Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Επίσκεψη στο Κούμανι Ολυμπίας


Την Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013 κλιμάκιο συναγωνιστών της Τ.Ο Πύργου, μετέβη στην ορεινή περιοχή του δήμου Αρχαίας Ολυμπίας και συγκεκριμένα στο Κούμανι. Οι συναγωνιστές συζήτησαν με τους κατοίκους τις περιοχής, για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις καθώς και για τα προβλήματα της περιοχής.
Όπως μας διαβεβαίωσαν, η λάσπη και ο οχετός μίσους που εκτοξεύεται τις τελευταίες μέρες από τα κανάλια και τις εφημερίδες της διαπλοκής, δεν είναι παρά μια καλοστημένη προπαγάνδα, που σκοπό της έχει να τρομοκρατήσει την κοινή γνώμη και να πλήξη τα ανοδικά ποσοστά δημοσκοπήσεων του Λαϊκού Συνδέσμου. Το μόνο που θα καταφέρουν όπως μας είπαν, είναι πως όλη αυτή η άθλια κατάσταση που δημιουργούν θα επιστρέψει σε αυτούς μπούμερανκ, τώρα που η φτώχεια θα ενισχυθεί, από τα χαράτσια που καταφθάνουν για τα αγροτεμάχια, από την φτηνή αγορά των αγροτικών προϊόντων και από την αδιαφορία του κράτους για τον πρωτογενή τομέα.
Μας επιβεβαίωσαν επίσης την πλήρη εγκατάλειψη της δημοτικής αρχής, του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας προς την ορεινή περιοχή της Φολόης. Τέλος οι συναγωνιστές μοίρασαν έντυπο υλικό με τις θέσεις και το πρόγραμμα του Λαϊκού Συνδέσμου, βεβαιώνοντας τους κατοίκους πως η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη πολιτική δύναμη που στέκεται δίπλα στα προβλήματα των Ελλήνων.

Τοπική οργάνωση Πύργου
Πύργος, Αγίου Γεωργίου και Υψηλάντου
Τηλ. 6977579856