Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

Κοσμοσυρροή στα γραφεία της Τ.Ο. Πατρών!







Σήμερα 9 Ιουνίου στα γραφεία της Τ.Ο. Πατρών και σε συνέχεια προγραμματισμένων ομιλιών από στελέχη του κόμματός μας, ο συναγωνιστής Βουλευτής Μεσσηνίας, Κουκούτσης Δημήτρης, μας τίμησε με την παρουσία του.Με λιτό και μεστό λόγο, μπροστά σε πρωτοφανή κοσμοσυρροή έδωσε το στίγμα της δύναμης και της ελπίδας για την μοναδική διέξοδο από την κρίση, που ηθελημένα επέβαλλαν στον λαό μας.Μίλησε για την ένδοξη ιστορία των Ελλήνων, που μερικοί νομίζουν ότι θα καταφέρουν να αλλοιώσουν την εθνική μας μνήμη. Ότι θα λησμονήσουμε τις γενοκτονίες των προγόνων μας, τις χαμένες πατρίδες.

Η Χρυσή Αυγή είναι και θα είναι εδώ φροντίζοντας να μην ξεχάσουν οι παλιοί και να μάθουν οι νεότεροι την αυθεντική Ελληνική Ιστορία.Υπενθύμισε σε όλους ότι οι Βουλευτές και τα στελέχη  της Χρυσής Αυγής, είναι κομμάτι του λαού και συμπάσχουν μαζί του. Η πατρίδα παραδίδεται στου νέους μας  δέσμια, υποθηκευμένη, ταπεινωμένη. Οι ευθύνες είναι εγκληματικές, ταυτόχρονα προδοτικές και θα αποδοθούν στους υπεύθυνους της σημερινής τραγωδίας.Δεσμεύτηκε ότι το κόμμα υπό την ηγεσία του αρχηγού μας, δεν πρόκειται ούτε κατ’ ελάχιστο να παρεκκλίνει από τις αρχές και τις αξίες που εμπνέουν το κίνημά μας.Τόνισε ότι είμαστε με τον δοκιμαζόμενο λαό και όλοι μαζί θα παλέψουμε για την αναγέννηση μέσα από τις στάχτες μέχρι να λάμψει το ελπιδοφόρο φως της Χρυσής Αυγής των Ελλήνων.
 
Στη συγκέντρωση παρευρέθηκε ο Βουλευτής Αχαΐας Μιχάλης Αρβανίτης που σε σύντομη ομιλία του στιγμάτισε τις προδοτικές και ανθελληνικές δηλώσεις μελλών του κοινοβουλίου, όπως και όσων έχουν βάλει στόχο το κίνημά μας. Τόνισε ότι δεν πρόκειται να αφήσουμε την πατρίδα μας ανυπεράσπιστη στα χέρια των διεθνών τοκογλύφων και ότι ενωμένοι θα τους αντιμετωπίσουμε.
Στην συγκέντρωση παρευρέθηκε και ο υποψήφιος Περιφερειάρχης, Δυτικής Ελλάδος της Χρυσής Αυγής Χρήστος Ρήγας. Με δραστήριες και συντονισμένες ενέργειες, κατάφερε να αναβαθμίσει σε σύντομο χρονικό διάστημα την Τ.Ο. Πάτρας, με συγκεντρώσεις, ομιλίες και δράσεις σε ολόκληρο τον νομό.


Στο τέλος της συγκέντρωσης οι παρευρισκόμενοι έψαλλαν τον Εθνικό Ύμνο ανανεώνοντας την υπόσχεση για την συνέχεια του αγώνα μας.