Σάββατο, 21 Ιανουαρίου 2012

Απολογισμός λαθροδιακίνησης στις ακτές της Αιτωλ/νίας 2011

Εκρηκτικές διαστάσεις έχει λάβει το πρόβλημα της διακίνησης λαθρομεταναστών από τις ακτές της Αιτωλ/νίας την προηγούμενη χρονιά και ο απολογισμός της λαθροδιακίνησης δεν είναι διόλου ευκαταφρόνητος.
Φυσικά ήταν αναμενόμενο αφού η περιοχή των ακτών της δυτικής Αιτολοακαρνανίας κυρίως, φημίζεται ως ξέφραγο αμπέλι στις πιάτσες των νονών της λαθροδιακίνησης των "κακόμοιρων λαθρομεταναστών που ψάχνουν μία θέση στον "ήλιο" όπως λένε οι νεοταξίτες λαθροπροστάτες της αριστερίζουσας θολούρας.
Μόνο για το 2011, στην Αστυνομική Διεύθυνση Αιτωλ/νίας καταγράφτηκε αύξηση στην διακίνηση λαθρομεταναστών της τάξης του 167%, ενώ εκατοντάδες συλλήψεις έκανε και το λιμενικό.
Αναλυτικά το 2011 και σύμφωνα με την Αστυνομική Διεύθυνση Αιτωλίας, συνελήφθησαν 425 λαθρομετανάστες, 17 διακινητές, ενώ κατασχέθηκαν επτά οχήματα και ένα σκάφος.
Από το λιμενικό συνελήφθησαν 500 περίπου λαθρομετανάστες, 12 διακινητές και κατασχέθηκαν 8 σκάφη και ένα φορτηγό, πάντα στην περιοχή του Αστακού.
Σε όλα τα παραπάνω, δεν προστίθενται και οι συλλήψεις - κατασχέσεις που έγιναν σε άλλες περιοχές, όπως πχ στην Ελευσίνα και αλλού, όπου οι διακινητές είχαν και πάλι προορισμό τον Αστακό.
Μεγάλη είναι η έξαρση και στους γειτονικούς νομούς της Λευκάδας και της Πρέβεζας
Στην Αστυνομική Διεύθυνση Ακαρνανίας, το φαινόμενο κινήθηκε στα ίδια επίπεδα, σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, αφού το πρόβλημα εντοπίζεται στα δυτικά του νομού.
Το 2009 συνελήφθησαν 227 λαθρομετανάστες και 39 διακινητές ενώ κατασχέθηκαν 39 οχήματα.
Το 2010 συνελήφθησαν 308 λαθρομετανάστες, και 17 διακινητές και το 2011, 179 μετανάστες και 8 διακινητές.Όπως έχουμε ξαναγράψει σε παλαιότερα άρθρα μας , το αισχρό για τα Εθνικά μας συμφέροντα "Δουβλίνο 2" κρατεί για τα καλά.
Στο δόγμα του "μπάτε σκύλοι αλέστε αλλά χάσαμε την έξοδο", η υπόδουλη των ξένων συμφερόντων ΄χωρα μας αποτελεί πρωτοπορία για τα παγκόσμια δεδομένα.
Αφού η υπόδουλη ηγεσία αυτής της δίσμοιρης χώρας μας, "ξεδόντιασε" κυριολεκτικά με την συνθήκη της "Οττάβα" τα ναρκοπέδια των συνόρων μας στον Έβρο ώστε να μπάινουν ελεύθερα τα ασιατικά λαθροσμήνη των "φουκαράδων μεταναστών" από την Τουρκία , επικύρωσε την δουλικότητά της προς τα σιωνιστικά νεοταξικά παγκόσμια κέντρα αποφάσεων με την επικύρωση της συνθήκης του Δουβλίνο 2.
Έτσι η νομενκλατούρα της θολοκουλτούρας των διαφόρων αριστερών οργανώσεων μπορεί να απολαμβάνει και να αναλαμβάνει εργολαβικά κι ελεύθερα "αγώνες κατά του ρατσισμού και της βίας" , "αγώνες ενάντια στο φασισμό και την κακή Χρυσή Αυγή" , "αγώνες για τα δικαιώματα των λαθρομεταναστών" και λοιπές χαρωπές διεθνιστικές εκδηλώσεις "αγάπης και αλληλεγγύης" προς αυτούς πάντα εις βάρος των Ελλήνων που μαστίζονται κυρίως στα αστικά κέντρα από την λαίλαπα της λαθροεγκληματικότητας ,της ανεργίας και των λαθροασθενειών που φέρνουν μαζί τους οι "λαθροκανακάρηδες" της νέας τάξης.

Η λύση είναι μία : ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΕΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ.