Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

Γέμισε από… βοθρολύματα η Βουλή. Κυριολεκτικά!

Γέμισε από… κόπρανα η Βουλή. Και δεν το εννοούμε μεταφορικά, αλλά κυριολεκτικά. Χθες το μεσημέρι της πλημμύρισε ο βόθρος της Βουλής με αποτέλεσμα η ατμόσφαιρα να είναι αποπνικτική. Κάποιοι βουλευτές βρήκαν την ευκαιρία προκειμένου να κάνουν (ένα ακόμη) σκασιαρχείο, αλλά κάποιοι είχαν σοβαρό πρόβλημα με τη δυσοσμία.
Όπως ο αντιπρόεδρος της Βουλής Μαρκογιαννάκης, ο οποίος είπε ότι «Παρ’ ολίγον να λιποθυμήσω  από τη μυρωδιά. Ήμουν μέσα στο ασανσέρ και δεν μπορούσα να αναπνεύσω. Ποπό βρώμα». Τάδε έφη ο «γίγαντας» αυτός της πολιτικής με την τόσο ευαίσθητη μύτη.
Η «βρωμιά» της πολιτικής δεν ενόχλησε καθόλου την όσφρησή του όλα αυτά τα χρόνια, καθώς ως αναπόσπαστο μέλος του «συνταγματικού τόξου» φαίνεται ότι έχει πάθει ανοσία γι’ αυτού του είδους τις «μυρωδιές». Ο κάθε απλός άνθρωπος, ο οποίος γίνει γνώστης αυτής της είδησης, μπορεί άνετα να υποστηρίξει ότι οι πολιτικάντηδες, αφού τα έκαναν «σκ…ά» στην πολιτική ζωή του τόπου, τώρα γεύονται την φυσική μυρωδιά τους μέσα στο ίδιο τους το άντρο.
Αφού με τις πράξεις τους εξευτέλισαν και συνεχίζουν να εξευτελίζουν το Κοινοβούλιο, αφού «βιάζουν» κάθε έννοια Δημοκρατίας με την ποινικοποίηση του μοναδικού Αληθινού αντιπάλου τουςαφού νομοθετούν αντεθνικά και αντιλαϊκά μέτρα, τώρα πνίγονται κυριολεκτικά μέσα στα περιττώματά τους και την «ευωδία» που αυτά αναδύουν…
Γιώργος Μάστορας