Κυριακή 19 Απριλίου 2015

Η Αριστερή ''Κωμωδία'' της Ελλάδος

                 
Άρθρο του Νικόλαου Εμμανουήλ - B.Sc.- M.Sc - Ακράτα - Ο προγάστωρ ανεπάγγελτος υμνητής  Στάλιν, εκφέρει λόγους δίπλα στο άγαλμα του Ε. Βενιζέλου στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος σημειωτέον θέσπισε το ''ιδιώνυμο'' για το Κ.Κ.Εγκληματιών και Προδοτών. Ανεπάγγελτοι και αστράτευτοι πολιτικάντηδες μέμφονται την κορωνίδα των Ενόπλων Δυνάμεων μας τα Ο.ΥΚ. Όψιμοι υπουργοί συγχρωτίζονται με κίναιδους και έγχρωμες καλλίπυγες κυρίες ελευθέρων ηθών, επιθυμώντας διακαώς να τους εντάξουν στην πολύπαθη Ελλάδα που βάλλεται από κάθε κατεύθυνση και με παρρησία παρουσιάζουν τα σχέδιά τους να στεγάσουν κάθε αλλόφυλο, που ναυαγεί στην Ελλάδα σε δημόσια κτίρια, τη στιγμή που 200.000 γηγενείς  κάτοικοι είναι άστεγοι.

Ο ''ακραίφνης'' πρωθυπουργός μας μετά της προεκλογικές ''φωτοβολίδες'' προσεγγίζει γονυπετής την υπάλληλο των τοκογλύφων Μέρκελ για δανεικά. Λαϊκισμός και πελατειακό κράτος καλπάζουν, με πλάγιους τρόπους σχέσεις και συζητήσεις επιθυμούν να νομιμοποιήσουν την εξαθλίωση και τη δουλεία, ώστε να παραμείνουν στον ''αφρό''.



Τους 2-3 τελευταίους αιώνες στην Γηραιά Ήπειρο έλαβαν χώρα βίαιες ανταλλαγές πληθυσμών και εθνικές εκκαθαρίσεις, όπου αυτό δεν συντελέστηκε σε ικανοποιητικό βαθμό οι εμπόλεμες καταστάσεις συνεχίστηκαν (Βοσνία-Ουκρανία). Οι έμμισθοι λάγνοι της λώβας της παγκοσμιοποίησης και του πολυπολιτισμού, δεν επιθυμούν ή δεν είναι σε θέση να αντιληφθούν ότι η κοινωνική δομή των Η.Π.Α., της Αυστραλίας ή της Λ. Αμερικής, δεν δύναται να εφαρμοστεί στην Ευρώπη, διότι εκτός της πανίσχυρης δημόσιας διοίκησης που θεμελίωσαν ο  G. Washington και  o T. Jefferson και άλλοι αποικιοκράτες κυβερνήτες, εκεί είναι όλοι μετανάστες, οι δε ιθαγενείς υπέστησαν γενοκτονία και μετά από 2,5 αιώνες  ανεξαρτησίας, συγκεκριμένες εθνολογικές και θρησκευτικές ομάδες (Εβραίοι, Ιρλανδοί, Γερμανοί, προτεστάντες, καθολικοί) ελέγχουν το σύνολο σχεδόν της πολιτικής και οικονομικής λειτουργίας, ενώ κάποιες μειονότητες (αφροαμερικανοί, ισπανόφωνοι) βρίσκονται σε μεγάλο ποσοστό στο περιθώριο. Αλλά και σε αυτές τις επικράτειες οι πολιτιστικές συγκρούσεις αυξάνονται (π.χ. στην Αυστραλία).

 Η φυλετική πανσπερμία που θηλάζει το αριστερό ''μπουλούκι'' εγκυμονεί για τον Ελληνισμό συνθήκες Μ. Ανατολής. Ας έχουμε ως πυξίδα τις νουθεσίες του  Ίωνος Δραγούμη, ότι για να επιβιώσει το Έθνος κάθε επαρχία θα πρέπει να μετατραπεί σε στρατόπεδο και κάθε νομάρχης, να αντικατασταθεί από έναν ταγματάρχη.