Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

Ενημερωτική δράση στην Αιτωλοακαρνανία , Κατοχή - Νεοχώρι - Αιτωλικό

Βρεθήκαμε το πρωϊνό της 25ης Μαρτίου στην Κατοχή Αιτ/νίας κλιμάκιο συναγωνιστών από τον πυρήνα Αιτ/νίας, όπου μετά το τέλος της σχολικής παρέλασης ξεκινήσαμε δράση ενημέρωσης με εφημερίδες κι έντυπο υλικό στους δρόμους της κωμόπολης.
Περνώντας από καταστήματα και καφετέρειες ο κόσμος μας υποδεχόνταν με ενθουσιασμό και με ευχαρίστηση έπαιρνε τις εφημερίδες μας για να ενημερωθεί για τις θέσεις μας και το κίνημά μας.
Μετά από την Κατοχή μεταβήκαμε στη γειτονική κωμόπολη του Νεοχωρίου στην οποία και συνεχίσαμε την δράση μας.
Το κλίμα ήταν το ίδιο ευχάριστο κι ενθουσιώδες , η δίψα του κόσμου για ενημέρωση από τις εφημερίδες μας μεγάλη.

Ύστερα καταλήξαμε στο Αιτωλικό , τον τελευταίο σταθμό της δράσης μας.
Η διανομή του υλικού μας συνεχίστηκε σε πανομοιότυπο θετικό και ενθουσιώδες κλίμα όπως στην Κατοχή και στο Νεοχώρι , ο κόσμος εκδήλωνε με επευφημίες κι ενθουσιασμό την συμπαράστασή του προς την δράση μας και δεν ήταν λίγες οι περιπτώσεις που ξεσπούσε φραστικά με αναθέματα ενάντια στην προδοτική πολιτική των λακέδων του μνημονίου.



Για εμάς δεν αποτελεί έκπληξη η θετικότατη αποδοχή των πολιτών και το άκουσμα: "Έρχονται τα παιδιά της Χρυσής Αυγής"!
Η πίστη μας στις σταθερές αξίες , η ιδεολογική μας ταυτότητα και ο αγνός μας αγώνας ενάντια στα ανθελληνικά σχέδια των λακέδων του μνημονίου , έχουν πείσει και τον πιο δύσπιστο - δοκιμαζόμενο πολίτη της Πατρίδας μας για το ανιδιοτελές του αγώνα μας και ότι μόνο με την Χρυσή Αυγή μπορεί να ξεβρωμίσει πραγματικά ο τόπος.

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ - ΠΥΡΗΝΑΣ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ