Τετάρτη, 8 Ιουλίου 2015

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Έλληνας γεννιέσαι και αυτό δεν το αλλάζει κανένας νόμος!

Αποστομωτική απάντηση επιφύλασσε ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, για τους αυθάδεις διαστρεβλωτές της Ελληνικής Ιστορίας και τους κράχτες της παγκοσμιοποίησης, δια της τοποθετήσεώς του στη Βουλή επί του νομοσχεδίου-εκτρώματος για την απόδοση της ελληνικής ιθαγένειας.

Απαντώντας στην ανιστόρητη τοποθέτηση βουλευτού του Σύριζα και συνάμα στο σύνολο της Αριστεράς που στηρίζει ανθελληνικές θέσεις επί ανύπαρκτων ή κίβδηλων ιστορικών τεκμηρίων, ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, Ν.Γ. Μιχαλολιάκος αποκατέστησε την Αλήθεια: Καμία αναμφισβήτητη ιστορική πηγή δεν περιγράφει τον όρκο του Αλεξάνδρου στην Ώπιδα, τον οποίο η θλιβερή διεθνιστική Αριστερά περιφέρει δίκην «μνημείου αντιρατσισμού»! Αντιθέτως, πρόκειται για παραποίηση της πραγματικότητας από τον Ψευδο-Καλλισθένη στο έργο «Αλεξάνδρου Πράξεις», το οποίο εμφανίστηκε τον 3ο μ.Χ. αιώνα και στο οποίο μεταξύ άλλων αναφέρεται ότι οι άνθρωποι είχαν φτερά και κεφάλι σκύλου!
Επιπλέον, ο Αρχηγός του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών κατέρριψε εντός της Βουλής την άθλια διεθνιστική προπαγάνδα μαρξιστών και φιλελεύθερων αναφορικά με τον Ισοκράτη και τον περίφημο Πανηγυρικό του, του οποίου το νόημα συνειδητά διαστρεβλώνεται προκειμένου να δικαιολογηθεί ο ανθελληνισμός των ψευτοδημοκρατών. Στον Πανηγυρικό του, επισήμανε ο Ν.Γ.Μιχαλολιάκος, ο Ισοκράτης καλεί τους Έλληνες σε ενότητα για να πολεμήσουν τους βαρβάρους, το δε απόσπασμα που τεχνηέντως και καταχρηστικά χρησιμοποιούν οι διαστρεβλωτές, αναφέρει πως φτάσαμε στο σημείο να θεωρούνται Έλληνες οι μετέχοντες της αττικής παιδείας. Είναι δε τόσο «διεθνιστής» ο Ισοκράτης ώστε στο ίδιο έργο, στον Πανηγυρικό του, αναφέρει το περίφημο «τους βαρβάρους ειλωτεύειν»!
Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής απογυμνώνοντας τα δήθεν «ανθρωπιστικά» κίνητρα των αντιρατσιστών, σημείωσε με έμφαση πως οι Έλληνες είναι οι ιθαγενείς αυτού του τόπου και αυτοί πλήττονται από το λαθρονομοσχέδιο, κατ' αντιστοιχία προς την εξαφάνιση των ιθαγενών αμερικανών, των ινδιάνων δηλαδή, από τις ορδές των μεταναστών που εισέβαλαν στην βόρεια Αμερική. Παρομοίως η αναφορά σε εδάφιο του Συντάγματος της 1ης Εθνοσυνελεύσεως από βουλευτές της συμπολίτευσης, σύμφωνα με την οποία έχουν δικαίωμα στην ελληνική ιθαγένεια άτομα που έχουν γεννηθεί σε άλλο τόπο, γίνεται κατά τρόπο παραπλανητικό: το Σύνταγμα της 1ης Εθνοσυνέλευσης αναφέρεται ξεκάθαρα στους Έλληνες των σκλαβωμένων -τότε- Πατρίδων, όπως της Θεσσαλίας, Μακεδονίας και Θράκης, όπερ απεδείχθη περίτρανα δια της ορκωμοσίας του Ελευθερίου Βενιζέλου για την οποία απαιτήθηκε πιστοποιητικό απόδειξης της ελληνικής καταγωγής από τον καταγόμενο εκ της κατεχόμενης Κρήτης πολιτικό.
Ο Ν.Γ.Μιχαλολιάκος έκλεισε την παρέμβαση-ράπισμα στις φαιδρότητες των διεθνιστών της Αριστεράς και στους φιλελεύθερους ψευδοπατριώτες συνοδοιπόρους τους, εκφράζοντας τη συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων και των Ελληνίδων: «Έλληνας γεννιέσαι και αυτή την πραγματικότητα δεν μπορεί να την αλλάξει κανένας νόμος»!