Δευτέρα, 17 Νοεμβρίου 2014

Τ.Ο. Αγρινίου: Συνεχίζουμε δυνατά! Φωτορεπορτάζ από την εκδήλωση για τα δύο χρόνια λειτουργίας

 Κατάμεστα τα γραφεία της Τ.Ο. Αγρινίου μετά το κάλεσμα για τα δυο χρόνια λειτουργίας του γραφείου της. Πρώτος τον λόγο έλαβε ο Ντάικος Κωνσταντίνος όπου αναφέρθηκε στις δραστηριότητες της Τ.Ο. Αγρινίου τα τελευταία χρόνια αλλά και τα σχέδια για το μέλλον.

 Στη συνέχεια ο εκπρόσωπος του Μετώπου Νεολαίας Σωτηρίου Κωνσταντίνος επισήμανε τη σημαντικότητα της νεολαίας στους Αγώνες του Κινήματος.
Κατόπιν ο Γραμματέας της Τοπικής, Κολοκυθάς Γεράσιμος, κάλεσε συστράτευση στον Αγώνα τον Καλό με περισσότερο πάθος και ένταση.

 Ο βουλευτής του Νομού Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης αναφέρθηκε στην αθωωτική απόφαση για τα γεγονότα της λαϊκής της Ι.Π. Μεσολογγίου το 2012 και τόνισε ότι είναι η πρώτη αθωωτική απόφαση σε μια σειρά ανυπόστατων κατηγοριών εναντίον του Κινήματος.


Με την παρουσία του μας τίμησε ιδιαίτερα ο εκλεγμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Στερεάς Ελλάδος και Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του Κινήματος Γκλέτσος Απόστολος, ο οποίος εξήρε την έντονη παρουσία της Τ.Ο. Αγρινίου.

 Τελευταίος ομιλητής το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής, Κουδούνας Θεόδωρος, ο οποίος με γλαφυρό τρόπο ανέλυσε θέματα ιδεολογικού περιεχομένου εστιάζοντας ιδιαίτερα στον λιμπεραλισμό και τις συνέπειες εις βάρος των Εθνών.