Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

Δραστηριότητες: Αγρίνιο, Πύργος, Αίγιο.

Αγρίνιο...

Σήμερα το πρωί κλιμάκιο Συναγωνιστών  πραγματοποίησε εκτενή δράση με εφημερίδες και έντυπο υλικό του κινήματος στην Αμφιλοχία, προς Τιμή των δολοφονημένων Συναγωνιστών των οποίων πανό αναρτήσαμε στον κεντρικό κόμβο της πόλης. Αξιοσημείωτη ήταν η ανταπόκριση του απλού Έλληνα που με θέρμη μας ενθάρρυνε να συνεχίσουμε τον Αγώνα μας, παρά την τρομοκρατία κράτους και παρακράτους, για την απελευθέρωση της Πατρίδας, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο ότι καταλαβαίνει πολύ καλά τι κρύβεται πίσω από τη βρώμικη επίθεση που υφίσταται το Κίνημά μας.  








Πύργος...
Πανό συμπαράστασης στους διωκόμενους συναγωνιστές μας αλλά και μνήμης των ηρώων του Κινήματος Φουντούλη και Καπελώνη, αναρτήθηκαν σήμερα το πρωί στην γέφυρα του ΟΑΕΔ στην πόλη του Πύργου. Υπενθυμίζουμε ότι την Δευτέρα στις 7μμ, ο Λαϊκός Σύνδεσμος θα πραγματοποιήσει ΠΟΡΕΙΑ ΜΝΗΜΗΣ στη λεωφόρο Ηρακλείου όπου έπεσαν για μια Ελεύθερη Ελλάδα, οι συναγωνιστές Μάνος και Γιώργος, από τις σφαίρες της αριστερής τρομοκρατίας.




Αίγιο...

Ενημερωτική δράση πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στην κεντρική αγορά του Αιγίου, από τα μέλη του μετώπου νεολαίας της Χρυσής Αυγής. Πιο συγκεκριμένα διανεμήθηκαν φυλλάδια και φει βολαν σε όλα τα καταστήματα της οδού Μητροπόλεως, Βασ. Κωνσταντίνου, Κλ. Οικονόμου, Ερμού και στην περιοχή της λαϊκής αγοράς. Η Χρυσή Αυγή θα συνεχίσει τον νόμιμο πολιτικό αγώνα, η τρομοκρατία σας δεν θα περάσει, η αλήθεια θα νικήσει!