Τρίτη, 9 Ιουνίου 2015

ΠΑΡΑΝΟΙΑ: Οι αστυνομικοί εμποδίζουν τις ορδές λαθρομεταναστών να φύγουν από το λιμάνι της Πάτρας - ΒΙΝΤΕΟ

Ανθρωποκυνηγητό στην παραλιακή ζώνη: Λαθρομετανάστες επιχειρούν να εισβάλλουν στο λιμάνι για να φύγουν με τα πλοία από την χώρα και οι αστυνομικές δυνάμεις τους εμποδίζουν! Συνεχείς είναι οι εισβολές ομάδων λαθρομεταναστών στο νέο λιμάνι Πατρών με τα περιπολικά της Αστυνομίας και τους άνδρες της ιδιωτικής φύλαξης του ΟΛΠΑ, να προσπαθούν να τους απωθήσουν.

Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι λαθρομετανάστες, ανά 15 λεπτά περίπου, προσπαθούσαν να εισβάλλουν από την παραλιακή ζώνη, στο εσωτερικό του νέου λιμένα προκειμένου ώστε να κρυφτούν σε κάποια από τα φορτηγά και να επιβιβαστούν στα καράβια της γραμμής Πάτρα - Ιταλία.
Χαρακτηριστικό είναι το βίντεο που παρουσιάζει το tempo24.gr στο οποίο φαίνεται η προσπάθεια δεκάδων λαθρομεταναστών με ορμητήριο τις εγκαταστάσεις του παλαιού εργοστασίου του "Λαδόπουλου" στην Ακρή Δυμαίων, να σκαρφαλώνουν στα κάγκελα και να μπαίνουν στο εσωτερικό του λιμανιού.
Το θέατρο του παραλόγου δηλαδή, λαθρομετανάστες που εισήλθαν παράνομα στην χώρα εμποδίζονται από τις αστυνομικές δυνάμεις για να μην φύγουν από την χώρα, χωρίς βέβαια να συλληφθούν και να απελαθούν!