Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015

Μιχάλης Αρβανίτης: Έλληνες Πατριώτες σπάστε τα δεσμά

Πριν  ένα περίπου χρόνο μια θλιβερή μειοψηφία επικίνδυνων ανθρώπων, η οποία λυμαίνεται στην ένδοξη Δικαιοσύνη, διέταξε πως εκλεγμένοι βουλευτές του ελληνικού κοινοβουλίου δεν έχουν το δικαίωμα να συμμετέχουν και να ομιλούν δημόσια σε πολιτικές συγκεντρώσεις του κόμματος τους.


 Έτσι σήμερα ο συναγωνιστής Μιχάλης Αρβανίτης, δεν μπορεί να απευθυνθεί στους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής, στην περιφέρεια της Αχαΐας όπου εκλέγεται. Φυσικά τα ΜΜΕ ως το μακρύ χέρι του συστήματος συμβάλλουν σε αυτή την "δημοκρατική φίμωση", αρνούμενοι να αναδείξουν τις θέσεις του κινήματος μας.

Αυτό όμως που γεμίζει τις ψυχές μας με Τιμή, είναι ότι εμείς μπορούμε και κοιτάμε κατάματα τον ελληνικό λαό σε Πόλεις, Χωριά και γειτονιές δεν χρειαζόμαστε τα βρωμομέσα τους, που επί καθημερινής βάσεως φιλοξενούν τους πάσης φύσεως ψεύτες πολιτηκάντηδες.

 Η Χρυσή Αυγή το βράδυ των εκλογών τόσο στην Αχαΐα, όσο και στην υπόλοιπη Ελλάδα, θα αυξάνει τα ποσοστά της και η αύξηση αυτή θα σημαίνει επαγρύπνηση περισσοτέρων Ελλήνων, ενάντια στην σταδιακή υποδούλωση που μας επιβάλλουν τα ξένα και εγχώρια κοράκια.