Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

Τ.Ο. ΑΙΓΙΟΥ: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΤΙΜΩΝ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Η Τοπική Οργάνωση Αιγίου του «Λαϊκού Συνδέσμου-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ», στα πλαίσια της Πανελλήνιας προσπάθειας του Κινήματος για την ανακούφιση των δεινοπαθούντων Ελλήνων, προσκαλεί όσους Παραγωγούς επιθυμούν ή δύνανται, να επικοινωνήσουν με τα Γραφεία μας προκειμένου να εξεταστούν ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΓΕΩΡΓΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
(ελαιόλαδο,ελιές,εσπεριδοειδή κλπ) παντός είδους σε σεβαστές ποσότητες.
Η διαδικασία θα διέπεται από την απαραίτητη εχεμύθεια και η κάθε συναλλαγή θα γίνει σε ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ.Η κάθε προσφορά θα αποσταλεί στα εντεταλμένα όργανα για επεξεργασία και απ΄ευθείας συνεννόηση με τούς ενδιαφερόμενους. 


Το τηλέφωνο(6986945622), της Τ.Ο Αιγίου θα λειτουργεί για το σκοπό αυτό, καθημερινά από τις 09.00΄έως τις 13.00’ από Δευτέρα-Πέμπτη.


Συνέλληνες/δες πρέπει και οφείλουμε να παράσχουμε την κάθε δυνατή βοήθεια στους συνανθρώπους μας,που οι πολιτικές της καταστροφής τους οδήγησαν στην φτωχοποίηση.Ας δώσουμε όλοι τον καλύτερο εαυτό μας, στις δύσκολες εποχές που διέρχεται ο Τόπος,΄ετσι ώστε να μην υπάρξει κανείς Ελληνας πεινασμένος και κανένα Ελληνόπουλο υποσιτισμένο.

ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ. 
ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΥΝΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΛΕΕΙ «ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ». 

Τ.Ο. ΑΙΓΙΟΥ