότι τα χιλιάδες κενά στην εκπαίδευση και τα σχολεία που δεν άνοιξαν, τα παιδιά που πεινάνε και οι άνεργοι γονείς, είναι δικό τους έργο. Εξαπέλυσε έναν οχετό ύβρεων κατά της Χρυσής Αυγής, αδιαφορώντας ότι μιλάει για την τρίτη κοινοβουλευτική δύναμη της χώρας. Προφανώς άνθρωποι του φυράματός της εξαντλούν όλη τη δημοκρατικότητά τους στις ταμπέλες και δεν διατάζουν να αποκαλύψουν το ολοκληρωτικό μαρξιστικό σκοτεινό μυαλό τους. 
Η συνέχεια της τοποθέτησής της ήταν ακόμα χειρότερη, διότι προδιέγραψε ένα άθλιο μέλλον για την επόμενη γενιά, ισχυριζόμενη μάλιστα αυτάρεσκα, ότι αυτό επιτάσσει η δημοκρατία και οι πολυπολιτισμικές της αρχές. 
Το Εθνικιστικό Μέτωπο Εκπαιδευτικών ξεκαθαρίζει ότι οι προσπάθειες αφελληνισμού της ελληνικής νεολαίας, θα μας βρουν απέναντι και ως εκπαιδευτικούς και ως γονείς. Η υποβάθμιση του δημόσιου σχολείου και η μετατροπή του σε χωματερή ψυχών, ο αφελληνισμός των βιβλίων και η παραποίηση της ιστορικής αλήθειας, χάρη της εξυπηρέτησης των διεθνιστικών ονειρώξεων κάθε τυχαίας, δεν θα περάσει. Αγωνιζόμαστε για δημόσια δωρεάν εκπαίδευση για όλα τα ελληνόπουλα, όπως επιτάσσει το άρθρο 16 του Συντάγματος και ο Αγώνα μας είναι συνεχής και αδιαπραγμάτευτος.