Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

Σύγχρονη σπαρτιατική φάλαγγα


                   Σύγχρονη σπαρτιατική φάλαγγα
Ανατρέχοντας στις χρυσές σελίδες της Ελληνικής Ιστορίας, μελετώντας και αναλύοντας τις ηρωικές εποποιίες, καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι, ένας από τους πλέον άρτια στρατηγικά σχεδιασμένους, αποτελεσματικούς και προπάντων αήττητους, στρατιωτικούς σχηματισμούς, ήταν η Σπαρτιατική Φάλαγγα.
Δημιουργήθηκε κατά την Αρχαϊκή Περίοδο και η συγκρότηση της συντελέσθηκε κατά τέτοιο τρόπο, που να επιτρέπει διάταξη των Οπλιτών σε πυκνό σχηματισμό,  ώστε να παρουσιάζεται στον εχθρό ένα αδιαπέραστο τείχος από ασπίδες, ενώ συγχρόνως οι οπλίτες διατηρούσαν την ευχέρεια βάδισης, αλλαγής κατεύθυνσης και σχηματισμού.
Ο κάθε Οπλίτης κρατώντας το Όπλον (κυκλική ασπίδα διαμέτρου 90 εκατοστών) προστάτευε όχι μόνο την αριστερή πλευρά του κορμού του, αλλά συγχρόνως και την δεξιά πλευρά του ανδρός που εστέκετο στο πλάι του.
Τοιουτοτρόπως δημιουργείτο το αδιαπέραστο τείχος ασπίδων που προαναφέραμε, δίνοντας συγχρόνως στους Οπλίτες την ευχέρεια να χρησιμοποιούν αποτελεσματικά τα δόρατα τους,λογχίζοντας τους αντιπάλους.
Είτε δρώντας αμυντικά, είτε προελαύνοντας η Σπαρτιατική Φάλαγγα  συνέτριβε και εκμηδένιζε τον εχθρό στα πεδία των μαχών, αποτελώντας τον νικηφόρο κυματοθραύστη πάνω στον οποίο προσέκρουαν και αναχαιτίζονταν τα στίφη των βαρβάρων εισβολέων. Κύρια χαρακτηριστικά των ανδρών που την απάρτιζαν ήταν ο ηρωισμός,  το ανυπέρβλητο σθένος, η χαλύβδινη αγωνιστική διάθεση, η απόλυτη συνοχή, η αποφασιστικότητα και προπάντων η βαθειά σύμπνοια και συντροφικότητα. Όλοι οι Οπλίτες, από την πρώτη έως την τελευταία γραμμή ως ένας άνδρας, με απόλυτη αυταπάρνηση, μάχονταν για την Νίκη ή την Αθανασία.
Χαρακτηριστικά που υπάρχουν και γιγαντώνονται, μόνο στις καρδιές των ανθρώπων που διέπονται από την βαθειά Λατρεία  και Πίστη προς την Πατρίδα και την Φυλή και διάγουν απόλυτα πειθαρχημένο βίο, σύμφωνα με το Ιδεώδες της Πνευματικής Ελευθερίας και της Φυσικής ευρωστίας, θέτοντας πρωτίστως το συμφέρον και το καλό του συνόλου πάνω από το ατομικό.  
Γι αυτό λοιπόν και ο ρίψασπις, δηλαδή ο άνδρας που στο μέσον της μάχης από φόβο για την ζωή του, έρριπτε την ασπίδα του, δημιουργώντας κρίσιμο ρήγμα και θέτοντας σε κίνδυνο την συνοχή και το αδιαπέραστο της Φάλαγγας, θεωρείτο ως το πλέον βδελυρό και ποταπό πρόσωπο και γι αυτή του την πράξη εισέπραττε ισοβίως την περιφρόνηση και την απέχθεια της Σπαρτιατικής Κοινωνίας. Γιατί στην Αρχαία Ελληνική Κοινωνία, ο άνδρας που έστρεφε τα νώτα του στον εχθρό, δεν θεωρείτο άνδρας.
Σήμερα  ο Ελληνισμός διέρχεται μια από τις κρισιμότερες περιόδους της σύγχρονης Ιστορίας του, υποδουλωμένος οικονομικά και κοινωνικά, κινδυνεύοντας από απόλυτο Εθνικό και Πολιτισμικό αφανισμό. Ο εχθρός πλέον δεν βρίσκεται εκτός των συνόρων, δεν έρχεται σαν βάρβαρος εισβολέας επιδιώκοντας μια ανοικτή πολεμική αντιπαράθεση, μια μάχη σώμα με σώμα, αλλά, φορώντας παραπλανητικά προσωπεία, κινείται και λειτουργεί μεθοδευμένα και ύπουλα  εντός των τειχών, μέσα στις πόλεις, στις επαρχίες, στις συνοικίες μέσα στα ίδια μας τα σπίτια, με απώτερο σκοπό τον παντελή όλεθρό μας.
Μία ερμαφρόδιτη αστική δημοκρατία με διεφθαρμένους και ασυνείδητους κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους, που εδώ και τέσσερεις δεκαετίες, λυμαίνονταν, λεηλατούσαν, υπεξαιρούσαν και καταχρόνταν  τον πλούτο της Χώρας, αποδυναμώνοντας και παροπλίζοντας τις παραγωγικές δυνατότητες, κατακερματίζοντας το Κοινωνικό κράτος και τον ιστό, επιτρέποντας την παράνομη είσοδο  σε στρατιές ρακένδυτων τριτοκοσμικών εγκληματικών στοιχείων και οδηγώντας εν τέλει την Χώρα σ' απόλυτο οικονομικό μαρασμό και σ' ένα δυσθεόρατο χρέος εξωτερικού δανεισμού που σπαταλήθηκε και δαπανήθηκε, κυρίως  για την συντήρηση του πελατειακού κράτους των ψηφοφόρων τους.
Και μία εκφυλιστική, διεφθαρμένη, Ιστορικά δωσίλογη και μειοδοτική αριστερά, φανατική πολέμια καθετί Ελληνικού και Πατριωτικού. Ένα συνονθύλευμα καλοζωισμένων τεχνοκρατών, φαιδρών διανοουμένων και  διαστρεβλωτών της Ιστορικής αλήθειας που στο όνομα μιας κάποιας ελευθεριακής δημοκρατίας (που δεν διστάσει να καταλύσει την έννομη τάξη, χύνοντας πολλές φορές και αίμα αθώων), μιας ψευδούς ταξικής ισότητας και ενός φυλετικού μωσαϊκού, όπως αυτοί νοούν και θεωρούν, προσπαθούν να επιβάλλουν έναν γενικευμένο Πολιτισμικό μεσαίωνα, ένα Κοινωνικό χάος, απαξιώνοντας και ισοπεδώνοντας τις αρχέγονες Ιερές έννοιες, Πατρίδα, Φυλή, Τιμή, απογυμνώνοντας έτσι τον Ελληνικό Λαό από την Ιστορική του κληρονομιά, από την Υπερηφάνεια του σαν Έθνος και από το αναφαίρετο δικαίωμα του να διαφέρει.
Αμφότεροι αποτελούν τις  όψεις του αυτού νομίσματος, αμφότεροι υπηρετούν και ενεργούν συμφώνως με τα διεθνή σχέδια που επιδιώκουν την απόλυτη οικονομική, κοινωνική και πολιτισμική υποδούλωση της Ελλάδος και του Ελληνικού Λαού.  Αυτοί είναι πλέον, οι ορκισμένοι εχθροί του Ελληνισμού.  Θλιβερά, συμπλεγματικά ανδρείκελα θεράποντες των διεθνών οικονομικών τραστ.
Αλλά δυστυχώς γι αυτούς,  η εξέλιξη και η επιτυχία του σκιώδους και βδελυρού σχεδίου τους, η λυσσώδης επίθεση εναντίον του Ελληνισμού, θα αναχαιτιστεί και εν τέλει θα συντριβεί από την Σύγχρονη Σπαρτιατική Φάλαγγα.
Εμείς, οι Έλληνες Εθνικιστές με οδηγούς και φύλακες τις σκιές των προγόνων μας και όπλα  την Λατρεία μας προς την Πατρίδα, την βαθειά γνώση και συνείδηση της Ιστορικής μας Κληρονομιάς, την Υπερηφάνεια και την Πίστη μας προς τα ιδεώδη της Φυλής, παραταγμένοι ο ένας δίπλα στον άλλο, με το μέτωπο ψηλά και τον θώρακα προτεταμένο, κάτω από τις Σημαίες και τα λάβαρα μας, ως νέα Σπαρτιατική Φάλαγγα, θα αποτελέσουμε τον κυματοθραύστη πάνω στον οποίο θα συντριβούν και θα σκορπίσουν οι εχθροί του Έθνους, οι διεφθαρμένοι και ριψάσπιδες πολιτικοί, οι δωσίλογοι και προσκυνημένοι, οι φαύλοι και οι συκοφάντες . Οι τάξεις της Φάλαγγας καθημερινά πυκνώνουν, το αρχαίο πνεύμα αφυπνίζεται στις καρδιές όλο και περισσοτέρων Συμπατριωτών μας,  νέοι Συναγωνιστές ενώνουν τις φωνές τους με την ιαχή και το Λόγο του Κινήματός μας. Τον Λόγο που ως Δαμόκλειος σπάθη καθημερινά πίπτει και θα πίπτει,  επί των κεφαλών των εχθρών του Ελληνικού Λαού και της  Ιστορικής Αλήθειας  
Γιατί η Ιστορική Αλήθεια είναι μια. Ο Εθνικισμός είναι η μόνη διαχρονικά αθάνατη  Κοινωνική κοσμοθεωρία, η μόνη που όχι μόνο ποτέ δεν χρεοκόπησε, αλλά τουναντίον οδήγησε τους Λαούς σε μεγαλειώδεις Ιστορικές πορείες και ευημερία.
Και είναι αθάνατος γιατί είναι συνυφασμένος με την αγάπη, σαν καθαρά βιολογικό συναίσθημα, του υγιούς και ελευθέρως σκεπτόμενου ατόμου για την Πατρίδα του σαν φυσικό χώρο και ιδέα, για την Φυλή του σαν σύνολο ανθρώπων με κοινή καταγωγή και μοίρα, με ίδιο Πολιτισμό, ήθη και έθιμα και για την Ιστορική του κληρονομιά.
Μόνο μια στρεβλή και συμπλεγματική φύση μπορεί να αρνηθεί την Πατρίδα, την Φυλή, την Ιστορία, δηλαδή την ίδια της την ύπαρξη.  Μόνο ένα υπόδουλο και δυστυχισμένο πνεύμα.
Στην Αρχαία Σπάρτη  ο Βασιλεύς στον πόλεμο, ναι μεν είχε ρόλο αρχιστρατήγου και προϊστατο των άλλων στρατηγών, αλλά συγχρόνως, πολεμούσε στην δεξιά πλευρά της Φάλαγγας στην πρώτη γραμμή σαν απλός Οπλίτης, Όμοιος μεταξύ των Ομοίων  δίδοντας σε όλους το παράδειγμα του θάρρους, του σθένους και της αυτοθυσίας.
Τοιουτοτρόπως και στην δική μας Φάλαγγα ο Ηγέτης μας, αυτός που υπερήφανα, αλύγιστα και ανυποχώρητα δεν έπαψε στιγμή να αγωνίζεται εναντίον των εχθρών του Έθνους, ο άνθρωπος που εδώ και δεκαετίες οδηγεί τα βήματα μας,  αποτελώντας Πηγή έμπνευσης για όλους μας, θεωρεί εαυτόν απλό στρατιώτη,  Όμοιο μεταξύ των Ομοίων, μην επιτρέποντας στην αντικειμενικά αναμφισβήτητη επιτυχία του Κινήματος, που αυτός δημιούργησε, ν’ αλλοιώσει το σθένος, την ευθύτητα, την μαχητικότητα και την σεμνότητα  του χαρακτήρα του.
Γιατί ας μάθουν  επιτέλους όλοι, αυτό που ο Ηγέτης μας γνωρίζει σαν γνήσιος Μανιάτης και Λάκωνας. Τα Παλληκάρια, πρώτα απ’ όλα είναι σεμνά.
Ελληνίδες, Έλληνες το Κίνημα μας, ως Σύγχρονη Σπαρτιατική Φάλαγγα είναι έτοιμο με θάρρος και αυταπάρνηση να επιτελέσει τον Ιστορικό του ρόλο για την σωτηρία του Έθνους και της Φυλής. Οι καθημερινές  πράξεις και το έργο μας, ως απόρροια του Λόγου μας το αποδεικνύουν.
Τα εκλογικά ποσοστά, οι δημοσκοπήσεις και τα άψυχα πολιτικά αξιώματα μας αφήνουν αδιάφορους. Πρωταρχικός σκοπός και επιδίωξη μας είναι να κρατήσουμε τις ασπίδες επάξια ψηλά, μέχρι την ολοκληρωτική συντριβή της ανθελληνικής λαίλαπας. Μέχρι την πολιτική εξαφάνιση των εχθρών του Λαού μας. Μέχρι την Σωτηρία της Ελλάδος.
Η Νίκη είναι δική μας Έλληνες.
Νικόλαος Παπαδιονυσίου
Αναδημοσίευση από xryshaygh.com