Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

Εάν δεν ήταν βουλευτές της Χρυσής Αυγής... Το μήνυμα του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Άρθρο του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου στην εφημερίδα "Εμπρός"
Μέγα πολιτικό θέμα ετέθη για το γεγονός ότι στις συνεδριάσεις της Βουλής επιβάλλεται να είναι παρόντες και οι προφυλακισμένοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Φυσικά στο σημείο αυτό το Σύνταγμα είναι σαφές. Το κοινοβούλιο αποτελείται από 300 βουλευτές και καμμία εξουσία σε αυτή τη χώρα δεν είναι υπεράνω της άλλης ούτως ώστε να εμποδίζει την παρουσία των βουλευτών της Χρυσής Αυγής στις συνεδριάσεις.

Πόσο μάλλον όταν είναι σε όλους γνωστό ότι σε μία δημοκρατία ισχύει το τεκμήριο της αθωότητας και ότι εμείς κατηγορούμαστε μεν αλλά δεν έχουμε καταδικαστεί δε και κανένας δεν αποκλείει την αθώωση μας σε μία δίκαιη δίκη. Αρκεί να θυμηθούμε τα όσα έγραφαν οι κατακίτρινες φυλλάδες της διαφθοράς και τα ρυπαρά κανάλια της διαπλοκής για κρυμμένα οπλοστάσια, για στρατόπεδα, για κρυφούς χρηματοδότες, πράγματα εντελώς αστήρικτα από στοιχεία, τα οποία μας έχουν προσάψει και φυσικά δεν είναι δυνατόν να αποδείξουν ότι έχουμε την οποιαδήποτε σχέση με όλες αυτές τις χολερικές και φανταστικές κατηγορίες. Κανένας από τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής δεν κατηγορείται για κάποια συγκεκριμένη εγκληματική πράξη και μέσα στις δεκάδες χιλιάδες σελίδες του κατηγορητηρίου η πλειοψηφία των εγγράφων αφορά άρθρα τα οποία δημοσιεύθηκαν στον τύπο και δημόσιες ομιλίες.
Είναι περισσότερο από φανερό ότι πρόκειται για μία δίωξη φρονήματος και πράγματι αυτό αποτελεί πρωτοτυπία αφού υποτίθεται ότι σε μία δημοκρατία το φρόνημα το οποιοδήποτε φρόνημα δεν διώκεται. Επί πλέον, μας αποκαλούν άλλοτε “νεοναζί” και άλλοτε “ναζί”, και αυτό με βάση κάποια κείμενα τα οποία έχουν γραφεί πριν από 3 και 4 δεκαετίες. Είναι γνωστό όμως σε ολόκληρο τον Ελληνικό Λαό και το υπο- στηρίξαμε δημόσια με την πολιτική μας δράση, τα τελευταία τουλάχιστον 20 χρόνια, ότι εμείς δηλώνουμε υπερήφανοι Έλληνες Εθνικιστές, πατριώτες αντιμαρξιστές και αντικαπιταλιστές.
Αλλά ας επανέλθουμε στο αρχικό ζήτημα που ετέθη σε αυτό το κείμενο. Εάν μπορεί δηλαδή η Βουλή να συνεδριάζει και να είναι νόμιμο αυτό, χωρίς την παρουσία των κατά τεκμήριο ακόμη αθώων προφυλακισμένων βουλευτών της Χρυσής Αυγής. Και όμως, υπάρχουν κάποιοι τους οποίους τυφλώνει το μίσος είτε μαρξιστικό, είτε καπιταλιστικό και έχουν το θράσος να υποστηρίζουν ότι δεν έχει καμμία σημασία η παρουσία εκλεγμένων αντιπροσώπων του Έθνους με πλήρη πολιτικά δικαιώματα στις συνεδριάσεις της Βουλής! Αλήθεια, εάν οι προφυλακισμένοι βουλευτές δεν ήταν όπως ισχυρίζονται συκοφαντικά οι πολιτικοί μας αντίπαλοι “κακοί φασίστες”, αλλά “προοδευτικοί” τι θα έλεγαν;
Η απάντηση είναι προφανής και δεν χρειάζεται κανένα σχόλιο παρά μόνο να τονίσουμε ότι οι κατήγοροί μας εκτός από ψευτοδημοκράτες είναι και βαθύτατα υποκριτές.

Ν.Γ.ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
Γ.Γ. ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ
ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ