Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014

Tρεις του Σεπτέμβρη

Τρεις του ΣεπτέμβρηΈχουμε γράψει και πει, και θα το επαναλάβουμε πως στον τιτάνιο αγώνα για την ανόρθωση και αναγέννηση της Πατρίδας και του Λαού που δίνουν οι Έλληνες Εθνικιστές, κανείς δεν περισσεύει.
Έχουμε ακόμη διατρανώσει σε όλους τους τόνους και με κάθε μέσον, ότι η Χρυσή Αυγή ενώνει τον Ελληνικό Λαό. Είναι, τέλος, αντιληπτό, ότι οι πεντακόσιες τριάντα έξι χιλιάδες Έλληνες που ψήφισαν Χρυσή Αυγή τον Μάιο του 2014, πριν το 2010 και την εκλογή Μιχαλολιάκου στον Δήμο Αθηναίων, ψήφιζαν κάποιο άλλο κόμμα, πιθανότατα κάποιο «κόμμα εξουσίας».  Το εκλογικό σώμα που στηρίζει την Χρυσή Αυγή δεν προήλθε από παρθενογένεση, αλλά έχει ένα πολιτικό παρελθόν το οποίο προσπέρασε γενναία για να μπει στις τάξεις των ελεύθερων Ελλήνων.

Η εθνική ομοψυχία είναι ένα σημαντικό σημείο της πολιτικής της Χρυσής Αυγής, απαραίτητη για το Αύριο της Πατρίδας. Ετούτο το Αύριο, ίσως να κάνει δικά του λάθη, πρέπει όμως να είναι απαλλαγμένο από τα σφάλματα του παρελθόντος. Η συλλογιστική του Πασοκανθρώπου είναι ένα από αυτά.
Καθώς ο πολύς Βαγγέλης με την συναίνεση και συνενοχή του Τρελαντώνη οδηγούν την κούρσα του νεοταξίτικου μεσαίωνα, είναι σκόπιμο να δούμε τα επιτεύγματα που θα γιορτάσουν οι απανταχού της Ελλάδος σοσιαλιστές ετούτη την 3η του Σεπτέμβρη.
Όπως πριν απ’ αυτόν ο Καραμανλής, έτσι κι ο Ανδρέας Παπανδρέου υπήρξε ευφυής πολιτικός, χαρισματικός ρήτορας και παραδειγματικός δημαγωγός. Όπως ο Καραμανλής άλωσε τον ελληνικό τρόπο ζωής, ο Παπανδρέου αποσάθρωσε τα ελληνικά ήθη. Είναι αυτός που οδήγησε την Ελλάδα στην παρακμή, πρωτίστως πνευματική και ηθική, απόρροια της οποίας είναι η οικονομική καταστροφή που βιώνει σήμερα ο ελληνικός λαός.
Όπως όλοι οι «έγκυροι» και «κατάλληλοι»  μεταρρυθμιστές που επικάθησαν στην ηγεσία της χώρας, ο «επαναστάτης» του ιερού τζιχάντ της «Αλλαγής», ήρθε από την Αμερική και τα πανεπιστήμιά της, με ένα επιπλέον προσόν: Δεν ήταν μόνο στη σκέψη και το ήθος, ήταν και εξ αίματος ξένος.
Προφέσορας του Αντώνη Σαμαρά στο ψεύδος, και ακούσιος ίματζ μέικερ του Τσίπρα, ο Παπανδρέου ξεκίνησε από το «ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο» για να βυθίσει τη χώρα στον νεοπλουτισμό και την αποκτήνωση της ΕΟΚ,  και να κάνει την Ελλάδα το σκουριασμένο γρανάζι των ΗΠΑ στην Ανατολική Μεσόγειο.
Εγωπαθής, φρόντισε οι διάδοχοί του να είναι χειρότεροι από αυτόν. Το ΠΑΣΟΚ που δημιούργησε ως άλλος Αλέξης με το ζιβάγκο και τν τζάμπα μαγκιά, εξέθρεψε τον Τσοχατζόπουλο, τον Παπαντωνίου και τον Πάγκαλο,  και γαλούχησε ως επιγόνους τον Σημίτη, τον Βενιζέλο, και βέβαια τον Γιώργο Ανδρέα Παπανδρέου που έβαλε τη χώρα μας στις μυλόπετρες της Τρόικα και των μνημονίων.
Οι αναθυμιάσεις της διακυβέρνησης ΠΑΣΟΚ μόλις έχουν αρχίσει να φθάνουν στην επιφάνεια με τις προσεκτικές και επιλεκτικές ομολογίες των λωποδυτών που μασούλησαν εκατομμύρια σε μίζες για εξοπλιστικά προγράμματα. Και η Νέα Δημοκρατία του Σαμαρά προσφέρει πρόθυμη κάλυψη στον Πασοκικό υπόνομο.
Αποκύημα αυτού του ΠΑΣΟΚ των κατσαπλιάδων και των λωποδυτών είναι, να μην  ξεχνάμε, και ο Πρόεδρος Κάρολος που υπέγραψε και υπογράφει όλα τα μνημόνια και τους εφαρμοστικούς νόμους των δοσιλογικών μνημονιακών κυβερνήσεων. Όπως το πολιτικό του αφεντικό υπέγραφε και παρουσίαζε ως εθνικές επιτυχίες το Νταβός και την ενδιάμεση συμφωνία με τα Σκόπια.
Ολους αυτούς τους αλαλάζοντες τενεκέδες της πολιτικής ζωής που ταλανίζουν μέχρι σήμερα την Πατρίδα μας, τους ανέδειξε το ΠΑΣΟΚ και ο Ανδρέας Παπανδρέου. Αλλιώς, δεν θα τους ήξερε ούτε ο θυρωρός της πολυκατοικίας τους, όπως ομολόγησε μια άλλη χαρακτηριστική μορφή πασοκανθρώπου, ο Γιώργος Κατσιφάρας.
Στο Πασόκ όπως τώρα στον Σύριζα ενσωματώθηκε όλη η ετερόκλητη αριστεράντζα των διανοούμενων και των καπεταναίων του ΕΑΜ που διψούσε για εξουσία. Τότε η πονηρούλα ΝΔ προπαγάνδιζε «να φύγει το Πασόκ και βλέπουμε». Τώρα η χαζοδεξιά ΝΔ εκλιπαρεί συσπείρωση για να μην έρθει στα πράγματα ο Σύριζα. Τα είδαμε τα αποτελέσματα της στρατηγικής της στον πρώτο γύρο εναλλαγής ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, με αποκορύφωμα την κυβερνητική συνεργασία τους.
Στους Έλληνες Εθνικιστές και τους σκεπτόμενους Έλληνες μένει να σταματήσουν τους δύο κυβερνητικούς συνεταίρους και τον επίδοξο τρίτο, να επαναλάβουν την διαλυτική προπαγάνδα τους. Είδαμε τα έργα τους. Ε, δεν θα τους επιτρέψουμε να ξαναπαραστήσουν τους ήρωες.
Ειρήνη Δημοπούλου - Παππά


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/treis-tou-septembrh#ixzz3CGVQzwHc