Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2010

Κάλλιο ποτέ παρά αργά, για το βεβηλωμένο μνημείο στην πλατεία Όλγας


Την επομένη της εκδήλωσης των Βορειοηπειρωτών και την ενόχληση των παρευρισκόμενων για το βεβηλωμένο μνημείο στην πλατεία Όλγας, ο δήμος (;) ευαισθητοποιήθηκε και καθάρισε το μνημείο από τα σύμβολα των αναρχικών. Έτσι, πασπάλισαν με ζαχαρόσκονη το βούρκο της πολυπολιτισμικής τους κοινωνίας, μπας και κλείσει τα μάτια του κανείς, πιστεύοντας πως όλα είναι ρόδινα.
Μόνο όσα πρόβατα τους ψηφίζουν, δε θα δουν τη μέγιστη υποκρισία σε αυτή την κίνηση. Για πάνω από ένα μήνα το μνημείο στο κέντρο της πόλης ήταν βεβηλωμένο και αυτοί προετοιμάζονταν για το καρναβάλι.
Καλύτερα, το μνημείο να έμενε εκεί βεβηλωμένο και βρώμικο, όπως το Ελληνικό Έθνος και η κοινωνία αντίστοιχα. Nα έβλεπε ο κόσμος την πλήρη αδιαφορία και το μίσος των κυβερνόντων για τους Έλληνες και την ιστορία τους. Προτιμότερο να έβλεπε ο κόσμος την πικρή αλήθεια κατάματα και να δράσει αναλόγως, παρά να συνεχίσει να ζει με ψευδαισθήσεις.

Υ.Γ.: Αν και δεν ασχολούμαστε συνήθως με ανύπαρκτες, ζηλόφθονες «ομάδες», μονοψήφιου αριθμού μελών, να τους ρωτήσουμε γιατί ντρέπονται να πούνε ανοιχτά πως είναι μέλη του ΛΑΟΣ και παριστάνουν τους «υπερκομματικούς».