Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

Πάντα πρώτοι οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής σε ποσοστά υπέρ της ρήξης με τους διεθνείς τοκογλύφους

Γράφει ο Αντίοχος
Μια νέα δημοσκόπηση, της εταίρας marc, για τα κατά πολιτική προτίμηση ποσοστά των Ελλήνων που επιθυμούν τη ρήξη ή τον συμβιβασμό με τους διεθνείς τοκογλύφους, επιβεβαίωσε τα αποτελέσματα της… προηγούμενης.

Έτσι και τώρα, όπως και προ μηνός, οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής έρχονται πρώτοι σε ποσοστά υπέρ της ρήξης, με 55,6%, γεγονός που καταδεικνύει ποιο είναι το αντισυστημικό κόμμα στην Ελλάδα σήμερα. Έπονται οι ψηφοφόροι του ΚΚΕ με 52,1% (για ένα κόμμα με ιστορία 97 χρόνων το ποσοστό αυτό είναι τελείως απογοητευτικό…), ενώ στους ψηφοφόρους των υπόλοιπων κομμάτων  πλειοψηφούν αυτοί που τάσσονται υπέρ του συμβιβασμού. Ήτοι του ΣΥΡΙΖΑ με 57,8% υπέρ του συμβιβασμού, του κόμματος Καμμένου με 54%, της Ν.Δ. με 94,4%, του κλεφτο- ΠΑΣΟΚ με 86,2% και του Ποταμιού με 84,4%.
Σε ποια ρήξη, λοιπόν, να προχωρήσουν οι Τσιπροκαμμένοι, όταν ακόμα και οι ίδιοι οι ψηφοφόροι τους θέλουν –κατά πλειοψηφία- να κάτσουμε στα… τέσσερα (όπως χαρακτηριστικά είπε προ μηνός –σε κάποια στιγμή… πατριωτικής έξαρσης- και ο υπουργοπάνος);
(ΥΓ): Χρυσή Αυγή, η μόνη αντιμνημονιακή επιλογή!