Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου 2015

Μιχάλης Αρβανίτης:Οι Χαλασοχώρηδες, το θράσος των πολιτικών πτωμάτων και οι μαστροποί του Λαού

«Χαλεπόν άρχεσθαι υπό χείρονος»ΔημόκριτοςΕάν ζούσε σήμερα ο μέγας Έλλην φιλόσοφος θα έλεγε αποφθεγματικά, χαρακτηρίζοντας την εν τη συγχρόνω Ελλάδι κρατούσαν πολιτικήν αθλιότητα: « Χαλεπόν τε και ολέθριον άμα υπό χειρίστων άγεσθαι και φέρεσθαι».
Και εδώ γεννάται πελώριο το ερώτημα: Είναι πράγματι κυρίαρχος ο λαός μας ήαγοφερόμενος μεταξύ των δύο πολιτικών συμπληγάδων, που «ανοίγουν», δίνοντας του απατηλές ελπίδες, ότι θα περάσει τα στενά και μόλις πλησιάζει έτοιμος ν’ ανοιχθεί στο πέλαγος ελεύθερος, κλείνουν απότομα και τον συνθλίβουν;
            Λειτουργεί πράγματι η «λαϊκή κυριαρχία» ως βασικός θεσμός του πολιτεύματος, εκφραζόμενη με την ελεύθερη βούληση του εκλογικού σώματος ή παραμένει κενό γράμμα στα χαρτιά και στα ψέματα και τις απάτες των πολιτικών πτωμάτων;
            Δεν νομίζω ότι χρειάζεται πολλή σκέψη για να δοθεί απάντηση σ’ αυτό το ερώτημα.
            Απορίας άξιον όμως είναι το γεγονός ότι ο λαός μας, παρά τα μέχρι τώρα παθήματά του, εξακολουθεί να προσέρχεται στις κάλπες σαν υπνωτισμένος ραγιάς για να ΕΠΙΛΕΞΕΙ:
 α) Ποιος από τους δύο δημίους του μαζί με τους παρατρεχάμενους πρόθυμους «συνεργαζόμενους» είναι ο «καταλληλότερος» για να τον βασανίσει.
β) Ποιος απ’ τους δύο κλέφτες και ληστές του μόχθου του είναι ο «καταλληλότερος» για να τον αφαιμάξει.
γ) Ποιος απ’ τους δύο απατεώνες είναι ο «καταλληλότερος» για να τον εξαπατήσει.
δ) Ποιος απ’ τους δύο ψεύτες είναι ο «καταλληλότερος» για να τον ξεγελάσει.
ε) Ποιος απ’ τους δύο μεταπράτες είναι ο «καταλληλότερος» για να ξεπουλήσει τη γη και την περιουσία του.
στ) Ποιος απ’ τους δύο ψευτοανθρωπιστές είναι ο «καταλληλότερος» να τον αλλοιώσει πληθυσμιακά και να τον αφανίσει καταστρέφοντας την Ελληνορθόδοξη ταυτότητά του.
ζ) Ποιος απ’ τους δύο είναι ο καταλληλότερος προδότης για να υποδουλώσει την Πατρίδα μας.
η) Ποιος απ’ τους δύο είναι ο «καταλληλότερος» κατεδαφιστής, για να κατεδαφίσει ό,τι έχει απομείνει απ’ αυτά που θυμίζουν ΕΛΛΑΔΑ.
θ) Ποιος είναι ο «καταλληλότερος» ιερόσυλος για να συνεχίζει να βεβηλώνει τα ιερά και τα όσια του Γένους μας. Και τέλος:
ι) Ποιο από τα δύο πολιτικά πτώματα αναδίδει την εντονότερη αποφορά για να μολύνει ακόμη περισσότερο τον αέρα που αναπνέουμε.
Λησμόνησε ο Λαός μας το σοφό απόφθεγμα του «Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, τρείς και την κακή του μέρα».
Η κακή μέρα του κλέφτη δεν ξημέρωσε ποτέ, γιατί τον άφησε ο λαός ασύδοτο να «αλωνίζει» και να σπέρνει τους δηλητηριώδεις εθνολαοκτόνους σπόρους του.
Αντίθετα ξημέρωσαν οι χαλεπές και ολέθριες μέρες του Λαού και του Έθνους.
Λησμόνησε ο Λαός μας τις από πρόθεση εγκληματικές πράξεις και σκόπιμες παραλείψεις κατά τα τελευταία σαράντα (40) χρόνια των ολετήρων πολιτικών του Έθνους και δουλικών εντολοδόχων των μισΕλλήνων μισΟρθοδόξων δυσεβών παλιανθρώπων του διεθνούς και ντόπιου εβραιοσιωνισμού.
Η απώλεια της ιστορικής μνήμης είναι η απαρχή της καταστροφής του Έθνους.
Η άγνοια των δυνάμεων, των μέσων, των μεθόδων και της στρατηγικής των εχθρών του Ελληνικού Λαού έχει ως αποτέλεσμα την άνευ όρων παράδοση του και την τελικήυποδούλωσή του, όταν αρχίσει η επίθεση.
Και η επίθεση των εχθρών του Γένους, όχι μόνο έχει προ πολλού αρχίσει, αλλά τώρα βρίσκεται στο τελικό της στάδιο
            Αφού οι εχθροί μας κατάφεραν να εκφοβίσουν και να εξαγοράσουν τους ντόπιους, δειλούς και φιλοχρήματους πολιτικούς ως και τους μισΕλληνες προδότες των αριστερών υπονόμων και «προοδευτικούς» «διανοητές» του πρωκτού και της σαπίλας, τους οποίους κατέστησαν τυφλά όργανα τους και 5η φάλαγγα στα σπλάχνα του Έθνους και του Λαού, ΠΕΤΥΧΑΝ:
Ø Να αποστεώσουν και να νοθεύσουν την Ελληνική μας Γλώσσα, με αποτέλεσμα τα Ελληνόπουλα να αγνοούν την έννοια εκατοντάδων βασικών όρων της και να μαστίζονται από λεξιπενία.
Ø Να ακρωτηριάσουν και να διαστρεβλώσουν την Ιστορία μας καταφέρνοντας βαρύ πλήγμα στην ιστορική μας μνήμη.
Ø Να πλήξουν την Εθνική Συνείδηση και το Πατριωτικό φρόνημα του λαού με σκοπό να τον μετατρέψουν σε απρόσωπο, χωρίς εθνική ταυτότητα βαλκάνιο πληθυσμό.
Ø Να αποκόψουν τις προσβάσεις στους θησαυρούς των πνευματικών μας αποθεμάτων.
Ø Να εκμαυλίσουν τη νεολαία μας, στερώντας της, τις ηθικοπνευματικές Αξίες, με τις οποίες εγαλουχήθησαν οι γενεές των Ελλήνων μέσω των αιώνων και χάριν οποίων επιβιώσαμε ως Φυλή και ως Έθνος.
Ø Να εκτρέψουν τη νεολαία μας μόνο σε αναζήτηση υλικών αγαθών και απολαύσεων.
Ø Να λοιδορούν και να υπονομεύουν, άλλοτε ύπουλα και άλλοτε απροκάλυπτα την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ μας, στους αγώνες και την Πίστη του ματωμένου ράσου της Οποίας οφείλει η Φυλή μας την διατήρηση της γλώσσας μας και κατά μέγα μέρος την ίδια την ύπαρξή της, κατά τα σκοτεινά χρόνια του τουρκικού μεσαίωνα.
Ø Να σπείρουν τη διαφθορά σε όλους τους τομείς του δημοσίου και ιδιωτικού τομέα.
Ø Να καταχρεώσουν αλόγιστα και να υποδουλώσουν τους Έλληνες με δανεικά που τους έδιναν σκόπιμα οι αφέντες και εντολείς τους εβραιοσιωνιστές τραπεζίτες και τα ευρωπαϊκά τους όργανα.
Ø Να καταστρέψουν την πρωτογενή και την εν γένει Εθνική παραγωγή μας.
Ø Να δημιουργήσουν στρατιές ανέργων και να αναγκάσουν δεκάδες χιλιάδες νέους επιστήμονες να καταφύγουν στο εξωτερικό.
Ø Να καταργήσουν από τις αστυνομικές ταυτότητες το θρήσκευμα των Ελλήνων ορθοδόξων. (Χ.Ο.)
Ø Να «καταξιώσουν» την αλητεία των άθεων.
Ø Να καταργήσουν τη διδασκαλία των θρησκευτικών από τα σχολεία.
Ø Να καταντήσουν τα Πανεπιστήμια καταφύγια αναρχικών, τοξικομανών, διωκομένων για ποινικές παραβάσεις και τόπους κατασκευής «μολότωφ»
Ø Να ανέχονται την ασυδοσία και τις εγκληματικές πράξεις της αναρχικής αλητείας(καταστροφές οικημάτων, καταστημάτων, λεηλασίες, πυρπολήσεις αστυνομικών τμημάτων και περιπολικών.)
Ø Να γιγαντώσουν το αίσθημα  της ανασφάλειας των Ελλήνων.
Ø Να θεσπίσουν νόμο, παραβιάζοντας τις οικίες συνταγματικές διατάξεις περί ελευθερίας του λόγου, των στοχασμών και των κρίσεων (αντιρατσιστικός).
Ø Να απαγορεύσουν με περιοριστικό όρο την ελευθερία του λόγου σε βουλευτές του Ελληνικού κοινοβουλίου.
Ø Να φυλακίσουν με συνοπτικές παράνομες διαδικασίες τον Αρχηγό και βουλευτές νόμιμου κοινοβουλευτικού κόμματος (Λ.Σ. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ).
Ø Να νομοθετήσουν την κατάληψη της Ελλάδος από ορδές εκατομμυρίων προσκεκλημένωναλλοφύλων εισβολέων, ανάμεσα στους οποίους βρίσκονται εγκληματίες παντός είδους, ασθενείς με μεταδοτικές ασθένειες, τζιχαντιστές, κατάσκοποι κ.α. (Νόμος περί Ιθαγένειας)
Ø Να καταφέρουν πλήγμα κατά των πολυτέκνων και να στερούν λόγω ανεργίας και ανέχειας από τα νέα μας παιδιά τη δυνατότητα να τεκνοποιούν και να δημιουργούν οικογένεια.
Ø Να καταληστεύουν το λαό με την απάτη του χρηματιστηρίου, τη σαπουνόφουσκα των Ολυμπιακών αγώνων, τη διάλυση των ασφαλιστικών ταμείων, τον ακρωτηριασμό μισθών και συντάξεων, την επιβολή άδικης και αντισυνταγματικής φορολογίας και τόσα άλλα που πρόκειται ν’ ακολουθήσουν για να γεμίζουν τα αδηφάγα ταμεία των τοκογλύφων.
Ø Να καταντήσουμε να εισάγουμε τα περισσότερα των καταναλωτικών προϊόντων, πουμπορούμε εμείς οι ίδιοι να παράγουμε .
Ø Να συντηρούν εκατοντάδες άχρηστες και εθνικά επικίνδυνες Μ.Κ.Ο. με τα μυστικά κονδύλια του υπουργείου Εξωτερικών.
Ø Να δημιουργούν «γκρίζες» ζώνες εκεί που δεν υπήρχαν και να αφήσουν τη Θράκη στο έλεος του τουρκικού προξενείου.
Ø Να εκχωρήσουν την Εθνική μας κυριαρχία μετατρέποντας την Ελλάδα σε γερμανικό προτεκτοράτο.
Ø Να υποθηκεύσουν την κρατική περιουσία και τον ενεργειακό μας πλούτο.
Ø Να μειώσουν και να αποδυναμώσουν τις ένοπλες Δυνάμεις μας και τα σώματα ασφαλείας, λες και συνορεύουμε με την Ελβετία και το Λουξεμβούργο και δεν μας περιτριγυρίζουν ασφυκτικά βαλκάνιοι γυφτοκατσαπλιάδες και τούρκοι άρπαγες.
Παρ’ όλα αυτά τα «επιτεύγματα» - που θα χρειασθεί τόμους ολόκληρους για να καταγράψει ο ιστορικός του μέλλοντος – έρχονται τώρα με απύθμενο θράσος τα πολιτικά πτώματα με τη σύμπραξη των μαστροπών του Ελληνικού Λαού (ασυνείδητων «δημοσιογράφων» και κατά παραγγελία «δημοσκόπων») να ζητήσουν ανανέωση της εμπιστοσύνης του Ελληνικού Λαού για να τον αποτελειώσουν!
Κάνουν εξαγγελίες, υπόσχονται και δημοσιεύουν προγράμματα, τα οποία την άλλη μέρα των εκλογών πετούν στο καλάθι των αχρήστων και συνεχίζουν τα εγκλήματά τους κατά του Λαού και του Έθνους.
Αν σε κάθε ελληνικό σπίτι βρισκόταν το διήγημα του κοσμοκαλόγερου Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη « ΟΙ ΧΑΛΑΣΟΧΩΡΗΔΕΣ» , αυτούς όλους τους εγκληματίες ο Λαός, όχι μόνο δεν θα τους ψήφιζε, αλλά προ πολλού θα τους είχε πετάξει στη θάλασσα!!!
Ποτέ όμως δεν είναι αργά για τον ΕΛΛΗΝΑ!!!
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ της ελευθερίας του Λαού και του Έθνους δεν θα αργήσει να ξημερώσει! Και τότε…