Δευτέρα, 16 Ιουλίου 2012

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Τ.Ο. ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΙΑΣ: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 16/7/2012


Αγαπητοί συμπολίτες στο φυλ. 270-Ιούνιος 2012 της εφημερίδος Αχαγιώτικα Νέα διαβάσαμε ότι ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας  κος Α.Παναγιωτόπουλος και ο Περιφερειάρχης κος Απ.Κατσιφάρας κατάρτισαν επιχειρησιακό σχέδιο 5 σημείων στα πλαίσια της εθνικής στρατηγικής για την ένταξη στην κοινωνία μας Ελλήνων και Αλλοδαπών Ρομά. Ειδικότερα προβλέπεται η κατασκευή κτηρίου εκδηλώσεων, δυο γήπεδα ποδοσφαίρου 5χ5 και ανακατασκευή και ανάπλαση κοινοχρήστων χώρων και δρόμων στο Γκέτο της Κ.Αχαίας και στα Σαγέικα. 
Εμείς ως Τ.Ο. Χρυσή Αυγή θέλοντας να βοηθήσουμε επικουρικά το όλο εγχείρημα προτείνουμε εκτός των ανωτέρων και τα εξής¨
1 Στο κτήριο για τους γάμους των Ρομά που θα πληρώσουμε οι φορολογούμενοι να προβλεφθεί η ύπαρξη άνετου υπόγειου χώρου για τη φύλαξη των λαθραίων εμπορευμάτων τους , ώστε να τους βοηθήσουμε να επεκταθούν και εκτός συνόρων βοηθώντας έτσι και την Ευρωπαϊκή παραοικονομία.
2 Δημιουργία δωρεάν λεωφορειακής σύνδεσης Γκέτου Κ.Αχαίας – Φυλακές Αγ.Στεφάνου προς εξυπηρέτηση επειγόντων ανελαστικών αναγκών που ξαφνικά δημιουργήθηκαν μετά τις δεκάδες συλλήψεις Ρομά.
3 Δημιουργία σχολείου ταχύρυθμης εκμάθησης της γλώσσας των Ρομά για τα παιδιά μας της φυλής των Ελλήνων ώστε ως μειοψηφία πλέον στον τόπο τους να μπορούν να επιβιώσουν.
4 Να γίνει διεθνείς εκστρατεία ενημέρωσης μέσο του προγράμματος ώστε να μάθουν οι απανταχού της γης Ρομά ότι εδώ στην κυριολεξία τα έχουμε κατεβάσει και να έρθουν και άλλοι είναι καλοδεχούμενοι.
ΜΑ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ !!!
Εμείς ως Τ.Ο.Χρυσή Αυγή Δυτικής Αχαίας απευθυνόμενοι όχι πλέον στο ανάλγητο και προδοτικό κράτος και τις υπηρεσίες του αλλά στους Έλληνες το γένος συμπολίτες μας προτείνουμε τα εξής

α .Άμεση καθημερινή αστυνόμευση και πάταξη της εγκληματικότητας των παραβατικών Ρομά 
β .Σπάσιμο του Γκέτου της Κ. Αχαίας με την μεταφορά όλων των υπηρεσιών του Δήμου και του Κράτους δηλαδή αστυνομίας-πολεοδομίας-εφορίας-ΚΕΠ-ΙΚΑ κ.λ.π. εντός του Γκέτο σε κτήρια που έχουν κατασχεθεί από τις τράπεζες ώστε να σπάσει το απόστημα .
γ .Δημιουργία ολιγομελούς Δημοτικής Αστυνομίας με στόχο την πάταξη της παραβατικότητας στο Γκέτο.
δ. Άμεση διακοπή και επιστροφή όλων των μαϊμού επιδομάτων σε Ρομά που δεν τα δικαιούται.

Εμείς ως Χρυσή Αυγή δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι ο καιρός της ανοχής έχει περάσει ανεπιστρεπτή και θα είμαστε πλέον παρόντες και απέναντι σε κάθε τέτοια εξέλιξη . Θα είμαστε εναντίον όλων αυτών των ελληνόφωνων προδοτών που απεργάζονται τον αφανισμό μας τόσο σε τοπικό όσο και σε εθνικό επίπεδο.

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
Τ.Ο ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΙΑΣ