Πέμπτη 20 Αυγούστου 2015

Ερωτήσεις και επισημάνσεις προς «τυφλούς» και ηλίθιους αυτόχειρες.


«Μωραίνει Κύριος, αν βούλεται απωλέσαι»

   Πότε, επιτέλους θα καταλάβετε υπνωτισμένοι νεοραγιάδες ποιοι είναι αυτοί που επιχειρούν να αφανίσουν το Γένος μας και ποια είναι τα ντόπια όργανά τους;
   Ως πότε θα ανέχεστε τον αργό θάνατο της Φυλής μας και την υποδούλωση του Έθνους μας, αποχαυνωμένα τηλεθύματα;
   Τι άλλο πρέπει να συμβεί για να καταλάβετε, ότι τα προδοτικά κόμματα του «δημοκρατικού» τόξου είναι μια εταιρία δολοφόνων του Έθνους;
   Τι άλλο πρέπει να συμβεί, για να καταλάβετε, ότι αυτή η εγκληματική διακομματική οργάνωση είναι το μακρύ χέρι αυτών που επιχειρούν να αφανίσουν το Γένος μας, δηλαδή των χρηματοσιωνιστών τραπεζιτών και των Γερμανών;
   Ξυπνήστε απ’ το λήθαργο που είστε βυθισμένοι, ανοίξτε τα μάτια, ξεβουλώστε τα’ αυτιά και ακούστε: ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ!!!


   Οι πολιτικοί απατεώνες με πρόσχημα ότι δήθεν αγωνίζονται για το λαό και τη δημοκρατία, με τη βοήθεια και σύμπραξη σαπιοδιανοούμενων «προοδευτικών», «εκσυγχρονιστών», ανεπάγγελτων καλοπληρωμένων γραικύλων, «αντιρατσιστών», ψευτοανθρωπιστών, φιλοκίναιδων, αναρχοσυμμοριτών και άλλων εθνοκτόνων αποβρασμάτων, ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ «ΓΗΝ ΚΑΙ ΥΔΩΡ» στους χρηματοσυμμορίτες τραπεζίτες και στους Γερμανούς μισέλληνες.

   Ξήλωσαν τα σύνορά μας και πλημυρίζουν την Πατρίδα μας με εκατομμύρια αφροασιατών και βαλκάνιων γυφτοκατσαπλιάδων, εκτελώντας πειθήνια τις εντολές των χρηματοσιωνιστών για την αλλοίωση του πληθυσμού μας. Οι χρηματοσιωνιστές τοκογλύφοι και οι Γερμανοί ήσαν ανέκαθεν εχθροί των Ελλήνων! Οι γερμανοί, από διώκτες των λαών έγιναν όργανο και φόβητρο των χρηματοσιωνιστών τοκογλύφων σ’ ολόκληρη την Ευρώπη, κερδοσκοπώντας από κοινού.

   Οι ευρωπαίοι και οι Έλληνες, υπέκυψαν πέφτοντας στην παγίδα των δανείων και της υπερκατανάλωσης και κατήντησαν αλυσοδεμένοι δούλοι, των χρηματοσυμμοριτών με δεσμοφύλακα και φόβητρο το γερμανικό μαντρόσκυλό τους.

   Αυτοί (οι χρηματοσιωνιστές τοκογλύφοι) που προετοίμαζαν πριν από 118 χρόνια τον 3ο (οικονομικό παγκόσμιο πόλεμο βγήκαν νικητές και τροπαιούχοι, με την ανοχή των σκυλόφραγκων και των ελληνόφωνων «κυβερνητών» μας.

   Αυτός ο διεθνής τοκογλυφικός οργανισμός βρήκε πρόθυμους υπηρέτες και εκτελεστές (με το αζημίωτο) των καταχθόνιων σχεδίων του και στην Ευρώπη και στην Ελλάδα.

   Οι ύπουλοι χρηματοσυμμορίτες και στυγνοί τοκογλύφοι υποθήκευσαν τη γη μας, τις σάρκες μας, το πνεύμα μας και την ψυχή μας.

   Παραδώσαμε ομήρους τα παιδιά μας, τα εγγόνια μας και τις επόμενες γενιές στα ρυπαρά χέρια με τα γαμψά νύχια των μισαρών εχθρών του ανθρωπίνου γένους.

   Όλ’ αυτά εμείς οι Έλληνες εθνικιστές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, γνωρίζαμε ότι θα συμβούν, τα περιμέναμε, τα γράφαμε και τα λέγαμε.

   Γι’ αυτό και σύσσωμο το υπόδουλο πολιτικό σύστημα αντέδρασε και εξαπέλυσε άγριο, παράνομο και ανήθικο κυνηγητό εναντίον μας με ύβρεις, συκοφαντίες, ραδιουργίες, επιθέσεις στα γραφεία μας και σε βουλευτές μας, προβοκάτσιες, χαλκευμένες και παράνομες ποινικές διώξεις, φυλακίσεις, δολοφονίες στελεχών μας, εκφοβισμούς και απειλές, συνομωσίες σιωπής απ’ τα ξεφτιλισμένα ανδρείκελα των ΜΜΕ και τέλος (;) με παραπλάνηση του αγοφερόμενου δύσμοιρου λαού μας.

   Βέβαια, όλ’ αυτά που συμβαίνουν στην Ευρώπη και στο λαό μας τα γνώριζε και τα περίμενε, συμβάλλοντας με τον τρόπο του, ΚΑΙ το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο της Ελλάδος (Κ.Ι.Σ.Ε.), Ν.Π.Δ.Δ. γαρ, το οποίο ούτε μια προσχηματική δήλωση συμπαράστασης δεν είχε το «φιλότιμο» να κάνει προς τον δοκιμαζόμενο λαό μας.

   Το μόνο που κάνει είναι να απαιτεί διώξεις κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

   Αυτός λοιπόν ο παράνομος και δυσεβής τοκογλυφικός οργανισμός, με όπλο το χρυσάφι, που μάζεψε με τα πάσης φύσεως εγκλήματά του κατά των Εθνών, ΚΑΤΑΦΕΡΕ να επιβάλει την κυριαρχία της «Υπέρτατης Κυβέρνησής» του, πραγματοποιώντας έτσι το προαιώνιο όνειρό του για την καταστροφή των Εθνών.

   Η χρηματοτραπεζική αυτοκρατορία του κακού, της ύλης και του σκότους βρίσκεται εντός των πυλών και:

* Σκορπίζει τον τρόμο και επιβάλλει τη βία με τη συνδρομή των αμερικανών και των «χρήσιμων ηλιθίων».
* Εμφανίζει τα τοκογλυφικά της δάνεια, ως σανίδα σωτηρίας των Εθνών της Ευρώπης, για να τα καθυποτάξει οικονομικά.
* Κυριαρχεί στο διοικητικό μηχανισμό των κρατών, επηρεάζοντας τη νομοθεσία τους (Μάαστριχ, Σένγκεν, Σύμφωνα, οδηγίες, μνημόνια κ.ά.).
* Ενισχύει και παράλληλα διαβρώνει τα κοινοβουλευτικά συστήματα διακυβερνήσεως, για να επωφελείται από τις διαφωνίες των κομμάτων.
* Αποβλακώνει, εκμαυλίζει και εξαθλιώνει τις νεολαίες των Εθνών.
* Καλλιεργεί στα Έθνη τη διαφθορά, την απάτη και την προδοσία, για να τα κατευθύνει εκεί που θέλει.
* Υποθηκεύει τις ιδιοκτησίες των Λαών, δημόσιες και ιδιωτικές μέσω των τραπεζών που ελέγχει.
* Συντηρεί τον τρόμο με δολοφονίες «νόμιμες» (αμερικανοΝΑΤΟΪΚΟΣ στρατός) και παράνομες κατά συγκεκριμένων προσώπων.
* Υποδουλώνει όλες τις ευρωπαϊκές «κυβερνήσεις» στην «Υπέρτατη Κυβέρνηση» των τοκογλύφων τραπεζιτών της.
* Μετέφερε τον πόλεμο στο οικονομικό πεδίο, όπου κυριαρχεί.
* Κυβερνά τα ευρωπαϊκά Έθνη, ρυθμίζοντας κατά το δοκούν τις μεταξύ τους σχέσεις.
* Έθεσε υπό την εξουσία και τον έλεγχό της τον αμερικανοευρωπαϊκό Τύπο, και το σύνολο του «ελληνικού», πλην ελαχίστων εντύπων.
* Περισφίγγει με μια τεράστια «μέγγενη» όλα τα κράτη της Ευρώπης και τις Η.Π.Α. βέβαια, τις οποίες έχει βαθιά χωμένες στο τσεπάκι της.
* Δημιουργεί συνθήκες χρεωκοπίας σε βάρος των πιο αδύναμων οικονομικά Εθνών, με πρώτη και καλλίτερη την Πατρίδα μας, για να της αφαιμάξει τον υποθαλάσσιο, υπόγειο και υπέργειο πλούτο της.
* Χρησιμοποιεί κομμουνιστές και αναρχοσυμμορίτες, για να προκαλεί αναταραχές στις εθνικές κοινωνίες.
* Παραπλανά και αποπροσανατολίζει τους Λαούς, με δημοσιεύματα στον Τύπο που ελέγχει, εκμεταλλευόμενη την αμάθειά τους.
* Προκάλεσε τεχνητά την τελευταία οικονομική κρίση (όπως βέβαια και όλες τις προηγούμενες), για να ολοκληρώσει τον απόλυτο έλεγχο στην Ε.«Ε.».
* Υποχρέωσε όλα τα Έθνη της Ευρώπης και πρώτο το δικό μας να την υποστηρίζουν και να νομοθετούν υπέρ των συμφερόντων της.
* Βρίσκεται παντού και πουθενά, μέσα κι’ έξω, πάνω και κάτω, ορατή και αόρατη.
* Αντικατέστησε το πνεύμα με την ύλη.
* Ελέγχει απόλυτα την παραγωγή, διακίνηση, τιμή και «ποιότητα» (βλ. μεταλλαγμένα) των αγροτικών και βιομηχανικών προϊόντων.
* Διαβρώνει σταδιακά τις χριστιανικές κοινωνίες, εκτρέποντάς τις προς την αναζήτηση του χρήματος και των υλικών απολαύσεων.
* Έχει δεσμεύσει τα κράτη να μετέχει και αυτή υποχρεωτικά, και στην παραμικρή συμφωνία που κάνουν μεταξύ τους.
* Έχει καταφέρει να «κυβερνούν» οι ηγέτες των κρατών για λογαριασμό της, αυτή η αυτοκρατορία του ΚΑΚΟΥ της ΥΛΗΣ και του ΣΚΟΤΟΥΣ.
* Αποδυναμώνει τη σκέψη και την κρίση των Λαών, με χίλια δύο νόμιμα, νομιμοφανή ύπουλα και παράνομα μέσα, για να μη μπορούν να «δουν» και να καταλάβουν ποιος είναι ο εχθρός τους και εν δυνάμει «εκτελεστής» τους, ώστε να αντισταθούν και ν’ αντεπιτεθούν.
* Έχει απλωμένα τα χέρια της παντού, σαν αρπάγες για να καταβροχθίσει ό,τι έχει απομείνει από τον πλούτο των Εθνών.
* Ίδρυσε τεράστια μονοπώλια, εγκλωβίζοντας το αγοραστικό κοινό και υποχρεώνοντάς το ν’ αδειάζει τις τσέπες του στα ταμεία της.
* Πλήττει σταδιακά την ιδιοκτησία των γαιών και των ακινήτων μας, υποχρεώνοντας τους εβραιόδουλους εκάστοτε κυβερνήτες μας, να επιβάλουν βαριά φορολογία στην κτηματική περιουσία, ώστε κάποτε να την αρπάξει, για ένα κομμάτι ψωμί ή λίγα ψίχουλα απ’ το πάμπλουτο τραπέζι της.
* Ελέγχει τα υπουργεία όλων των κρατών της Ε.«Ε.» τόσο δια της πολιτικής, όσο και δια των οικονομικών συμβάσεων, που τα υποχρεώνει να συνάψουν.
* Ελέγχει το κάθε τι, που θα μπορούσαν οι όποιοι αντίπαλοί της, να χρησιμοποιήσουν εναντίον της.
* Επέβαλε την αριθμοχρηματολογία, ως κύριο και μόνιμο θέμα των Μ.Μ.Ε. και των τηλεπαραθυράκηδων βλακόμετρων της πολιτικής.
* Κατάφερε ν’ αλλάξει ακόμα και το χαρακτήρα του λαού μας κι’ από λιοντάρι να τον μετατρέψει σε φοβισμένο και υπάκουο κοπρόσκυλο.
* Προσπαθεί, με κάθε μέσο, ν’ ανατρέψει ό,τι έχει απομείνει ακόμη όρθιο στις Εθνικές κοινωνίες.
* Χρηματοδοτεί τα κόμματα, και έτσι επηρεάζει και ρυθμίζει κάθε λειτουργία στο Δημόσιο Τομέα.
* Έχει προετοιμαστεί, για ν’ αντιμετωπίσει δυναμικά, κάθε πιθανή εξέγερση των Εθνών εναντίον της, με τη βοήθεια του δολοφονικού στρατού των Η.Π.Α.
* Υποχρέωσε από το1990 τις «κυβερνήσεις» μας να ξηλώσουν τα σύνορά μας, για να πλημμυρίσουμε με αλλόφυλους φυγάδες με τις γνωστές συνέπειες (αλλοίωση του πληθυσμού, διατάραξη της κοινωνικής συνοχής, διάρρηξη του κοινωνικού ιστού, αλματώδης αύξηση της εγκληματικότητας, ασθένειες) και σταδιακή γενοκτονία του Ελληνικού Γένους.
* Ρύθμισε τη ζωή των Εθνών έτσι, ώστε να εξαρτάται αποκλειστικά από τις τράπεζες που κατέχει και ελέγχει απόλυτα.
* Ελέγχει και επηρεάζει την εκτελεστική και τη νομοθετική εξουσία των Ευρωπαϊκών κρατών.
* Έχει προτάξει τα οικονομικά ζητήματα, ώστε να συγκεντρώνουμε την προσοχή μας και να την εξαντλούμε μόνο σ’ αυτά.
* Έχει εκτρέψει την προσοχή και το ενδιαφέρον μας προς τις διασκεδάσεις, τα παιχνίδια, το τζόγο, τις ηδονές, τα πάθη, την πορνεία, τον αθλητισμό κ.λ.π., ώστε να αποτρέψει το Λαό μας από κάθε δημιουργική σκέψη.
* Επιχειρεί με κάθε τρόπο να πλήξει τον αληθινό πατριωτισμό (εθνικισμό) και την Ορθοδοξία.
* Τελικός στόχος αυτής της χρηματοληστρικής Αυτοκρατορίας του Κακού είναι ο βιολογικός αφανισμός (με τη δημιουργία υβριδίων) των φυλών, η αντικατάσταση του πνεύματος με την ύλη και η υποδούλωση στην «Υπέρτατη Κυβέρνησή» της των Λαών της Ευρώπης.

ΕΛΛΗΝΕΣ!

   Έχετε ιερή και εθνική υποχρέωση και δικαίωμα, να αντισταθείτε ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ, σύμφωνα με το Σύνταγμα της Ελλάδος, και με κάθε θυσία, εναντίον αυτών που επιχειρούν να μας καταστρέψουν ως Φυλή και ως Έθνος, μετατρέποντάς μας σε προσκυνημένους υπήκοους του Παγκόσμιου αυτού τέρατος.


ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ

Βουλευτής Αχαΐας

Λ.Σ. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ