Παρασκευή, 20 Νοεμβρίου 2015

Μιχάλης Αρβανίτης: Έλληνες ξεσηκωθείτε

Ρε Έλληνες! Ξεχάσατε ότι είστε ΕΛΛΗΝΕΣ; Που είναι ο Πατριωτισμός σας;  Που είναι η υπερηφάνεια σας; Που είναι η λεβεντιά σας; Που είναι το φιλότιμό σας; Που είναι η Τιμή σας; Που είναι η αξιοπρέπειά σας; Που είναι η ευφυΐα σας;Δεν σας φτάνει που μας υποδούλωσαν, μας εξαθλίωσαν, μας εξαπάτησαν, μας πρόδωσαν, μας καταχρέωσαν, μας ρεζίλεψαν μας έφτυσαν κατάμουτρα, ξεπουλούν τη Γή μας, μας ξεσπιτώνουν, μας αφελληνίζουν, αλλοιώνουν τον πληθυσμό μας με μουσουλμάνους κάθε φυλής, διώχνουν τους νέους μας κατά εκατοντάδες χιλιάδες και μας αφανίζουν πνευματικά και βιολογικά;

Δεν σας φτάνουν όλα αυτά;

Θέλετε κι’ άλλα νεοραγιάδες; 

Τα παιδιά και τα εγγόνια σας δεν τα σκέφτεστε; Δεν σκέφτεστε ΠΟΥ, και σε ΠΟΙΑ χέρια θα τα παραδώσετε; Δώσατε «δεύτερη ευκαιρία» (!!!) μετά τα ψέματα, τις απάτες και την ψυχρολουσία του 3ου μνημονίου σ’ έναν ελεεινό απατεωνάκο, το συνάφι του και τους άλλους εγκληματίες του «δημοκρατικού» τόξου που τον στήριξαν και τον στηρίζουν, ΓΙΑΤΙ; Για να μας δώσουν την ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ; Αν σας έχουν απομείνει κάποια ίχνη μυαλού και φιλοτίμου ΕΞΕΓΕΡΘΕΙΤΕ! Παντού! Σε πόλεις και σε χωριά, σε συνοικίες και γειτονιές, σε βουνά και θάλασσες. ΔΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΣΕΙΣ ΤΗ ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ!!! 

‘Έχετε δικαίωμα και υποχρέωση ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΑ(!) να στραφείτε με ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ(!) εναντίον αυτών των πολιτικών κοπρόσκυλων και να τα «ξεκαπνίσετε» από το κοινοβούλιο ΣΥΣΩΜΟΙ: ΛΑΟΣ – ΣΤΡΑΤΟΣ και ΕΚΚΛΗΣΙΑ!

Μιχάλης Αρβανίτης