Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015

Συναγερμός από την “Εφημερίδα Συντακτών”: Όταν το καταλάβουν θα ΄ναι αργά - Η Χρυσή Αυγή θα ενισχυθεί σημαντικά την επόμενη τετραετία!

Συναγερμός από την “Εφημερίδα Συντακτών”: Όταν το καταλάβουν θα ΄ναι αργά - Η Χρυσή Αυγή θα ενισχυθεί σημαντικά την επόμενη τετραετία!
Το φιάσκο των τελευταίων κυβερνήσεων και ειδικότερα της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ήταν ικανό να αλλάξει πλήρως το πολιτικό σκηνικό αυτού του τόπου.Τώρα που οι ιδεολογικές γραμμές που διαχώριζαν τα κόμματα της δεξιάς και της αριστεράς έχουν σβηστεί και τηρείται, σαφέστατα πλέον, μια άκρως ξενόδουλη πολιτική, αυτή των μνημονίων και της πλήρης υποδούλωσης του λαού μας είναι ξεκάθαρο πως μοναδική δύναμη εθνικής αντίστασης απέναντι σε Μνημόνια και λαθρομετανάστευση είναι η Χρυσή Αυγή!

Μετά το αποτέλεσμα των εκλογών που καταγράφει την Χρυσή Αυγή στην τρίτη θέση με ενισχυμένα ποσοστά, ο δημοσιογραφικός κόσμος θορυβήθηκε. Δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση η "Εφημερίδα των Συντακτών", όπου ο γνωστός Π. Κοροβέσης κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για την Χρυσή Αυγή, καθώς όχι μόνο είναι το μόνο αντιμνημονιακό κόμμα εντός βουλής, αλλά δείχνει να ενισχύεται σημαντικά την επόμενη τετραετία:
"...Και το μόνο αντιμνημονιακό κόμμα της Αριστεράς, η Λαϊκή Ενότητα, μένει εκτός Βουλής. Τον ρόλο αυτό θα τον παίξουν η Χρυσή Αυγή και το ΚΚΕ. Και αυτό είναι εξαιρετικά επικίνδυνο. Αλλά λίγοι το καταλαβαίνουν. Η Χρυσή Αυγή θα ενισχυθεί σημαντικά την επόμενη τετραετία. Πώς θα δικαιολογήσει μια πολιτική Σαμαρά-Βενιζέλου η Αριστερά του Τσίπρα; Με μια προπαγάνδα σοβιετικού τύπου, προσαρμοσμένη στα καθ' ημάς."
Η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη κερδισμένη, καθώς έμεινε πιστή στις θέσεις της και στο προεκλογικό της πρόγραμμα, το οποίο τηρεί και μετεκλογικά με την παρουσία της στην Βουλή.
Για όλο το σάπιο πολιτικό κατεστημένο είναι αργά, καθώς η εκρηκτική άνοδος της Χρυσής Αυγής είναι προδιαγεγραμμένη, αφού ουδέποτε δεν υπήρξε ένα κόμμα διαμαρτυρίας, αλλά ένα κόμμα εξουσίας