Παρασκευή, 20 Μαΐου 2011

Επίθεση λαθρομεταναστών σε νεαρή κοπέλα στην Πάτρα

Σύμφωνα με το ιστολόγιο NewsIt.gr :

...Εφιαλτικές στιγμές φέρεται να έζησε μία νεαρή κοπέλα προχθές τα ξημερώματα την ώρα που ανέβαινε τις σκάλες της Αγιου Νικολάου στο κέντρο της Πάτρας...
Σύμφωνα με το dete.gr, αλλοδαποί της επιτέθηκαν με άγριες διαθέσεις. Οπως καταγγέλλει η ίδια, αποπειράθηκαν να την βιάσουν, και μάλιστα εξαιτίας του σοκ που υπέστη νοσηλεύεται ακόμη στο νοσοκομείο.
Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά αρκετοί αλλοδαποί φέρεται να έπεσαν πάνω της, η ίδια όμως άρχισε να ουρλιάζει με αποτέλεσμα να αναγκαστούν να φύγουν ενώ διερχόμενοι ακούγοντας τις φωνές έσπευσαν στο σημείο.
Η κοπέλα στην κυριολεξία έχασε τη μιλιά της και από το σοκ υπέστη αφωνία και χρήζει ιατρικής φροντίδας. Πρόκειται για ένα ακόμη κρούσμα απόπειρας βιασμού στην Πάτρα. Πριν από λίγες ημέρες μία γυναίκα είχε δεχθεί επίθεση ενώ περπατούσε έξω από το Αρχαίο Ωδείο της πόλης (κοντά στις σκάλες της Αγίου Νικολάου) και μάλιστα οι αλλοδαποί είχαν καταφέρει να της βγάλουν το εσώρουχο...

Τα πολιτικά "Ορκς" της νεοταξικής πασοκιστανικής κυβέρνησης εξακολουθούν να αφήνουν να δρουν ανεξέλεγκτα τα πανάθλια "Ορκς" - λαθρομετανάστες που εισήγαγαν από την Τουρκία εις βάρος της Ελληνικής κοινωνίας.
Εξακολουθούν να προωθούν την κατατρομοκράτηση του Ελληνικού πληθυσμού , με βιασμούς γυναικών , τρομοκρατία από λαθρομετανάστες , γκετοποίηση γειτονιών , υποβάθμιση περιοχών με απώτερο σκοπό την "μονιμοποίηση" της λαθρολαίλαπας στην Χώρα μας και την μελλοντική εκμετάλλευσή της ως αυριανούς "γηγενείς" σκλάβους - εργάτες των 300 ευρώ από τους μεγαλοεργολάβους της νέας τάξης εξαθλοιώνοντας συνάμα τον Έλληνα πολίτη.
Ως ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ παλεύουμε για την προάσπιση της Ελληνικής Κοινωνίας και του Έθνους μας , πολεμούμε το σάπιο παρακράτος των νεοταξιτών αχυρανθρώπων του συστήματος , των διεθνιστών "αλληλέγγυων" και των μεγαλοεργολάβων , υπερασπιζόμαστε την Ελληνική Φυλή και την Ιστορία μας. Γι'αυτό :

ΕΛΛΗΝΑ ΞΥΠΝΑ !
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ , ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ .