Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

Ξεφτίλα: Ταΐζουν τούρκικα κοτόπουλα τους στρατιώτες της Εθνικής φρουράς


   Μερικές φορές πραγματικά τα λόγια είναι περιττά, αφού οι φωτογραφίες μιλάνε από μόνες τους και λένε πολύ περισσότερα από όσα θα ήθελες να πεις. Μόνο αποτροπιασμό και αηδία μπορούν να μας προκαλέσουν οι φωτογραφίες που μας στάλθηκαν αποκλειστικά εδώ και λίγες μέρες και αφορούν μεγάλες ποσότητες αποθηκευμένων κοτόπουλων στα ψυγεία συγκεκριμένου στρατοπέδου της Εθνικής Φρουράς, του οποίου γνωρίζουμε και το όνομά του.
 Μετά  από αρκετές έρευνες, η δημοσιογραφική ομάδα του www.elam.com.cy, δυστυχώς δεν κατέστη δυνατό να εξασφαλίσουμε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το ποιος προμήθευσε τα συγκεκριμένα κοτόπουλα.
Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες, στην συσκευασία απεικονίζεται μεγάλο μισοφέγγαρο με αστέρι, και κάτω αριστερά υπάρχει σημαία της Τουρκίας, ενώ τα χρώματα της συσκευασίας παραπέμπουν εύλογα τον οποιονδήποτε στην σημαία του ψευδοκράτους.
Επίσης έντονα διακρίνεται και η λέξη Χαλάλ (HALAL) που σημαίνει ότι έχουν σφαγιαστεί σύμφωνα με την ισλαμική πρακτική και σημαίνει «επιτρεπόμενο, θεμιτό». Είναι το αντίθετο του «χαράμ» που σημαίνει αθέμιτο. Για να γίνουμε πιο κατανοητοί Χαλάλ είναι τα κοτόπουλα που έχουν θανατωθεί με συγκεκριμένο τελετουργικό, δηλαδή πριν θανατώσουν ένα κοτόπουλο, διαβάζει ο Μουσουλμάνος υπάλληλος σφάχτης, διότι θα πρέπει να τηρήσει ευλαβικά την διαδικασία HALAL, μία μουσουλμανική προσευχή και κατόπιν θανατώνει το κοτόπουλο, λέγοντας τα λόγια "Μπισμιλλάχ Ερραχμάν Ερραχήμ, Αλλάχου Εκμπάρ".
Σύμφωνα με το Χαλάλ και τον ισλαμικό νόμο τα ζώα που σκοτώνονται δεν μπορούν να αναισθητοποιούνται πριν τους κόψουν τους λαιμούς τους, πράγμα που σημαίνει ότι πολλά ζώα, συμπεριλαμβανομένων των αγελάδων που φαίνονται σε σκληρά βίντεο να παλεύουν, ενώ το αίμα τους τρέχει από το κομμένο λαιμό τους, αφού αυτό επιβάλλει ο ισλαμικός νόμος ώστε να τρέξει όλο τους το αίμα. Τα ζώα πεθαίνουν συχνά με έναν αργό και οδυνηρό θάνατο εξαιτίας των θρησκευτικών σφαγείων τα οποία απαλλάσσονται από τους νόμους που απαιτούν τα ζώα πρώτα να αναισθητοποιούνται πριν τη θανάτωσή τους.
Με απλά λόγια Χαλάλ διαχωρίζει τα «διαβασμένα» από τα «αδιάβαστα» κοτόπουλα.
Τι άλλο μπορούμε να πούμε, όταν διοικούμαστε από ανθρώπους που κύριο μέλημά τους είναι πώς να ξεπουλήσουν «γη και ύδωρ», προσκυνώντας τις εντολές των διεθνών και των τούρκων κατακτητών; Όταν περνούν στα στρατόπεδά μας με τόση ευκολία προϊόντα αμφιβόλου καταλληλότητας που πιθανό να προέρχονται και από τον εισβολέα, εχθρό και κατακτητή των εδαφών μας.
Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) απαιτεί όπως παραιτηθούν έστω για λόγους ευθιξίας ο Υπουργός Άμυνας και όλοι οι ιθύνοντες που εμπλέκονται στην «συμφωνία» αυτή, καθώς επίσης και ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας που για άλλη μια φορά αποδεικνύεται κατώτερος των περιστάσεων. Αφήνουν τον στρατό μας στην κυριολεξία ανοχύρωτο μπρος στις ορέξεις των εχθρών. Ας σκεφτεί ο κάθε ένας πόσο εύκολο θα ήταν να δηλητηριάσουν ένα ολόκληρο στρατόπεδο.
Τι να περιμένει όμως κανείς  από κυβερνήσεις οι οποίες δίνουν συμβόλαια σε εταιρίες από τα κατεχόμενα να χτίζουν ή να ανακαινίζουν τα στρατόπεδά μας; Τι να περιμένει κανείς από άτομα τα οποία θεωρούν τον στρατό μας κάτι περιττό, ζημιογόνο και πολυέξοδο για την οικονομία του τόπου. Τι να περιμένει από τα άτομα που επιτρέπουν στον εχθρό να αλωνίζει τόσο σε πολιτικά παιχνίδια, αλλά τόσο και γεωστρατηγικά, ενώ με αλλεπάλληλες δηλώσεις προωθούν με κάθε τρόπο τα τουρκικά συμφέροντα. Τι να περιμένει κανείς από άτομα τα οποία θυσιάζουν το οτιδήποτε στον βωμό του χρήματος και της εύκολης δόξας.
Σε λιγότερο από ένα χρόνο η μειοδοτική κυβέρνηση του ΔΗΣΥ έδειξε τα «δόντια» της. Είναι καιρός που ο λαός πρέπει να ξυπνήσει από τον λήθαργο και να αντιδράσει πριν χαθεί το νοτιότερο άκρο του Ελληνισμού.
Γραφείο Τύπου - Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)