Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

Ανοχύρωτη πολιτεία η Ελλάδα μας

Άρθρο του Ν. Κωνσταντίνου στην εφημερίδα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Ενώ η νέα συγκυβέρνηση έχει ήδη αφήσει ελεύθερους περίπου 400 λαθρομετανάστες από τα «Hotel Dendias» και μέσα στο Μάρτιο θα τους έχει αφήσει όλους, η «αλληλέγγυα» αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Χριστοδουλοπούλου, δηλώνει: «Το κέντρο βάρους της δικής μας πολιτικής δεν είναι η κράτηση, αλλά η υποδοχή και η ένταξη»

Σε μια εποχή όπου ο ισλαμικός φονταμενταλισμός απλώνεται ως λαίλαπα σε Μέση Ανατολή και Ευρώπη, την ώρα που η χώρα υποφέρει από τρομερά ποσοστά υπογεννητικότητας και με το επίπεδο της  δημόσιας ασφάλειας των Ελλήνων να είναι το χειρότερο από ποτέ, η συγκυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου επιλέγει την απελευθέρωση λαθρομεταναστών, τη στιγμή που οι περισσότεροι θα έπρεπε να είχαν απελαθεί.
Η αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Χριστοδουλοπούλου, ανέφερε στη φυλλάδα των Ιών: «Το κέντρο βάρους της δικής μας πολιτικής δεν είναι η κράτηση, αλλά η υποδοχή και η ένταξη», ενώ λίγο παρακάτω μας λύνει και την απορία της ΔΩΡΕΑΝ στέγασης των λαθρομεταναστών: «Περιλαμβάνουν τη δημιουργία θέσεων φιλοξενίας προσφύγων, ακόμα και σε ενοικιαζόμενα διαμερίσματα, και τη στοιχειωδώς ανθρώπινη υποδοχή των νεοεισερχόμενων στα ελληνικά νησιά»!!!
Δεν θα σχολιάσουμε τις δωρεάν διακοπές στα ελληνικά νησιά, αλλά θα σταθούμε στο σοβαρότερο σημείο της πολιτικής γραμμής του ΣΥΡΙΖΑ που είναι η «ένταξη» των λαθρομεταναστών στην ελληνική κοινωνία.
Μια ένταξη που θα συμπεριλαμβάνει εκατοντάδες χιλιάδες «ελληνοποιήσεις» λαθρομεταναστών από ισλαμικές κυρίως χώρες, με ό,τι αυτό συνεπάγεται…
Στην «ανεκτική» και «πολυπολιτισμική» Ευρώπη, οι λαοί αρχίζουν να διαμαρτύρονται για την επιβαλλόμενη «ένταξη» ανθρώπων που δεν έχουν καμία σχέση και κανέναν σεβασμό στις Ευρωπαϊκές Αξίες.
Μόλις 200 μίλια νοτίως της Κρήτης βρίσκεται η πόλη Ντέρνα, προπύργιο των τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους. Έγγραφο που βγήκε πρόσφατα στη δημοσιότητα, αναφέρεται σε ένα δοκίμιο που γράφτηκε από κορυφαίο στέλεχος του Ισλαμικού Κράτους στη Λιβύη, εντός του οποίου αναγράφονται με λεπτομέρειες ο τρόπος που έχει οργανωθεί το σχέδιο «απόβασης» στην Ευρώπη, μέσω της Ισπανίας, της Ιταλίας και της Ελλάδας.
Σενάριο; Αν κρίνουμε και από τις αποκαλύψεις της εκπομπής «Ορίζοντας» για την ύπαρξη τζιχαντιστών στην καρδιά της Αθήνας, μάλλον όχι!
Η ισλαμική απειλή είναι προ των πυλών. Οι Έλληνες αντιμετωπίζουν μια πρωτοφανή ανθρωπιστική κρίση και επιπλέον το ανύπαρκτο μνημονιακό κράτος αφήνει ορθάνοικτα τα σύνορα για να… ενταχθούν στην κοινωνία μας οι εξτρεμιστές της Ανατολής.
Απέναντι στο οργανωμένο σχέδιο εξόντωσης του Ελληνισμού, στέκει ο Λαϊκός Σύνδεσμος με ΞΕΚΑΘΑΡΗ θέση: ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΑΣΗ στους λαθρομετανάστες!
ΠΗΓΗ: ΧΑ_ΠΥΡΓΟΣ