Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Σοκ στην Πάτρα από απόπειρα βιασμού συζύγου αστυνομικού

Ανεξέλεγκτες διαστάσεις έχει πάρει το πρόβλημα των παράνομων μεταναστών στη Πάτρα. Τους τελευταίους μήνες οι επιθέσεις εναντίον των Ελλήνων πολιτών και κατοίκων της περιοχής της Πάτρας έχουν αυξηθεί ραγδαία.




Το τελευταίο περιστατικό που σημειώθηκε θορύβησε αρκετά την τοπική κοινωνία. Πρόκειται ,λοιπόν, για την επίθεση που δέχθηκε νεαρή σύζυγος αστυνομικού όταν αυτή περπατούσε στο δρόμο κρατώντας τα δύο ανήλικα παιδιά της από το χέρι. Χωρίς να προλάβει να αντιδράσει,λαθρομετανάστες της επιτέθηκαν με απώτερο σκοπό το βιασμό. Την επίθεση αντιλήφθηκαν κάτοικοι από το κλάμα των ανήλικων παιδιών και έτρεψαν σε φυγή τους παράνομους μετανάστες οι οποίοι διέφυγαν προς το λιμάνι όπου και χάθηκαν. Είναι ξεκάθαρο πως οι επιθέσεις αυτές μπορεί να ανησυχούν τους κατοίκους της Πάτρας ΔΕΝ ανησυχούν όμως και τους τοπικούς άρχοντες της πόλης οι οποίοι πολλές φορές έχουν υποσχεθεί για άμεση λύση του προβλήματος. Το μόνο,λοιπόν, που φαίνεται ότι μπορούν να κάνουν είναι να μένουν στα λόγια. Αυτά είναι τα αποτελέσματα της πολυπολιτισμικότητας. Παρακολουθήστε το σχετικό ρεπορτάζ από γνωστό τοπικό κανάλι.








Υ. Γ. Αξίζει να σημειωθεί πως οι αρπαγές χρημάτων,κινητών τηλεφώνων και διαφόρων άλλων αντικειμένων αποτελούν καθημερινό φαινόμενο. Μάλιστα,οι λαθρομετανάστες δε διστάζουν να εισέλθουν κατά ομάδες σε καφετέριες για να αφαιρέσουν προσωπικά αντικείμενα από τους θαμώνες.