Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

Θεοδωράκης: «Υπάρχω μπας και κόψω την τρίτη θέση από τη Χρυσή Αυγή»

Τον ρόλο του, τόσο ως «απεσταλμένος» των βαρόνων των ΜΜΕ όσο και ως κατασκευασμένο ανάχωμα, προκειμένου η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ να μην εκλεγεί Τρίτο Κόμμα την 25η Ιανουαρίου, αποδεικνύει σε καθημερινή πλέον βάση ο «ποταμάκιας» Σταύρος Θεοδωράκης. Στο «Έθνος», το οποίο «σπρώχνει» σε κραυγαλέο βαθμό το συγκεκριμένο μόρφωμα, διαβάζουμε σχετικά:
« Για τον δε στόχο του να αναδειχθεί σε Τρίτη δύναμη επαναλαμβάνει ότι έτσι θα κοπεί ο δρόμος της Χρυσής Αυγής να λάβει την Τρίτη διερευνητική εντολή ‘’κάτι που θα πρέπει να αποφύγουμε πάση θυσία’’, λένε τα στελέχη του Ποταμιού».

Ουσιαστικά, δηλαδή, ο πρώην παρουσιαστής παρακμιακών τηλεοπτικών εκπομπών παραδέχεται ότι υπάρχει μόνο και μόνο για να φράξει τον δρόμο προς την Τρίτη θέση για τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Όταν, μάλιστα, τα στελέχη του μορφώματος λένε ότι αυτό αποτελεί «κάτι που πρέπει να αποφύγουμε «πάση θυσία» περιλαμβάνει και τη νοθεία. Φαίνεται ότι η πλήρης αποσιώπηση της εκλογικής παρουσίας της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ δεν αρκεί ούτε στο σύστημα ούτε στα διάφορα πιόνια του, καθώς η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ όχι μόνο δεν πτοείται, αλλά αντιθέτως έχει συνεχώς αυξητικές τάσεις.
Όσο για τα «παράπονα» του Θεοδωράκη για τον τηλεοπτικό διαφημιστικό χρόνο των κομμάτων και την τεράστια διαφορά χρόνου ανάμεσα σε Ν.Δ. – ΣΥΡΙΖΑ και τα υπόλοιπα κόμματα, τώρα ανακάλυψε την αδικία αυτή; Έχει όμως το θράσος και μιλάει ο επικεφαλής ενός κόμματος, ο οποίος είχε συνεχή παρουσία στις τηλεοπτικές συζητήσεις προ των ευρωεκλογών, παρότι το «Ποτάμι» δεν βρισκόταν ούτε στη Βουλή ούτε στο Ευρωκοινοβούλιο.
Την ίδια στιγμή η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, παρότι εκφράζει και θεσμικά πολύ περισσότερο μέρος του Ελληνικού Λαού απ’ ότι το κατασκεύασμα του Θεοδωράκη, αντιμετωπίζεται από τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ των «νταβατζήδων» σαν  να μην υπάρχει. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, όμως, το βράδυ της 25ης Ιανουαρίου θα είναι ο μεγάλος νικητής των εκλογών, θριαμβεύοντας απέναντι στο πολιτικό και εκδοτικό κατεστημένο.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ