Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

Χρυσή Αυγή η ιδεολογική και πολιτική έκφραση των Ελλήνων

Ο Σύριζα αφού ανακάλεσε τις βερμπαλιστικές και αλληγορικές προεκλογικές του αναγγελίες, ψηφίζοντας το τρίτο μνημόνιο, αφού πολιόρκησε του Έλληνες των νησιών μέσω των λαθρομεταναστευτικών αποβάσεων, αφού κατακερμάτισε τους αγρότες με τις αυξημένες φορολογικές ρυθμίσεις και των ευτελών τιμών διαφόρων προϊόντων, ζητά από τον ελληνικό λαό να αποδεχτεί τον “έντιμο” συμβιβασμό που έκανε με τους διεθνείς τοκογλύφους. Πριν πάμε όμως στο πολιτικό κομμάτι, ας δούμε πως αυτό το σύστημα επικαλούμενο την λαϊκή ετυμηγορία ζητά από  τον “κυρίαρχο” ελληνικό λαό  την εμπιστοσύνη του·


Το “δημοκρατικό” αυτό σύμπλεγμά γνωρίζει άριστα την μέθοδο και την κατάλληλη  χρονική περίοδο, ώστε  να ξεσηκώνει  τις κοινωνικές μάζες και αυτό δεν συμβαίνει  σε μια έκφανση μιας δυσμενούς  για το έθνος κατάστασης, όπου η θέληση του ελληνικού λαού είναι επιβεβλημένη. Οι μαέστροι της ανηθικότητας, οι δειλοί πολιτικάντηδες, κόπτονται για τα προβλήματα του λαού μόνο όταν προμηνύονται εκλογικές διαδικασίες, δηλαδή μόνον όταν θίγονται τα ιδιοτελή συμφέροντα  της ολιγαρχίας τους. Αυτό συμβαίνει και σήμερα.

 Ο Τσίπρας προκηρύσσει πρόωρες εκλογές αφ’ ενός μεν για την άμεση εναρμόνιση του κόμματός του μέσω του εξοβελισμού διαφόρων προσώπων.  Αφ’ ετέρου δε, γνωρίζει πως όσο περνάει ο καιρός, η Χρυσή Αυγή ριζώνει στις ψυχές των Ελλήνων ως την ιδεολογική και πολιτική  τους έκφραση. Αναντίρρητα ο Σύριζα τον Ιανουάριο του 2015 προσεταιρίσθηκε τον ελληνικό λαό, εκμεταλλευόμενος την απελπισία στην οποία είχε επέλθει από τις υποτελείς κυβερνήσεις “Σαμαρά-Βενιζέλου”. Οχτώ μήνες μετά και οδεύοντας προς το τέλος του καλοκαιριού, η Ελλάς συνεχίζει να βρίσκεται  εκτεθειμένη  στις ορέξεις των ξένων αρπακτικών.

Ανθρωπιστές για τους λαθρομετανάστες, μισάνθρωποι για τους Έλληνες

Επτά και πλέον μήνες γευόμαστε την πρώτη φορά αριστερά, από το “οι μετανάστες λιάζονται… στο οι μετανάστες εξαφανίζονται…” και από τις εξαγγελίες  της ΔΕΘ, στο τρίτο μνημόνιο και την κοινωνική εξαθλίωση. Το πεδίο του Άρεως, τόπος ιερός των Ελλήνων, στην καρδιά της Αθήνας, έχει μετατραπεί σε πολυφυλετικό καταυλισμό. Στα νησιά οι Έλληνες είναι κλειδαμπαρωμένοι στα σπίτια τους, υπό τον φόβο των εισβολέων. Ιστορικές αναμνήσεις ξυπνάνε, όταν οι νησιώτες πρόγονοί μας, θέλησαν να υψώσουν το ανάστημά τους κατά του τουρκικού ζυγού “και τότε υποδουλωμένοι ήμασταν όπως και σήμερα”. Τις προάλλες παρακολουθήσαμε από τους τηλεοπτικούς δέκτες έναν άνθρωπο από την Μυτιλήνη, ο οποίος περιέγραφε την κατάσταση στο νησί, λέγοντας πως μόνο για το καθημερινό συσσίτιο των λαθρομεταναστών έχουν χρεωθεί τα κέτερινγκ του νησιού ένα εκατομμύριο ευρώ, την ίδια ώρα που οι κρατικοδίαιτοι “ανθρωπιστές” της διαφθοράς και των σκανδάλων δεν έχουν δαπανήσει ούτε ένα ευρώ για συσσίτια Ελλήνων. Αλήθεια όμως, έστω κι αυτά τα λαθροσυσσίτια και όλες αυτές  τις φθορές που υπέστησαν τα νησιά μας, ποιος θα είναι αυτός που θα κληθεί να τα αποπληρώσει από τους ιδιώτες; Οι εκδοχές είναι τρείς: Α. Οι ευρωπαίοι οι οποίοι κωφεύουν. Β. Οι αριστεριστές που παριστάνουν τους ανθρωπιστές εκμεταλλευόμενοι την ανοχή των Ελλήνων. Γ. Ο “κυρίαρχος” ελληνικός λαός μέσω της αυξημένης φορολόγησης.  Η απάντηση είναι δεδομένη.

Η Ελλάδα εάν δεν χαράξει μια εθνική πορεία οδεύει προς τον οριστικό βιολογικό αφανισμό όχι από οικονομικά αίτια αλλά από δημογραφικά.

Η ιστορία, ως μοναδικός κριτής των γεγονότων που εξελίχθηκαν ανά τους αιώνες, μας διδάσκει πως από οικονομικά αίτια πολλά ήταν τα έθνη που υποδουλώθηκαν, κανένα όμως δεν χάθηκε. Το δημογραφικό είναι ένα μείζον πρόβλημα, το οποίο εδώ και χρόνια ταλανίζει την Πατρίδα μας. Δυστυχώς οι μεταπολιτευτικές κυβερνήσεις θέλησαν σκόπιμα να το διαιωνίσουν με τις προδοτικές πολιτικές τους και τις ευλογίες  των εντεταλμένων εποίκων. Σύμφωνα με τις μετρήσεις της eurostat το ποσοστό υπογεννητικότητας στην Ελλάδα ξεπερνά το 6%, την ίδια ώρα που στην Ευρώπη ο πληθυσμός αυξάνεται κατά 2,5%.
  
Οι πληθυσμιακοί αυτοί δείκτες δεν πρόκειται να αυξηθούν με δάνεια, τοκογλυφικές συμφωνίες και ληστρικές επιδρομές. Η άμεση λύση του προβλήματος έρχεται με τον συνδυασμό τριών παραγόντων.  α. Καταπολέμηση λαθρομετανάστευσης και θωράκιση των συνόρων από τον ελληνικό στρατό β. Αντιμετώπιση της ανεργίας, δίνοντας στους νέους καθήκοντα και λόγο ύπαρξης ώστε να μην αποτελούν βάρος για το έθνος γ. Μείωση της βαριάς φορολόγησης, η οποία επιβάλλεται στις νέες οικογένειες. Το κάθε παιδί που γεννιέται θα πρέπει να επιδοτείται και όχι να φορολογείται, το δε έθνος μας να αποκτήσει την αυτάρκειά του, μέσω της εθνικής παραγωγής. 
Την Πατρίδα μας πάντοτε την χαρακτήριζαν οι αντιθέσεις και οι αντινομίες. Ο ελληνικός λαός όμως, εάν θέλει έστω και αυτή την ύστατη στιγμή να διεκδικήσει την κυριαρχία του και την ανεξαρτησία του, θα πρέπει να χαράξει μια νέα εθνική πορεία, που στις γραμμές του μετώπου πρωτοπόρος θα παρελαύνει η Χρυσή Αυγή.

Χρυσή Αυγή η ιδεολογική και πολιτική  έκφραση των Ελλήνων

Είναι γεγονός πως ο ελληνικός λαός βρίσκει σιγά, σιγά την ιδεολογικοπολιτική του ταυτότητα, μια ταυτότητα που οι προδότες της μεταπολιτεύσεως θέλησαν συστηματικά να του αφαιρέσουν. Σαφώς σε αυτή την κοινωνική παρακμή συνέβαλε και  ο ξένος παράγοντας, οι αγαπητοί “σύμμαχοι μας”, οι οποίοι δεν έκαναν τίποτε άλλο, παρά να διαιωνίζουν με τα μέσα τους αυτόν τον εκφυλισμό. Όμως ξέχασαν πως το πνεύμα της Ευρώπης ξεκινάει και τελειώνει στην Ελλάδα. Ξέχασαν πως η Ελληνική Γη, είναι η ίδια τους η μητέρα. Ή ακόμα κι αν δεν ξέχασαν, θέλησαν εν γνώσει τους, να  αφανίσουν αυτή την ιδέα, την ιδέα που μιλάει για Ήρωες, Αγώνες, που μιλάει για Τιμή και Ελευθερία. Όλα αυτά δεν συνάδουν με τα συμφέροντα τους και τα πρότυπα υποτέλειας που θέλουν να δημιουργήσουν. 

Γι’ αυτό και η Χρυσή Αυγή ως μοναδικός φορέας ανύψωσης του ελληνικού πνεύματος, ως εκφραστής της ελληνικής ψυχής, πολεμείται καθημερινά από αυτή την σαπίλα της καθυπόταξης και της ανηθικότητας, διότι μιλάει για αγώνες που πρέπει να δοθούν από τον ίδιο τον κυρίαρχο ελληνικό λαό και όχι από τους πολιτικάντηδες της διαφθοράς και των μυστικών συμφωνιών. Μόνη λύση λοιπόν, για να σωθεί αυτή η Πατρίδα,  είναι να αποκτήσουμε εμείς ως οντότητες θέληση. Η εθνική συνείδηση υπάρχει και μπορεί να εκφραστεί σωστά από τις τάξεις  της Χρυσής Αυγής, τις οποίες πρέπει όλοι να πυκνώσουμε. Ας μας γίνει πεποίθηση και ας συνειδητοποιήσουμε επιτέλους ότι εμείς είμαστε η Ελλάδα και  η Ελλάδα θα σωθεί από εμάς.