Σάββατο 19 Μαρτίου 2016

Ηλίας Παναγιώταρος: Η κυβέρνηση χρησιμοποιεί το λαθρομεταναστευτικό για να περάσει τα μέτρα του μνημονίου εις βάρος τον Ελλήνων - ΒΙΝΤΕΟ

Σε δηλώσεις του στο Super B Πάτρας ο συναγωνιστής Ηλίας Παναγιώταρος άσκησε δριμεία κριτική στην κυβέρνηση για το λαθρομεταναστευτικό, καταγγέλλοντας οργανωμένο σχέδιο αλλοίωσης του πληθυσμού της πατρίδας μας.

Παράλληλα, σημείωσε πως Σύριζα και Ανέλ χρησιμοποιούν το «δράμα των λαθρομεταναστών» για να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη και να περάσουν τα μέτρα του τρίτου μνημονίου εις βάρος του Ελληνικού λαού.
Επέμεινε στην θέση της Χρυσής Αυγής για άμεσο κλείσιμο των συνόρων υπογραμμίζοντας πως οι εταίροι μας στην Ευρώπη τα έχουν βρει με την τουρκία και στις συνόδους κορυφής απλά μας κοροϊδεύουν. Είπε πως η κυβέρνηση δεν νοιάζεται για τα εθνικά ζητήματα, με τρανό παράδειγμα την στήριξη του Μουζάλα από όλο τον Σύριζα που αποκάλεσε τα σκόπια, «Μακεδονία».
Σχετικά με την Πάτρα σημείωσε το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης θα επιδεινώσει την κατάσταση στην περιοχή, αφού το λιμάνι είναι πύλη εξόδου και σταδιακά θα εισρεύσουν χιλιάδες λαθρομετανάστες που θέλουν να φύγουν από την χώρα μας.