Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

Αχαΐα: Αίσχος δύο πρώην ένστολοι ψήφισαν "Σταύρος Δήμας"

Ως γνωστόν προ ημερών διεξήχθη στο ελληνικό κοινοβούλιο η πρώτη ψηφοφορία για την εκλογή προέδρου της δημοκρατίας όπου ως αποτέλεσμα είχε την μειοψηφική συγκέντρωση των 160 έναντι 180 που ήταν το ελάχιστο ώστε να εκλεχθεί ο πρώτος "άνδρας" της Ελλάδας. Σε αυτούς τους 160 υπήρξαν και δύο Αχαιοί βουλευτές οι οποίοι αμαύρωσαν την Τιμή και το Καθήκον των ένστολων Αξιωματικών. Ο λόγος για τους δύο "εθνικόφρονες…" βουλευτές Θανάση Νταβλούρο (ΝΔ) πρώην ταξίαρχο και διοικητή ασφαλείας Πατρών και Γιώργο Νταβρή (εκλεγμένος με τους ΑΝΕΛ πλέον "ανεξάρτητος βουλευτής" ) πρώην αντιπτέραρχος Ε.Α. 


Είναι θλιβερό το γεγονός ότι αυτοί άνθρωποι δίχως εθνική συνείδηση λειτούργησαν καθαρά με ιδιοτέλεια,  παίρνοντας αυτή την απόφαση με σκοπό αφενός μεν να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα των καταπιεστών του ελληνικού λαού αφενός δε να εξασφαλίσουν και τα δικά τους, γνωρίζοντας ότι στις ερχόμενες εκλογές οι ψηφοφόροι τους θα τους στείλουν στον κάδο των αχρήστων.

Η Χρυσή Αυγή όντας η μοναδική φωνή εθνικής αντίστασης καταψήφισε την εθνοπροδοτική κυβέρνηση των σαμαροβενιζελικών στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα στους ξένους τοκογλύφους: "Καμία ανοχή στους ξενόδουλους - Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες!".

ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΣΑΜΑΡΑ - ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!