Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014

Δράσεις σε Πύργο και Αιτωλοακαρνανία

Η Χρυσή Αυγή Τίμησε τους σφαγιασθέντες από τους κομμουνιστές Έλληνες στον Γάβαλο Αιτ/νιας.


Στο βυζαντινό μοναστηράκι Κατερίνους στην Γαβαλου Αι/νιας ετελεσθη θεία λειτουργία και επιμνημόσυνος δέησις υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των 11 σφαγιασθέντων ανδρών του Α'υπαρχηγείου του Ε.Ο.Ε.Α [εθνική ομάδα Ελλήνων ανταρτών]-Ε.Δ.Ε.Σ από τους κομουνιστοσυμορίτες.
Για το ιστορικό της υπόθεσης,ο διακεκριμένος πρώην διπλωμάτης Δασκαλάκης Γεώργιος,που τόνισε ότι οι αντάρτες κατόπιν εντολών από τον Κροάτη δικτάτορα Τίτο και τον Γεωργιανό αιμοσταγή τύραννο Στάλιν αποκεφάλισαν τους ήρωες εθνικιστές στις 20 Αυγούστου 1944.
Στη συνέχεια ο περιφερειακός σύμβουλος της Ελληνικής Αυγής για την δυτική Ελλάδα Χρήστος Ρήγας, μίλησε για την δράση των εθνικιστών ανταρτών του Ε.Δ.Ε.Σ.

Η εθνική δράση Ε.Δ.Ε.Σ και όλων των εθνικών ομάδων,πέτυχε να παραμείνει ελεύθερη η Αι/νια και ολόκληρη η Ήπειρος. Παρουσία πλήθους κόσμου κατετέθησαν στεφάνια από τον κύριο Δασκαλάκη Γεώργιο εκ μέρους των θυμάτων και από τον συναγωνιστή Χρήστο Ρήγα εκ μέρους της Ελληνικής  Αυγής δυτικής Ελλάδος.
Επακολούθησε διανομή έντυπου υλικού και εφημερίδων της [Χρυσής Αυγής] στα χωριά ΖΕΥΓΑΡΆΚΙ-ΠΑΠΠΑΔΑΤΕΣ-ΜΑΤΑΡΑΓΚΑ-ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ-ΓΑΒΑΛΟΥ-ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ-ΚΑΨΟΡΑΧΗ-ΚΑΤΩ ΜΑΚΡΙΝΟΥ.


Εξόρμηση στις περιοχές του κάμπου Ηλείας


Κλιμάκιο συναγωνιστών της Τ.Ο. Πύργου και του Πυρήνα Αμαλιάδος, πραγματοποίησαν το Σάββατο,  πολύωρη εξόρμηση στην περιοχή του κάμπου της Ηλείας και συγκεκριμένα στις κωμοπόλεις, Γαστούνη και Βαρθολομιό, καθώς και στα χωριά Βρανά και Κάστρο Κυλλήνης, διανέμοντας εκατοντάδες ενημερωτικά φυλλάδια του κινήματος καθώς και φυλλάδια σχετικά με το νέο τρομο-φόρο, τον ΕΝΦΙΑ.
Στις συζητήσεις με τους κατοίκους κυριαρχούσαν τα αγροτικά προβλήματα του νομού, ιδιαίτερα μετά το ναυάγιο των ελληνορωσικών σχέσεων με ευθύνη των σαμαροβενιζέλων αλλά και οι παράνομες πολιτικές διώξεις εναντίον του Λαϊκού Συνδέσμου.
Όλα δείχνουν πως τα επιτυχή εκλογικά αποτελέσματα της Χρυσής Αυγής στο νομό Ηλείας θα έχουν σημαντική βελτίωση στο μέλλον αφού η λάσπη και η πολιτική τρομοκρατία κυβέρνησης και ΜΜΕ πέφτουν στο κενό.