Δευτέρα 21 Ιουλίου 2014

Ηλίας Κασιδιάρης: Η μάχη για την απελευθέρωση της Ελλάδος συνεχίζεται και παραμένουμε πάντα στην πρώτη γραμμή της


Ηλίας Κασιδιάρης: Η μάχη για την απελευθέρωση της Ελλάδος συνεχίζεται και παραμένουμε πάντα στην πρώτη γραμμή τηςΑπό τον Ιούνιο του 2012 οπότε και το Εθνικιστικό Κίνημα εισήλθε δυναμικά στον «ναό της πολιτικής διαφθοράς» ένας ολοκληρωτικός πόλεμος εξελίσσεται. Από την πρώτη στιγμή το σύστημα μεταχειρίστηκε κάθε παράνομο μέσο για να σταματήσει τον Νόμιμο και Δίκαιο Εθνικό μας Αγώνα. Έτσι είδαμε για πρώτη φορά μετά από δεκαετίες απαγορεύσεις κομματικών συγκεντρώσεων και αναίτιες συλλήψεις πολιτών.
Βιώσαμε τον απόλυτο αποκλεισμό από όλα τα μέσα ενημέρωσης: ύβρεις νυχθημερόν, διαστρέβλωση των θέσεων μας, ψέματα και συκοφαντίες. Ο παροξυσμός της μνημονιακής εξουσίας, που ήταν αδύνατον να περιορίσει την ραγδαία άνοδο της Χρυσής Αυγής, στο τέλος δημιούργησε σκηνές απείρου κάλλους: είδαμε διμοιρίες ΜΑΤ στην Πλατεία Συντάγματος να αποκλείουν ηλικιωμένους πολίτες που περίμεναν στο λιοπύρι και για μια σακούλα πατάτες και ένα πακέτο μακαρόνια.
Το σύστημα έχει οδηγηθεί σε αδιέξοδο. Μόνη λύση η απόλυτη καταπάτηση της συνταγματικής νομιμότητας. Η φυλάκιση του Αρχηγού και των Βουλευτών της Χρυσής Αυγής. Γνωρίζουν άριστα ότι η απόλυτη πλειοψηφία των πολιτών αντελήφθη εξαρχής την σκευωρία. Οι Έλληνες είναι ευφυείς άνθρωποι και κατανοούν πως η φυλάκιση Βουλευτή για μία καραμπίνα που κατείχε με άδεια δεν αφορά την δίωξη «εγκληματικής οργάνωσης». Εγκληματική οργάνωση είναι τα πολιτικά ανδρείκελα και τα γελοία δικαστικά τους φερέφωνα που ασκούν αυτή την παράνομη δίωξη. Οι πάντες γνωρίζουν τι συμβαίνει. Από τους νομικούς και τους συνταγματολόγους μέχρι τους απλούς πολίτες που βιώνουν το μνημονιακό αίσχος (σε πρόσφατη δημοσκόπηση της Pulse σχεδόν 40% των ψηφοφόρων ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑΑ δηλώνουν ότι η δίωξη εναντίον της Χα είναι πολιτική).
Το σύστημα με τις διώξεις αναγνώρισε την ήττα του σε πολιτικό επίπεδο. Ύψωσε λευκή σημαία. Ομολόγησε πως καταλύει το Σύνταγμα για να διασώσει το καθεστώς της κλεπτοκρατίας. Και τώρα κάνει τις τελευταίες σπασμωδικές κινήσεις πριν την κατάρρευση.
Μέσα σε λίγους μήνες αποκαλύψαμε δύο μεγάλες αλήθειες στους Έλληνες:
  1. Το σύστημα της διαφθοράς είναι ενιαίο: ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ και λοιπά αποκόμματα δρουν από κοινού με στόχο το ξεπούλημα της Ελλάδας. Εγχώριοι και ξένοι νταβατζήδες είναι οι πραγματικοί κυρίαρχοι της χώρας και κατευθύνουν σαν μαριονέτες τα παράσιτα του πολιτικού κατεστημένου
  2. Η δημοκρατία έχει οριστικά καταλυθεί στην Πατρίδα μας. Ο λαός ψηφίζει ένα κόμμα για να τον εκπροσωπεί στην Βουλή και η διεφθαρμένη εξουσία κλείνει τους βουλευτές του στην φυλακή, καταργώντας την λαϊκή κυριαρχία. Μέσα σε λίγους μήνες κατανόησαν οι πάντες πως στην Ελλάδα εξουσιάζουν οι τοκογλύφοι δανειστές (Μέρκελ, ΔΝΤ κλπ) και οι εγχώριοι προαγωγοί του δημοσίου βίου (Μπόμπολας, Ψυχάρης κλπ). Κάθε φωνή αντίστασης πρέπει να εξαγοράζεται ειδάλλως να πνίγεται πάση θυσία. Στην περίπτωση της Χρυσής Αυγής, όμως, όλες οι μεθοδεύσεις τους απέτυχαν παταγωδώς.​

Η περίοδος που βιώνουμε είναι πράγματι ιστορική. Μια μεγάλη μάχη εξελίσσεται στα ερείπια μίας χώρας προδομένης. Η Χρυσή Αυγή παρά την ολοκληρωτική επίθεση που δέχεται παραμένει κραταιή. Συγκεντρώνει γύρω της όλα τα υγιή στοιχεία του πληγωμένου εθνικού μας κορμού. Δεν αντιστέκεται απλά. Κάθε ημέρα που περνάει ενισχύεται και αντεπιτίθεται . Το προσεχές διάστημα και εν όψει εθνικών εκλογών η αντεπίθεσή μας θα κλιμακωθεί. Ήδη οι διώκτες μας έχουν δεχθεί ισχυρά πλήγματα. Μέχρι και ο δήθεν κυρίαρχος της δικαστικής εξουσίας, φερέφωνο του Σαμαρά και διαφθορέας της δικαιοσύνης Αθανασίου, οδεύει προς το εδώλιο του κατηγορουμένου. Ένας - ένας οι σκευωροί θα αποκαλυφθούν ενώπιον του Ελληνικού Λαού και οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες. Όσοι νόμιζαν πως κλείνοντας μας στο κελί μίας φυλακής θα περιόριζαν την πολιτική μας δράση εξαπατήθηκαν. Η μεγάλη μάχη για την απελευθέρωση της Ελλάδος εξελίσσεται και εμείς παραμένουμε πάντα στην πρώτη γραμμή της.
Ηλίας Κασιδιάρης
Βουλευτής Αττικής
Εκπρόσωπος Τύπου Χρυσής Αυγής