Πέμπτη 3 Ιουνίου 2010

Συνεχίζουν και μας σταυρώνουν!

Ένα αρκετά αξιόλογο άρθρο για τα πρόσφατα γεγονότα στα ανοιχτά της κατεχόμενης Παλαιστίνης, από τον Κων/νο Φλαμή, που οφείλουμε να αναδημοσιεύσουμε παρά τα όσα του έχουμε προσάψει κατά το παρελθόν. Φυσικά δε συμφωνούμε με όλα όσα γράφει, διότι αναπαράγει την αστική αντίληψη περί "Φασιστικού Ισραήλ", αλλά σε γενικές γραμμές λέει μερικές μεγάλες αλήθειες, τις οποίες πολύ σπάνια ακούμε και διαβάζουμε στα ΜΜΕ. Ίσως τελικά, να μην είμαστε τόσο "ακραίοι" όσο μας παρουσιάζουν, αλλά να εκφράζουμε αυτονόητες αλήθειες...
Δημοσιεύθηκε στο σημερινό φύλλο της πατρινής εφημερίδας "Κόσμος".

Είμαι πολύ εξοργισμένος με αυτό που συνέβη τα ξημερώματα της Δευτέρας στη Γάζα…!
Και επειδή αυτή η κωλοφάρα δεν αλλάζει με τίποτα, όπως δεν άλλαξε τόσα χρόνια, κάποιες φορές με αναγκάζουν να σκεφτώ τον Χίτλερ και το Αουσβιτς! Και τα σαπούνια!
Αυτοί που μες την προπαγάνδα τους και με τις χολιγουντιανές ταινίες που φέρουν την υπογραφή τους, έχουν συγκινήσει όλον τον κόσμο με το ολοκαύτωμα, κάνουν χειρότερα! Εδώ και τρεις χιλιάδες χρόνια, απ’ όπου και αν περνούσαν έκαιγαν, σκότωναν, βίαζαν και έβαζαν και έναν Θεό από πάνω τους να τους προσέχει! Έφτασαν στο σημείο να σταυρώσουν τον Χριστό, να κυριαρχήσουν στον κόσμο, να θυσιάζουν τα πάντα και να πληρώνουμε όλοι εμείς οι υπόλοιποι με αίμα την θέλησή τους για πατρίδα.
Και θλίβομαι που και στην Ορθόδοξη θρησκεία καθόμαστε και μαθαίνουμε στα παιδιά μας, τι έκανε ο Αβραάμ, ο Ισαάκ και ο Ιακώβ, αλλά και ο Μωυσής και οι υπόλοιποι προπάτορές τους, που γύρευε πόσους είχαν σφάξει και αυτοί για να επιβιώσουν!
Ακόμη και όταν ο Φαραώ τους κυνηγούσε στην έρημο, σίγουρα θα του τα είχαν κάνει «μπαλόνια» του ανθρώπου! Δυστυχώς λοιπόν τα παιδιά μας μαθαίνουν στο σχολείο… την προϊστορία της κωλοφάρας!
Αλλά και τότε έβαζαν την θρησκεία υπεράνω όλων και έπειθαν το «λαό» να υπερασπιστεί το δικαίωμά του για πατρίδα! Ότι έκαναν και το 1948 όταν οι Βρετανοί τους «φόρτωσαν» στους Παλαιστίνιους, και ότι κάνουν μέχρι σήμερα που σκοτώνουν δεκάδες κάθε μέρα με σαφή στόχο να αφανίσουν τον αραβικό πληθυσμό!
Ότι έκανε και ο Χίλτερ δηλαδή!
Απλά εκείνοι δεν τους κάνουν σαπούνια στο Αουσβιτς, αλλά τους δολοφονούν εν ψυχρώ στη Ραμάλα και τη Γάζα!
Απορώ επίσης με την στάση των υπολοίπων χωρών! Εχουμε ανάμεσά μας μία «κοτσουλιά» που διαφεντεύει όλη τη Μεσόγειο! Τους επιτρέπουμε δε να συμμετέχουν και στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις!
Μέχρι και στον διαγωνισμό της Eurovision! Και στα πρωταθλήματα μπάσκετ, ποδοσφαίρου κλπ! Καίτοι είναι χώρα που γεωγραφικά ανήκει στην Ασία! Με την ίδια λογική θα έπρεπε ο Ολυμπιακός να παίζει με την πρωταθλήτρια Λιβάνου, ή Συρίας ή Ιορδανίας!
Νομίζω πως έφθασε η ώρα να σκληρύνουμε την στάση μας. Τουρκία, Ελλάδα, αλλά και οι αραβικές χώρες πρέπει να δείξουμε την μπότα μας! Δεν χρειάζεται να γίνει πόλεμος! Η απειλή μας αρκεί, ώστε να σταματήσουν να δολοφονούν αθώους πολίτες!

Κωνσταντίνος Φλαμής