Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

ΙΜΙΑ 2013: Η μεγαλειώδης συγκέντρωση μνήμης - (Φωτογραφίες, Βίντεο)


                   ΙΜΙΑ 2013: Η μεγαλειώδης συγκέντρωση μνήμης - (Φωτογραφίες, Βίντεο)
Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013. Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, όπως κάθε έτος από το 1997 κι εντεύθεν, διοργανώνει Τελετή Τιμής και Μνήμης στο κέντρο των Αθηνών, μια Τελετή της οποίας η σκοπιμότητα ξεπερνά αυτό που ο τίτλος της υποδηλώνει. Πράγματι, πρόκειται για μια Τελετή εις ένδειξη Τιμής και ενάντια στη λησμονιά της ηρωικής θυσίας τριών Ελλήνων Αξιωματικών του Πολεμικού μας Ναυτικού, οι οποίοι έπεσαν για την Πατρίδα, τηρώντας εις το ακέραιον, το αιώνιο κέλευσμα «Θνήσκε Υπέρ Πατρίδος». Πολύ περισσότερο όμως, η συγκεκριμένη εκδήλωση διοργανώνεται υπό την μορφή του εξακοντισμού της Εθνικιστικής Προκλήσεως, απέναντι σε ένα κράτος Προδοτών, στέλνοντας καθάριο το μήνυμα: οι Εθνικιστές ΔΕΝ ξεχνούν!
                 
Από νωρίς το πρωινό του Σαββάτου, τα μέλη του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, βρίσκονται στο χώρο της εκδηλώσεως. Αποστολή τους, ίδια εδώ και δεκαέξι συναπτά έτη: η διαφύλαξη της ορθής οργανώσεως και της ασφάλειας της εκδηλώσεως, απέναντι στους κρατικούς και παρακρατικούς μηχανισμούς ενός φύσει και θέσει ανθελληνικού κατεστημένου. Και όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, τα μέλη του Κινήματος έπραξαν το καθήκον τους, δημιουργώντας τις συνθήκες για την υποδοχή δεκάδων χιλιάδων Ελλήνων Εθνικιστών. Αργά το μεσημέρι, χιλιάδες Χρυσαυγίτες βρίσκονται στο χώρο πέριξ του λιτού μνημείου των Ιμίων. Οι μαυροκόκκινες Σημαίες με το Μαίανδρο, κυματίζουν περήφανα πλάι στις Γαλανόλευκες, δίνοντας το στίγμα της Εθνικιστικής παρουσίας στο κέντρο των Αθηνών. Ναι! Παρά τις απεγνωσμένες απόπειρες του Καθεστώτος των διεφθαρμένων, η Ελλάς δεν απέθανε, ο Ελληνισμός διά του Εθνικιστικού Πνεύματος, βρίσκεται εδώ, έτοιμος για την τελική αναμέτρηση.
                     
Μια και πλέον ώρα προ της προαναγγελθείσης ενάρξεως της Τελετής, εμπρός και παραπλεύρως της Λέσχης των Αξιωματικών, επί της Βασιλίσσης Σοφίας, χιλιάδες Ελλήνων Εθνικιστών από κάθε γωνιά της Μεγάλης Ελληνικής Πατρίδος, στέκουν περήφανα, διατρανώνοντας την Πίστη στην Εθνική και Κοινωνική Ιδέα. Η Ελληνική Νεολαία, έφτυσε κατάμουτρα την σαραντάχρονη ακατάπαυστη ανθελληνική προπαγάνδα των μεταπολιτευτικών σχολείων και των διαπλεκόμενων και στρατευμένων στην αντιεθνικιστική πολεμική, μέσων μαζικής ενημέρωσης. Η Ελληνική Νεολαία, βρίσκεται στην πρωτοπορία του Εθνικιστικού Αγώνος, στην πρωτοπορία του τιτάνιου έργου του Επανελληνισμού! Λίγο μετά τις 7 το απόγευμα, η καρδιά της Ελευθέρας Ελλάδος, χτυπά στο Μνημείο των Ιμίων. Τα εθνικιστικά συνθήματα δονούν το κέντρο των Αθηνών, ενώ τα γαλανόλευκα και μαυροκόκκινα Λάβαρα, φωτίζουν το χειμερινό σκότος, σκιαγραφώντας την εικόνα του κοντινού μέλλοντος, μέσα στο θλιβερό παρών της δειλίας και της υποταγής. Η Τελετή ξεκινά!
                  
Μέγα πλήθος, μέγα πάθος! Τα δύο ρεύματα της Βασιλίσσης Σοφίας έχουν πλέον κλείσει. Οι ομιλητές ανεβαίνουν στο Βήμα. Ο συναγωνιστής Ηλίας Παναγιώταρος δίνει το έναυσμα. Η Χρυσή Αυγή συνεχίζει τον Μεγάλο Αγώνα εναντίον όλων. Ο συναγωνιστής Κυρίτσης, δηλώνει τη διαρκή πίστη του Μετώπου Νεολαίας στα Εθνικιστικά Ιδανικά. Οι συναγωνιστές Σ. Καρεφυλλάκης και Α. Ματθαιόπουλος, φέρνουν το μήνυμα της συμπόρευσης χιλιάδων συμπατριωτών και συντρόφων μας, από Κρήτη και Βόρειο Ελλάδα αντίστοιχα. Ο συναγωνιστής Χρήστος Παππάς, βροντοφωνάζει από του βήματος, πως οι Εθνικιστές δεν ξεχνούν, ούτε την προδοσία των Ιμίων, ούτε τα απαράγραπτα δικαιώματα του δοκιμαζόμενου από την αλβανική τυραννία Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού! Το σύνθημα «Ελληνικός Στρατός στη Βόρειο Ήπειρο» ηχεί στο κέντρο της Αθήνας και ταυτόχρονα αντηχεί στα σπαρμένα με ελληνικό αίμα βουνά της υπόδουλης βορειοηπειρωτικής γης. Στο πλευρό της Εθνικής Αντιστάσεως του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή και αναπόσπαστο κομμάτι αυτής, ο υποψήφιος Πρόεδρος για την κυπριακή δημοκρατία με το ΕΛΑΜ, συναγωνιστής Γεώργιος Χαραλάμπους, στο πρόσωπο του οποίου, αποθεώνεται ο αγώνας των Κυπρίων αδερφών μας για ένα και μόνο σκοπό: την Ένωση! Και η υποταγή, όπως αυτή εκφράζεται μέσω της προδοτικής πολιτικής και της ελλείψεως οραμάτων του μεταπολιτευτικού καθεστώτος των προσκυνημένων, διαταράσσεται από το μέγιστο των Ιδανικών του κυπριακού Ελληνισμού, διά του συνθήματος για το οποίο χύθηκαν ποταμοί αίματος των αγωνιστών της ΕΟΚΑ: «Ελλάς, Κύπρος, Ένωσις»!
                    
Ο συναγωνιστής Γιάννης Λαγός, εκφράζει την ατσάλινη Θέληση των Ελλήνων Εθνικιστών, την πειθαρχία στους σκοπούς του Κινήματος και την απόλυτη υπακοή στον Αρχηγό μας, ως την εγγύηση της μελλοντικής Νίκης. Νωρίτερα, ο συναγωνιστής Ηλίας Κασιδιάρης, προβαίνει σε μια ιστορική αναδρομή των Αγώνων του Ελληνισμού, από τα βάθη των αιώνων, μέχρι τη τραγική νύχτα των Ιμίων. Αφηγείται με δραματικό τόνο τη σειρά των γεγονότων που οδήγησαν στη θυσία 3 Έλληνες Αξιωματικούς, στο βωμό της μεταπολιτευτικής ειρήνης με τους γείτονες και προαιώνιους εχθρούς της Ασίας. Οι ένοχοι όμως, θα τιμωρηθούν, οι Εθνικιστές δε λησμονούν! Κι όπως η σφαίρα του Ήρωος Στρατηγού Ντερτιλή προς τον ασύρματο, από τον οποίο ο Αρχηγός της ΕΟΚΑ Γρίβας Διγενής τον καλούσε σε παύση της επιθέσεως στη Μανσούρα κατά των τουρκικών θυλάκων υπήρξε η σφαίρα ενάντια στη φωνή της λογικής, κατά τον ίδιο τρόπο, η Χρυσή Αυγή είναι η σφαίρα προς τον ασύρματο της συνειδήσεώς μας! Χρέος των Ελλήνων Εθνικιστών λοιπόν, να τραβήξουν το πιστόλι και να πυροβολήσουν τον «ασύρματο» της αμφιβολίας και των δισταγμών.
                     
Στο βήμα ανεβαίνει ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Συναγωνιστής Νικόλαος Μιχαλολιάκος! Ο ενθουσιασμός κορυφώνεται, ένας Λαός κρέμεται από τα χείλη του, το σύνθημα «Αίμα-Τιμή-Χρυσή Αυγή», το οποίο ακουγόταν κάποτε από τα στόματα μερικών εκατοντάδων Πιστών, βρίσκεται στα χείλη δεκάδων χιλιάδων αποφασισμένων Ελληνίδων και Ελλήνων. Κι ο Αρχηγός, καθοδηγεί και ξεσηκώνει τους χιλιάδες πια Πιστούς, που σχηματίζουν το ατελείωτο ποτάμι της Εθνικής οργής: Θέλουμε την Πατρίδα μας πίσω, η Χρυσή Αυγή έρχεται για να γκρεμίσει το κράτος των διεφθαρμένων και των προδοτών και να οικοδομήσει ένα ελεύθερο από τους διεθνείς τοκογλύφους και τους ντόπιους υποτακτικούς τους, Εθνικό Κράτος!

Ενάντια σ' εκείνους που απεργάζονται την καταστροφή του Ελληνικού Έθνους και στα φερέφωνά τους, ο Αρχηγός  μας απαντά: « Στο διάολο οι ντόπιοι υποτακτικοί της ξενοκρατίας και μαζί τους οι ψευδεπίγραφοι οργανισμοί "ανθρωπίνων δικαιωμάτων" και οι ρυπαροφυλλάδες του διεθνούς σιωνισμού. Κανείς δεν έχει το δικαίωμα, να μας υποδείξει τι θα πράξει ο Ελληνικός Λαός! Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες»! Ο Αρχηγός μας, προπορεύεται και μας δείχνει το δρόμο. Και πίσω του, ακολουθούν οι ανίκητες Φάλαγγες των Ελλήνων Εθνικιστών, οι οποίες διψούν για Αγώνα και Νίκη. Ο Αρχηγός προχωρά σε Προσκλητήριο Νεκρών.

Η ιαχή «Αθάνατος», συνοδεύει τα ονόματα του Έκτορα Γιαλοψού, του Χριστόδουλου Καραθανάση και του Παναγιώτη Βλαχάκου.

Σε στάση προσοχής, χιλιάδες Ελλήνων ψάλλουν τον Εθνικό Ύμνο και ακολούθως τον Ύμνο του Κινήματος. Ακολουθεί μια μεγαλειώδης πορεία, από το Μνημείο των Ιμίων, προς τα γραφεία της Κεντρικής Διοικήσεως, στη Μεσογείων. Οι διερχόμενοι οδηγοί και οι κάτοικοι της περιοχής, παρατηρούν με δέος και έκδηλη την ελπίδα στα πρόσωπα, το Μέλλον του Ελληνικού Έθνους να παρελαύνει εμπρός στα μάτια τους. 50.000 Ελλήνες Εθνικιστές έδωσαν την ηχηρή απάντηση στις συκοφαντίες και την οργανωμένη λασπολογία του κράτους, του παρακράτους, των πληρωμένων κονδυλοφόρων και των εξωτερικών εχθρών του Ελληνισμού.
Η χθεσινή πρωτόγνωρη Εθνικιστική Τελετή απέδειξε εκείνο που κρύβουν τα κανάλια και οι φυλλάδες της διαπλοκής και εκείνο που διαστρεβλώνουν οι πληρωμένες μετρήσεις των δημοσκοπικών εταιρειών. Ένας Νέος Λαός έχει γεννηθεί, ένας Λαός που ανταποκρίνεται στο Εθνικιστικό κάλεσμα της Ελληνική Ψυχής. Η οργή σμίγει με την Πίστη και η τελευταία με τη Θέληση. Χθες βράδυ, έσβησε κάθε ελπίδα συντηρήσεως του προδοτικού μεταπολιτευτικού Καθεστώτος. Ο Νέος Λαός, με αιχμή του δόρατος την Χρυσή Αυγή, ετοιμάζεται για Επίθεση! Ο Αρχηγός μας είναι η Νίκη και η Νίκη είναι ο Αρχηγός μας!
Ζήτω η Χρυσή Αυγή!

Ζήτω η Αιωνία Ελλάς!