Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

Oμιλία του βουλευτή Αχαΐας Μιχαήλ Αρβανίτη στη Λακόπετρα Αχαΐας

Σε φίλους και υποστηρικτές του Λαϊκού Συνδέσμου στη Λακόπετρα Αχαΐας, βρέθηκε χθες και μίλησε ο βουλευτής Αχαΐας της Χρυσής Αυγής, συναγωνιστής Μιχαήλ Αρβανίτης.

Με το δικό του γνωστό τρόπο, ο συναγωνιστής βουλευτής μετέφερε τον παλμό της πολιτικής σκηνής στο ακροατήριό του καθώς μίλησε για τις άδικες διώξεις της Χρυσής Αυγής, για τις παράνομες άρσεις των ασυλιών ολόκληρης της κοινοβουλευτικής ομάδας, για τις μεθοδεύσεις της κυβέρνησης να περνάει νομοσχέδια ακόμη και με 126 ψήφους (!) και δεν παρέλειψε να βάλλει κατά πάντων που εντολοδόχοι των ξένω και δη γερμανικών αφεντικών, δίνουν "γη και ύδωρ" εις βάρος του δοκιμαζόμενου Ελληνικού λαού.


Ελπίδα όμως άσβεστη του Αχαιού βουλευτή, παραμένει η λαϊκή βούληση η οποία και θα φανεί στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, αλλά και στις Ευρωεκλογές. Στο σημείο αυτό, παρουσίασε τον επικεφαλή του συνδυασμού "Ελληνική Αυγή για τη Δυτική Ελλάδα" και υποψήφιο περιφερειάρχη, συναγωνιστή Χρήστο Ρήγα, καθώς και την υποψήφια αντιπεριφερειάρχη για το νομό Αχαΐας, συναγωνίστρια Γεωργία-Αρετή (Γιούλη) Κοκκότη.

Όπως κι ο ίδιος τόνισε: "Είναι δυναμικός, πραγματικός αγωνιστής και φλογερός πατριώτης. Είμαι βέβαιος ότι θα κάνει ότι καλύτερο μπορεί και θα τα καταφέρει. Το έχει αποδείξει και στην πορεία του στη Χρυσή Αυγή ότι αν βάλει κάποιο στόχο, δεν ησυχάζει αν δεν τον φέρει εις πέρας"!


Για τη συναγωνίστρια Γιούλη Κοκκότη είπε ότι: "Είναι μία δυναμική γυναίκα, όπως είναι όλες οι γυναίκες Χρυσαυγίτισες! Μητέρα πολύτεκνη, με καταγωγή από τα μαρτυρικά Καλάβρυτα όπου και δραστηριοποιείται εκεί. Ξέρει να μάχεται γιατί τα βάζει με όλη την κλειστή κοινωνία των Καλαβρύτων που ύπουλα και, πάντα, ανώνυμα την μάχονται και τους κατατροπώνει. Είναι η αντιπεριφερειάρχης που έλειπε από το νομό Αχαΐας και που η Χρυσή Αυγή την βρήκε".