Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015

Μιχάλης Αρβανίτης:Η Χρυσή Αυγή με τη ψήφο της είπε ΟΧΙ στη συμμορία των διεθνών τοκογλύφων

ΕΠΕΙΔΗ πολλοί νεοραγιάδες,κακόπιστοι, πολιτικώς ανεγκέφαλοι και εθνικά ασυνείδητοι, βγήκαν στο κουρμπέτι και άρχισαν να κατηγορούν τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ότι δήθεν ταυτίστηκε  με το ΣΥΡΙΖΑ, ψηφίζοντας υπέρ της διεξαγωγής δημοψηφίσματος με το ΕΡΩΤΗΜΑ: αν θέλει ο λαός να παραμείνει υπόδουλος και αιώνια χρεωμένος στους εβραιοσιωνιστές τοκογλύφους, χρηματοσυμμορίτες, δεχόμενος τις απάνθρωπες και εθνοκτόνες απαιτήσεις τους (νέο μνημόνιο)ή θέλει την απαλλαγή του από τους δυνάστες και την ανάκτηση της εθνικής μας κυριαρχίας.
     
1) Ο ΣΥΡΙΖΑ, με οδηγό τον εβραιοκίνητο Βαρουφάκη, ελλείψει γενναιότητος και των αναγκαίων πολιτικών υποδομών, και προγράμματος άφησε το Λαό έρμαιο να βγάλει τα κάστανα απο τη φωτιά.

2) ΑΝ  Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στις 27 Ιουνίου ψήφιζε στη Βουλή όχι στο προ κηρυχθέν δημοψήφισμα, τότε θα πρόδιδε τη μόνιμη, σταθερή και αταλάντευτη αντιμνημονιακή της θέση.
3) Σ' αυτή την περίπτωση, αυτό θα σήμαινε, ότι αποδέχεται αμαχητί και μοιρολατρικά να συνεχίσει να παραμένει η Πατρίδαστην κόλαση της ατέρμονης μνημονιακής υποδούλωσης, μέχρι να αφανιστεί ολοκληρωτικά!
4) Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ούτε συνεργάζεται ούτε ταυτίζεται με τα λοιπά κόμματα, πολύ περισσότερο δε με το ΣΥΡΙΖΑ το οποίο με τους ύποπτους χειρισμούς του συμπλήρωσε πανηγυρικά το εθνοκτόνο έργο των άλλων κομμάτων και όλων των προδοτικών κυβερνήσεων της μεταπολίτευσης.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν στήριξε το ΣΥΡΙΖΑ . Με τη ψήφο της είπε ΟΧΙ στη συμμορία των διεθνών τοκογλύφων. Αυτά ως απάντηση στους κακόβουλους και πολιτικά ηλίθιους νεοραγιάδες.