Παρασκευή 22 Μαΐου 2015

Το να γνωρίζεις ότι είσαι αθώος κι όμως να σε κατηγορούν



Το αίσθημα της αθωότητας είναι μια από τις κινητήριες δυνάμεις,  που μας δίνουν την πνευματική και σωματική ενέργεια να συνεχίζουμε, να υπερασπιζόμαστε και να αγωνιζόμαστε για τα πιστεύω μας, την ιδεολογία μας, τον κοινωνικό εθνικισμό. Διότι εάν μέσα μας, αισθανόμασταν ένοχοι και εγκληματίες θα είχαμε έναν επιπλέον εχθρό να αντιμετωπίσουμε, τον ίδιο μας τον εαυτό και τα ενοχικά μας, συναισθήματα.


Ο εαυτός μας όμως, αλλά και ιδανικά όπως η ειλικρίνεια, η αλήθεια και η δικαιοσύνη είναι σύμμαχοί μας στον πόλεμο ενάντια στους ανήθικους αυτούς ανθρώπους, που επινόησαν ψεύδη και έστησαν αυτή την σκευωρία, με μοναδικό σκοπό την εκλογική σμίκρυνση των ποσοστών, καθώς και τον διασυρμό προσωπικοτήτων του εθνικιστικού μας χώρου.

Στο επιμύθιο του χρονικού της σκευωρίας σε λίγα χρόνια -και λέμε σε λίγα χρόνια διότι η σκευωρία δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμη ολοκληρωτικά- θα αναφέρεται πως οι Χρυσαυγίτες και οι Χρυσαυγίτισσες κοίταξαν  κατάματα ένα διεφθαρμένο κράτος,  το οποίο ποδοπάτησε το σύνταγμα των Ελλήνων και την βασική του αρχή, αυτή της διάκρισης των εξουσιών.

 Οι Χρυσαυγίτες και οι Χρυσαυγίτισσες απέδειξαν ότι όχι μόνο δεν είναι εγκληματίες, αλλά είναι αυτοί, οι αυστηροί θεματοφύλακες του συντάγματος των Ελλήνων, οι οποίοι αντιμετώπισαν μια σκευωρία καθαρά αντισυνταγματική και παράνομη, μιλώντας την γλώσσα της αλήθειας. Οι δολοφονίες και οι τρομοκρατικές ενέργειες σε γραφεία του κινήματος μας, σε σπίτια, χώρους εργασίας και αυτοκίνητα συναγωνιστών δεν πτόησαν το ηθικό μας.

Ένα φωτογραφικό νομοθέτημα  προκάλεσε τη διακοπή της χρηματοδότησης, και ο  οικονομικός έλεγχος του ΣΔΟΕ που ακολούθησε στα ταμεία του κοινοβουλευτικού πολιτικού κόμματος της Χρυσής Αυγής, μας έδωσε μια οφειλόμενη ηθική ανωτερότητα από τα υπόλοιπα κοινοβουλευτικά κόμματα, τα οποία τον αρνούνται πεισματικά. Για εμάς τους Χρυσαυγίτες η πνευματική καθαρότητα της ψυχή μας, είναι βασικό στοιχείο της βιοθεωρίας και της ιδεολογίας μας.

Κι αν κάποιοι σήμερα συνεχίζουν να αναρωτιόνται γιατί η Χρυσή Αυγή, το εθνικιστικό μας κίνημα στέκεται ολόρθο  απέναντι στους σημερινούς κυριάρχους αυτού του τόπου, είναι διότι η γνώση πως δεν είμαστε ένα διεφθαρμένο κοινοβουλευτικό πολιτικό κόμμα, η γνώση πως δεν έχουμε βλάψει τον τόπο, πως δεν έχουμε συμβάλει σε αυτή την κοινωνική και οικονομική ταπείνωση και παρακμή του ελληνικού λαού μας δίνει αυτή τη δύναμη. Παράλληλα δικαιολογεί  και τον λόγο της ατομικής μας ύπαρξης, που δεν είναι κανένας άλλος από την  εκτέλεση του καθήκοντός μας για την συνέχιση του έθνους μας.

Η Ιστορία γράφεται με τα χρονικά του γένους μας και είμαστε υπερήφανοι διότι αυτή ως κριτής θα μας δικαιώσει  στο εγγύς μέλλον, εκείνη ακριβώς την ώρα που η Θεά Νίκη, η οποία δεσπόζει στο θρακικό πέλαγος, θα μας αγκαλιάζει με τα λαμπρά φτερά της και οι ηττημένοι, οι αδύναμοι αυτοί άνθρωποι, θα γεύονται την ταπείνωση ενός συκοφάντη.

Το να γνωρίζεις ότι είσαι αθώος κι όμως να σε κατηγορούν, δημιουργεί μέσα σου, ένα σύνολο ποικίλων αισθημάτων που σίγουρα δεν μπορούν να περιγραφούν, που είναι δέσμια μέσα στην ψυχή σου και δεν γνωρίζεις τον τρόπο να τα ελευθερώσεις. Είναι τα ίδια αισθήματα όμως, τα οποία κατά τρόπο μυστικιστικό σου δίνουν την δύναμη να υπερασπιστείς αυτό που πραγματικά είσαι την κρίσιμη στιγμή και στο τέλος βγαίνεις πάντα νικητής.

ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!
ΖΗΤΩ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!
ΖΗΤΩ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ Ν. Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ!
ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!


Βασίλης Μερτής