Παρασκευή 19 Μαρτίου 2010

Τρομοκρατική επίθεση στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην Αθήνα

ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ, ΟΙ ΣΗΜΑΙΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΨΗΛΑ

Εικόνα από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην Αθήνα, μετά τη βομβιστική επίθεση των παρακρατικών μέσων καταστολής του Χρυσοχοΐδη. Όπως βλέπετε, η "δουλειά" έγινε από επαγγελματίες φίλους "αντι"εξουσιαστές του υπουργού "ΠΡΟ".ΠΟ.. Δυστυχώς για τον υπουργό, αυτή τη φορά δύσκολα θα μπορέσει να καταφέρει να κατηγορήσει τους εθνικιστές ΚΑΙ για αυτό, όπως συνήθιζε κατά το παρελθόν. Είναι σίγουρο πάντως, πως εάν το κάνει, τα άβουλα ζώα που τον ψηφίσανε, θα τον πιστέψουν.
Καταδίκη δεν έγινε καμία έως τώρα από κάποιο πολιτικό κόμμα, σε αντίθεση με τη σωρεία ανακοινώσεων που δημοσιεύονται, εάν μπει κανένα γκαζάκι που δεν σκάσει, σε κάποιο γραφείο πολιτευτή. Σε αντίθεση, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Πεταλωτής (με τις προκλητικές δηλώσεις για τα οικονομικά μέτρα αφαίμαξης των Ελλήνων) δήλωσε πως είναι καταδικαστέες τέτοιες ενέργειες και όποιον λόγο και να έχουν (!!!!) ακυρώνεται από το γεγονός ότι στην περιοχή εκείνη κυκλοφορεί πολύς κόσμος. Με άλλα λόγια μας λέει πως εάν δεν είχε ανθρώπους να βρίσκονται σε άμεσο κίνδυνο, όλα θα ήταν μια χαρά!
Τον τελευταίο καιρό, οι επιθέσεις κράτους και παρακράτους, σε αγαστή συνεργασία όπως στα Χανιά, έχουν ενταθεί. Αυτό μας δείχνει το φόβο που έχει πιάσει την Κυβέρνηση για την δυσχερή θέση που βρίσκεται και ως εκ τούτου επιτίθεται με μένος σε όσους πραγματικά την απειλούν. Παράλληλα διάφοροι ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ εθνοκάπηλοι, όπως αυτοί στο κόμμα του Καρατζαφέρη, προτιμούν να την στηρίζουν, λέγοντας με θράσος ότι... "στηρίζουν την Πατρίδα". Τα συμπεράσματα δικά σας.

ΚΑΤΩ ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΩΡΑ!