Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

Πρώην υπουργός της ΝΔ ομολογεί: Δεν φοβάμαι τον Σύριζα, για την Χρυσή Αυγή ανησυχώ...


Πρώην υπουργός της ΝΔ ομολογεί: Δεν φοβάμαι τον Σύριζα, για την Χρυσή Αυγή ανησυχώ...
Γράφει ο Αντίοχος

Θυμάστε την Σοφία Καλαντζάκου; Διαδέχθηκε τον πατέρα της στην πολιτική (βουλευτής και υπουργός των κυβερνήσεων του ψευτοεθνάρχη Καραμανλή), διετέλεσε για πολλά χρόνια βουλευτής της ΝΔ στην Μεσσηνία και υφυπουργός στις κυβερνήσεις Καραμανλή. Το 2009 δεν επανεξελέγη και μετανάστευσε στις ΗΠΑ (που αλλού;), όπου διδάσκει στο New York Univercity.Αυτές τις μέρες βρέθηκε στην Ελλάδα και έδωσε συνέντευξη στην τοπική εφημερίδα της Μεσσηνίας «Ελευθερία», όπου είπε ενδιαφέροντα πράγματα.

Ερωτώμενη, λοιπόν, για το ενδεχόμενο να κυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ, η πρώην της ΝΔ απήντησε ως εξής: «Δεν με φοβίζει το να έρθει ένα αριστερό κόμμα στην εξουσία».
Εν συνεχεία, η… αγέρωχη πρώην ερωτήθηκε και για τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής κι έπαψε να είναι… αγέρωχη: «Είναι ανησυχητικά. Τόσα εκλεγμένα στελέχη στη φυλακή και τα ποσοστά τους εξακολουθούν να παραμένουν υψηλά! Συνεπώς δεν είναι περιστασιακό το φαινόμενο».
Και βέβαια, σαν την Καλαντζάκου σκέπτονται όλοι στην ΝΔ και γενικότερα στο πολιτικό σύστημα. Ασφαλώς και δεν τους τρομάζει ο ΣΥΡΙΖΑ γιατί ξέρουν ότι είναι παραμύθι κυρά μου κι ότι οι συνιστώσες θα αφήσουν πέρα την… επανάσταση και θα πέσουν με τα μούτρα στο φαΐ, αλλά τους τρομάζει η Χρυσή Αυγή, γιατί ξέρουν ότι είναι το μόνο πραγματικά αντισυστημικό κόμμα στην Ελλάδα, που θα τερματίσει την κλεπτοκρατία-ξενοκρατία και θα φέρει την εθνική και κοινωνική αναγέννηση της Ελλάδος!
Κι όσοι ανήκετε σ’ αυτό το κόμμα, να είστε υπερήφανοι γι’ αυτό!