Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

Αναρχικοί-Ρομά: Μία σχέση αγάπης



Ομάδες κουκουλοφόρων αναρχικών επιτίθενται και τρομοκρατούν πολίτες σε ολόκληρη τη Πάτρα. Κάνουν πορεία αλληλέγγυοι των ρομά –τσιγγάνων, που λυμαίνονται ολόκληρη τη χώρα καταπατώντας εκβιάζοντας και κλέβοντας προστατευμένοι από τον αντιρατσιστικό μανδύα του υπουργού προστασίας του λαθρομετανάστη κ. Δένδια. Θλιβερά περιστατικά βίας και τρομοκρατίας στο πανεπιστήμιο Πατρών (εκτροφείο τρομοκρατών - αναρχοκομμουνιστών) αλλά και σε όλη την Αχαΐα. Τα ΜΜΕ σε μία ακόμα επιχείρηση αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης και συγκαλύπτουν τους εγκληματίες.
Εμείς, ως Χρυσή Αυγή Αχαΐας απευθυνόμενοι όχι πλέον στο ανάλγητο και προδοτικό κράτος και τις υπηρεσίες του αλλά στους Έλληνες το γένος συμπολίτες μας προτείνουμε τα εξής:
  • Άμεση καθημερινή αστυνόμευση και πάταξη της εγκληματικότητας των Ρομά.
  • Κατάργηση των Γκέτο – ΦΑΒΕΛΑΣ- της Κ. Αχαΐας, του Ριγανόκαμπου, του Ρίου και οπουδήποτε αλλού με την συνδρομή όλων των υπηρεσιών του Δήμου και του Κράτους δηλαδή αστυνομίας-πολεοδομίας-εφορίας κ.λ.π. ώστε να σπάσει το απόστημα.
  • Άμεση διακοπή και επιστροφή όλων των μαϊμού επιδομάτων που δόθηκαν σε Ρομά.
  • Απέλαση όλων των παρασίτων που βυσσοδομούν στο σώμα και την ψυχή του Έθνους μας.

Εμείς ως Χρυσή Αυγή δηλώνουμε απερίφραστα ότι ο καιρός της ανοχής έχει περάσει ανεπιστρεπτί και θα είμαστε πλέον παρόντες και απέναντι σε κάθε εθνοκτόνο σχέδιο. Θα είμαστε εναντίον όλων αυτών των ελληνόφωνων προδοτών που απεργάζονται τον αφανισμό μας τόσο σε τοπικό όσο και σε εθνικό επίπεδο.

Υ.Γ Υπενθυμίζουμε πως λίγες μέρες πριν οι αναρχικοί έκαναν πορεία διαμαρτυρίας στη πόλη της Πάτρας υπέρ των Ρομά οι οποίοι έχουν εγκατασταθεί παρανόμως στο Πανεπιστήμιο Πατρών και το έχουν μετατρέψει σε γκέτο καθώς δεν είναι λίγες οι επιθέσεις τις οποίες έχουν δεχθεί φοιτητές και φοιτήτριες.

Χρυσή Αυγή Ν. Αχαΐας