Κυριακή, 12 Απριλίου 2015

Απαιτούν Σταλινικού τύπου Δίκη για την Χρυσή Αυγή

Άρθρο στην εφημερίδα "Εμπρός"
Απόλυτα αντιπροσωπευτικό για την αντίληψη που έχουν για την Δημοκρατία το Σύστημα, και τα «παπαγαλάκια» του, είναι το άρθρο της κ. Ιωάννας ΜεΪτάνη, με τον τίτλο «Αυτή η δίκη μας αφορά όλους». Στο άρθρο της η κ. ΜεΪτάνη, ζητά «Λαϊκό Δικαστήριο» στα Σταλινικά πρότυπα!

Συγκεκριμένα αναφέρει: «Η επικείμενη δίκη της Χρυσής Αυγής είναι υπόθεση όλης της κοινωνίας, γιατί η έκβασή της θα αφορά όλη την κοινωνία. Δεν αναφέρομαι μονάχα στην καταδίκη των φυσικών αυτουργών των εγκλημάτων – θέλω να πιστεύω ότι η δικαστική εξουσία θα επιδείξει τη δέουσα αυστηρότητα και θα επιβάλει τις αντίστοιχες ποινές. Αναφέρομαι, κυρίως, στην καταδίκη της ηγεσίας της για την ηθική αυτουργία. Τι σήμα θα δοθεί στην κοινωνία εάν μια εγκληματική οργάνωση αποχαρακτηριστεί, τρόπον τινά;».
Στεκόμαστε εδώ για να σχολιάσουμε δύο σημεία. Α) Ωμή παρέμβαση στο έργο της Δικαιοσύνης και επηρεασμός των Δικαστών τους οποίους προκαλεί (ή μήπως απειλεί;) να δείξουν την δέουσα «αυστηρότητα» και να επιβάλουν τις «αντίστοιχες» ποινές! Προφανώς πριν τις επιβάλουν, η κ. Μεϊτάνη πολύ θα ήθελε να την ρωτούσαν τι ποινές θα ήθελε η ίδια να επιβάλουν…!
Β) Η εντιμότατη κ. Μεϊτάνη έχει προδικάσει, και καταδικάσει, βγάζοντας συνάμα και την απόφαση, ότι η Χρυσή Αυγή είναι μια «εγκληματική οργάνωση» πριν η Δικαιοσύνη αποφανθεί επί αυτού, καταργώντας ουσιαστικά το έργο των Δικαστών! Από εκεί και πέρα την απασχολεί, ΕΚΒΙΑΖΟΝΤΑΣ τους Δικαστές, για το τι «σήμα θα δοθεί στην κοινωνία» αν τολμήσουν… να μην καταδικάσουν την Χρυσή Αυγή ως «εγκληματική οργάνωση»! Και συνεχίζει η δημοκράτισσα: «Την τεράστιας σημασίας αυτή δίκη δεν πρέπει να την αφήσουμε μόνο στα χέρια των δικαστών. Είναι ευθύνη όλων μας να δημιουργήσουμε στην κοινή γνώμη και στην κοινωνία ένα τέτοιο κλίμα, ώστε να είναι αδιανόητη η αθώωση των ηγετικών στελεχών της Χρυσής Αυγής.»
Με λίγα λόγια η κ. Μεϊτάνη, θέτει ως «ευθύνη όλων μας», την ποδηγέτηση και κατατρομοκράτηση της Δικαιοσύνης, προκειμένου να καταστεί «αδιανόητη η αθώωση των ηγετικών στελεχών της Χρυσής Αυγής.»! Και συνεχίζει τονίζοντας ότι: «Με αυτόν το στόχο δημιουργήθηκε και η πρωτοβουλία GoldenDawnWatch.org, ώστε η κοινή γνώμη να έχει μια ανεξάρτητη ενημέρωση ως προς τη δίκη, αλλά και για να έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά εάν τυχόν παρατηρηθούν φαινόμενα «τύφλωσης» της πολιτικής και δικαστικής εξουσίας»! Προφανώς «τύφλωση της πολιτικής και δικαστικής εξουσίας» είναι η περίπτωση, κατά την οποία η Δικαιοσύνη πράξει το καθήκον της ανεπηρέαστα, και τολμήσει να αθωώσει τους βουλευτές και τον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής!
Συγχαρητήρια κ. Μεϊτάνη, για το πολιτικό και δημοκρατικό σας ήθος, το οποίο ξεπερνά και αυτό ακόμα το προφανώς ιδανικό για εσάς Σταλινικό πρότυπο, και καταδεικνύει απόλυτα, το ποιόν των μεγάλων αφεντικών σας!