Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

Ομιλίες: Πύργος, Πάτρα, Αίγιο.


Πύργος: Με την προσέλευση περισσοτέρων από 50 Συναγωνιστών, έγινε η ομιλία του μέλους της Κ.Ε. και υπευθύνου τομέα Δυτικής Ελλάδος, Χρήστου Ρήγα στο γραφείο της Τ.Ο. Πύργου το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου. Ο Γραμματέας της Τοπικής, Νίκος Κωνσταντίνου, έκανε την έναρξη της εκδήλωσης αναφερόμενος στις πρόσφατες δράσεις στον νομό Ηλείας ενώ καλωσόρισε τον Χρήστο Ρήγα στην δεύτερη  επίσκεψή του στην πόλη μας – μετά και τα εγκαίνια του γραφείου, τον περασμένο Ιούνιο.

 Ο Συναγωνιστής Ρήγας, αναφέρθηκε στη βιομηχανία διώξεων κατά των Εθνικιστών και όπως τόνισε, τίποτα δεν μπορεί να σταθεί ικανό να σταματήσει τον Αγώνα μας. Οι Εθνικιστές δεν λυγίζουν από τις παράνομες διώξεις και οι πολιτικές σκευωρίες θα καταρρεύσουν στις ερχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις. Ο Χρήστος Ρήγας αναφέρθηκε επίσης στις δημοτικές/περιφερειακές εκλογές του Μαΐου, όπου η Χρυσή Αυγή θα διεκδικήσει με αξιώσεις την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος και κάλεσε σε ετοιμότητα τους υποστηρικτές και τα μέλη μας στην Ηλεία. Ακολούθησε ανοιχτός διάλογος με τους παριστάμενους και η εκδήλωση ολοκληρώθηκε όπως κάθε φορά με τον Εθνικό μας Ύμνο.



Πάτρα...

Την Κυριακή 8/12 και ώρα 19:00, στα γραφεία της Τ.Ο. Πάτρας πραγματοποιήθηκε ομιλία από τον συναγωνιστή βουλευτή Αχαΐας κ. Μιχάλη Αρβανίτη με κεντρικό θέμα τον σχολιασμό των πολιτικών εξελίξεων και τη δράση της Χρυσής Αυγής.



Ο συναγωνιστής βουλευτής, ανακοίνωσε στους φίλους και υποστηρικτές, αλλά και ευχήθηκε για την υποψηφιότητα του συναγωνιστή Χρήστου Ρήγα στις επερχόμενες περιφερειακές εκλογές και τόνισε την αναγκαιότητα μιας ισχυρής παρουσίας της Χρυσής Αυγής και στις δημοτικές.
Ως γνώστης των νομικών, τοποθετήθηκε στον άδικο χαρακτήρα της προφυλάκισης του αρχηγού και των συναγωνιστών βουλευτών Χ. Παππά και Ι. Λαγού, αλλά και στο άδικο και αστήρικτο κατηγορητήριό τους. Αναφέρθηκε στην κοινοβουλευτική του δραστηριότητα για αυτό το ζήτημα και για μία ακόμη φορά εξαπέλυσε πυρά τόσο κατά του υπουργού προστασίας (;) του πολίτη Ν. Δένδια, αλλά και κατά του υπουργού δικαιοσύνης Χ. Αθανασίου, που δηλώνουν "αναρμόδιοι", περιπαίζοντας τον κοινοβουλευτικό θεσμό εις βάρος ενός εκατομμυρίου και πλέον ψηφοφόρων ενός νομίμου εκλεγμένου κόμματος, της Χρυσής Αυγής.

Συγκινητική υπήρξε στο τέλος, η προτροπή από τους παρευρισκομένους συναγωνιστές να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των αδικοχαμένων Μ. Καπελώνη και Γ. Φουντούλη που συμπληρώνουν πλέον 40 ημέρες από τον άδικο χαμό τους, ενώ με μια φωνή και μια καρδιά οι συναγωνιστές ψάλλαμε δυνατά τον Εθνικό μας Ύμνο.



Αίγιο...

Το Σάββατο 07/12 πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη ομιλία από τα οργανωτικά μέλη  των γραφείων μας, στο Αίγιο. Οι συναγωνιστές μας ανέλυσαν τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις καθώς και τα τοπικά προβλήματα της Αιγιαλείας. Εκτενής αναφορά έγινε για την μεγαλειώδης συγκέντρωση στο Σύνταγμα αλλά και για την πορεία που πραγματοποιήθηκε μετά από δύο ημέρες στο κέντρο της Αθήνας. Είναι γεγονός ότι πλέον ο ελληνικός λαός αρχίζει να δραστηριοποιείται ακόμη περισσότερο στις αγροτικές περιοχές "ακόμη και αν δεν πληροφορείτε από τα Μ.Μ.εξαπάτησης", αρχίζει να συνειδητοποιεί ότι η μόνη δύναμη που τον εκπροσωπεί στο ελληνικό κοινοβούλιο είναι η Χρυσή Αυγή.
Είναι τα παιδιά με τα μαύρα τα οποία ούτε συμβιβάζονται αλλά ούτε και προδίδουν τις ιδέες τους μπροστά στην τρομοκρατία αυτού του αντισυνταγματικού σάπιου συστήματος αλλά αντιθέτως ημέρα με την ημέρα, εβδομάδα με εβδομάδα, βλέπουμε συναγωνιστές από κάθε γωνιά της επικράτειας να κρατάνε με περηφάνια τον μαύρο Μαίανδρο, χωρίς να τους ενδιαφέρει τι θα πουν τα κατά τόπους βολεμένα τοπικά κομματόσκυλα, χωρίς να τους τρομάζει η ανθελληνική τρομοκρατία. Συνεχίστε έτσι συναγωνιστές η τελική νίκη είναι κοντά, η Χρυσή Αυγή δεν αργεί να ανατείλει!

Τ.Ο. Αιγίου