Τρίτη 20 Αυγούστου 2013

Χωρίς ιατρική περίθαλψη αγρότες και κτηνοτρόφοι στην Ηλεία


Ένα τεράστιο πρόβλημα αναπτύσσεται στην Ηλεία, εξαιτίας των αθεώρητων βιβλιαρίων υγείας των αγροτών και κτηνοτρόφων του νομού μας. Τα δυσβάσταχτα μέτρα, οι εξευτελιστικές τιμές αγοράς των αγροτικών προϊόντων, αναγκάζουν αγρότες και κτηνοτρόφους να μην μπορούν να ανταποκριθούν στις ασφαλιστικές τους εισφορές.

Σύμφωνα με μαρτυρίες αγροτών μέσα στο καλοκαίρι στην Τ.Ο Πύργου, αρκετές οικογένειες καλύπτονται μόνο με ένα βιβλιάριο υγείας, με αποτέλεσμα αν συμβεί κάτι, μόνο ένα μέλος της οικογένειας να μπορεί να νοσηλευτεί σε νοσοκομείο σε περίπτωση ασθένειας, καταγγέλλουν στη συνέχεια τη δωρεάν ιατρό-φαρμακευτική περίθαλψη  και την εύνοια που δίνει το κράτος σε λαθρομετανάστες  και λοιπές «ευπαθείς» κοινωνικές ομάδες και αναρωτιούνται  που βρίσκονται για να τους στηρίξουν τώρα οι «αγροτοσυνδικαλιστές»  του νομού;
Η Χρυσή Αυγή στηρίζει τον έντιμο και δίκαιο αγώνα των Ελλήνων αγροτών και τους προτρέπει να μείνουν μακριά από όλα τα κόμματα, που κατέστρεψαν την αγροτική παραγωγή. Η δράση των αγροτοπατέρων στην Ελλάδα είναι γνωστή, όπως και ο ρόλος τους για την εξαφάνιση της Εθνικής μας παραγωγής. Ο πρωτογενής  τομέας έχει εξαλειφθεί πλήρως και την ίδια στιγμή κάποιοι «παραγοντίζουν» και συναγελάζονται με τα κόμματα της εξουσίας που ευθύνονται για την κατάντια της Ελληνικής αγροτιάς.
Χρυσή Αυγή Τ.Ο. Πύργου
Αγ. Γεωργίου & Υψηλάντου