Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

Κάτοικοι Πατρών: “Οργιάζει το εμπόριο ναρκωτικών! Θα καλέσουμε την Χρυσή Αυγή”



                      Κάτοικοι Πατρών: “Οργιάζει το εμπόριο ναρκωτικών! Θα καλέσουμε την Χρυσή Αυγή”


 
Οι Έλληνες πολίτες των Πατρών καταγγέλλουν την απόλυτη ανυπαρξία των κρατικών αρχών. Έμποροι ναρκωτικών διακινούν ηρωίνη μέρα μεσημέρι και μπροστά στα μάτια μικρών παιδιών και δεν επεμβαίνει κανείς. Αγανακτισμένοι δηλώνουν πως θα καλέσουν την Χρυσή Αυγή να επέμβει άμεσα. Είναι η μόνη δύναμη που μπορεί να λύσει το πρόβλημα.
Μεταφέρουμε το σχετικό ρεπορτάζ, χωρίς σχόλια, από ενημερωτική ιστοσελίδα της Αχαΐας: ΑΓΟΡΑΠΩΛΗΣΙΕΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΠΑΙΔΙΩΝ: «ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΘΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΟΥΜΕ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ» Το τηλεφωνικό κέντρο της Αστυνομίας έχει πάρει φωτιά από την περιοχή της Εγλυκάδας αλλά... κανείς δεν παρεμβαίνει! Και οι κάτοικοι έρχονται αντιμέτωποι με εμπόρους ναρκωτικών και πρεζόνια που «χτυπούν» ενέσεις ακόμη και μπροστά στα μάτια παιδιών!
Πολλά περιστατικά συμβαίνουν στην περιοχή της Εγλυκάδας κοντά στο προπονητικό κέντρο της Παναχαϊκής. Ετσι κάτοικοι της περιοχής αναγκάζονται και επικοινωνούν σχεδόν κάθε μέρα με την αστυνομία, αλλά μέχρι να φθάσει εκεί το περιπολικό... οι πάντες έχουν εξαφανισθεί! Περίοικοι έχουν δε αυτοκίνητα με αθηναϊκές πινακίδες (υποψιάζονται πως προέρχονται από το Ζεφύρι) να περνούν κάτω από τα σπίτια τους... και με τις τέσσερις πόρτες ανοιχτές. Εχουν σημειώσει μέχρι και τους αριθμούς κυκλοφορίας των πινακίδων, ωστόσο φαίνεται πως πρόκειται για γερό «καρτέλ» πώλησης ναρκωτικών. «Μέχρι και περίστροφο είχαν βγάλει μια φορά» μας είπε κάτοικος της περιοχής.
«Φθάσαμε στο σημείο να γινόμαστε ενοχλητικοί στην Αμεση Δράση. Καταλαβαίνουμε ότι υπάρχει μεγάλος φόρτος εργασίας, αλλά κάποιος θα πρέπει να προστατεύσει τα παιδιά μας» μας είπε άλλος κάτοικος! «Μήπως πρέπει να πάμε στη Γούναρη να απευθυνθούμε στα γραφεία της Χρυσής Αυγής; Ξέρουμε καλά τις θέσεις του κόμματος για τα ναρκωτικά» δηλώνει στον «Κόσμο» μητέρα που διαμένει... ακριβώς απέναντι από ένα από τα σημεία στα οποία γίνονται αγοραπωλησίες. Οι κάτοικοι βρίσκονται σε απόγνωση. Και πλέον είναι αποφασισμένοι να πάρουν το νόμο στα χέρια τους.