Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2015

Λογύδρια και αερολογίες από τις παρυφυάδες της νουδούλας στην Αχαΐα

Η ανατροπή του παλαιοκομματισμού  που εξουσιάζει εδώ και χρόνια την Ελλάδα σαν φέουδο της, ανατράπηκε από τους 16 ψήφους των κοινοβουλευτικών εκπροσώπων της Χρυσής Αυγής. Ως Αχαιούς μας διακατέχει μια ιδιαίτερη Τιμή, που και εμείς βάλαμε το λιθαράκι και στείλαμε την χούντα σαμαρά στα τάρταρα της πολιτικής σκηνής. Ως γνωστόν η 25η Ιανουαρίου είναι η ημέρα των εκλογών όπου ο ελληνικός λαός καλείται να ψηφίσει συνειδητοποιημένα, εγώ θα έλεγα καλείται να χυδαιοποιήσει όλες τις πολιτικές δυνάμεις που τον χυδαιοποίησαν στην διεθνή κοινή γνώμη. Σε αυτή την θεατρική φαρσοκωμωδία που παρακολουθούμε από δασκάλους της υποκριτικής των «δημοκρατικών» αρχών, ξεπετάνε και διάφορες παραφυάδες οι οποίες μας παρουσιάζονται σαν κάτι «νέο» κάτι «ανανεωτικό», ξεχνάνε όμως ότι, σε έναν σαπισμένο κορμό ποτέ δεν φυτρώνει ένα βλαστάρι.


Συγκεκριμένα ένας υποψήφιος της νουδούλας στην Αχαΐα ονόματι Ανδρ. Κατσανιώτης έγραψε μεταξύ άλλων: «…Το Νέο θα νικήσει και στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, όπου θα είμαι παρών, συμμετέχοντας στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ. Η Αχαΐα έχει ανάγκη  από νέους πολιτικούς.  Από ανθρώπους με γνώσεις και πυγμή, όχι στα λόγια, αλλά στις πράξεις. Είμαι αποφασισμένος να δώσω τα πάντα για να αποκτήσει ο τόπος μας ισχυρή φωνή.  Θα διεκδικήσω, με λογική, με εξωστρέφεια, με τη συνεργασία όλων, ένα καλύτερο μέλλον για την Αχαΐα. Εύχομαι σε όλες και σε όλους, η νέα χρονιά να αναστήσει ελπίδες και να ανοίξει λεωφόρους στην προκοπή για μια Νέα Δημιουργική Ελλάδα. Υπόσχομαι, ότι μαζί θα αγωνιστούμε για να πιάσουν τόπο οι θυσίες μας. Οι εκλογές που έρχονται είναι το επόμενο ραντεβού μας με το Νέο».

Συμφωνούμε με τον γράφοντα του παραπάνω αποσπάσματος ότι η Ελλάδα έχει ανάγκη από νέους με γνώσεις, πυγμή και πράξεις. Φαίνεται όμως ότι ο εν λόγω κύριος ως «νέος» δεν έχει συνειδητοποιήσει τα εγκλήματα του κόμματος του, εις βάρος του ελληνικού λαού, προσπαθεί απελπισμένα με λογύδρια, αερολογίες της ώρας να πείσει τους τελευταίους υποστηρικτές, τους αποχαυνωμένους Έλληνες να στηρίξουν μια πολιτική μειοψηφία η οποία απέδειξε με τον χειρότερο τρόπο ότι είναι ακατάλληλη.

Στις επερχόμενες εκλογές λοιπόν τόσο η χούντα σαμαρα - βενιζέλου όσο και τα νέα παρακλάδια τους, θα βαφτούν με μαύρο χρώμα από τον ελληνικό λαό και θα υπάρχουν στην σύγχρονη ιστορία ως μειοδότες και εθνικοί ολετήρες. Την ίδια ώρα η Χρυσή Αυγή του ελληνισμού θα ανατέλλει μεταλαμπαδεύοντας την κοσμοθεωρία της, την βιοθεωρία της και την πολιτική της, στον ελληνικό λαό.

ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΣΑΜΑΡΑ-ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!