Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

Ενημερωτική δράση από την Τ.Ο. Πάτρας

Ενημερωτική δράση πραγματοποίησε το Μέτωπο Νεολαίας της Τ.Ο. Πάτρας το Σάββατο 30 Μαρτίου. Η δράση πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό δρόμο της Πάτρας και συγκεκριμένα στην οδό Ακρωτηρίου από την πλατεία Παπανδρέου έως και το ΑΤΕΙ Πατρών. Ιδιαίτερα θερμή ήταν η υποδοχή των παιδιών με τα μαύρα μπλουζάκια από τους πολίτες σε αντίθεση με τα ΜΜΕ που θέλουν μας παρουσιάσουν ως κακοποιά στοιχεία. Μοιράστηκαν εκατοντάδες ενημερωτικά φυλλάδια ενώ δεν ήταν λίγοι εκείνοι οι οποίοι ζητούσαν από δύο και τρία για να τα δώσουν και εκείνοι με τη σειρά τους σε συγγενείς και φίλους. 
  Οι Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες άκουσαν τα παράπονα των κατοίκων και των καταστηματαρχών της περιοχής καθώς όπως ανέφεραν η εγκληματικότητα έχει χτυπήσει κόκκινο. Σημείωσαν πως νιώθουν απροστάτευτοι και εγκαταλελειμμένοι από το Κράτος και πλέον "παλεύουν" όπως χαρακτηριστικά μας τόνισε μία παρέα νέων ανθρώπων για να επιβιώσουν.
  Για ακόμα μία φορά εμείς οι Χρυσαυγίτες με τα μαύρα μπλουζάκια βγήκαμε στους δρόμους και γίναμε δέκτες των παραπόνων και της απογοήτευσης που έχουν κυριεύσει τον Έλληνα πολίτη. Θα συνεχίσουμε να το κάνουμε καθώς για εμάς αποτελεί καθήκον η στήριξη του Λαού μας ενώ θα είμαστε πρωτοπόροι στη μάχη για την ανάκαμψη του Έθνους μας. Καλούμε όλους τους Έλληνες πολίτες της Πάτρας να συστρατευθούν στο κίνημά μας και να αγωνισθούν μαζί μας για μία Ελλάδα η οποία θα ανήκει ΜΟΝΟ στους Έλληνες.

Δείτε φωτογραφικό υλικό:


                      

Τ.Ο. Πάτρας
Οδός Γερμανού 128(Άνω πόλη)
Δευτέρα 19:00-21:00
Τηλ. 6986180102