Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014

Η πολιτική της κυβέρνησης εξυπηρετεί μόνο τις τράπεζες (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Συναγωνιστής Μιχάλης Αρβανίτης τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια σχετικά με το νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης για την ενσωμάτωση απόφασης για την εφαρμογή της αρχής της αμοιβαίας αναγνώρισης σε ποινικές αποφάσεις.
Ο Συναγωνιστής επισήμανε ότι στο νομοσχέδιο αναφέρεται ο ρατσισμός και η ξενοφοβία. Πράξεις στις οποίες δεν έχει δοθεί ορισμός! Ο καθένας, λοιπόν, μπορεί με υποκειμενικά κριτήρια ή κομματική υποκίνηση να καταγγείλει τον οποιονδήποτε που εκφράζεται ελεύθερα.

Οποιουδήποτε οι απόψεις έρχονται σε σύγκρουση με την πολιτική της κυβέρνησης θα είναι υπόλογος, όπως και στην περίπτωση της Χρυσής Αυγής, που φυλακίζεται και φιμώνεται από την μνημονιακή Χούντα.
Όσον αφορά τα κόκκινα δάνεια είναι τα μη εισπραχθέντα δάνεια. Η ρύθμιση η οποία γίνεται δεν είναι ολοκληρωμένη. Στην Ελλάδα της απόλυτης μνημονιακής κρίσης η επιχειρηματικότητα δεν εξυπηρετεί το κοινό συμφέρον, αλλά εκμεταλλεύτηκε τα υπερκέρδη ορισμένων ετών. Η πολιτική που ασκείται εξυπηρετεί μόνο την ενδυνάμωση των τραπεζών.
Θύμισε τα λόγια της Βούλτεψη που είχε πει πως κακώς ο Έλληνας απέκτησε ιδιοκτησία. Αυτή είναι η τραγική συγκυβέρνηση που προδίδει συνεχώς την Χώρα μας. Αντίθετα, όσοι έχουν λατρεία στην Πατρίδα και στον ελληνισμό θα πολεμήσουν μέχρις εσχάτων για να διεκδικήσουν τα δικαιώματα του Έλληνα, όπως την ελευθερία του λόγου και το δικαίωμα στην ιδιοκτησία.