Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

Δραστηριότητες Τοπικών: Πύργος, Αγρίνιο

Δραστηριότητες Τοπικών: Πύργος, Αγρίνιο, Αν. Αττική, Αθήνα, ΚεφαλονιάΟμιλία στην Τ.Ο. Πύργου: Εθνικιστές και όχι “ακροδεξιοί”
Μια ακόμη προγραμματισμένη ομιλία της Τ.Ο. Πύργου, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 23 Αυγούστου το απόγευμα, με ομιλητή τον συναγωνιστή και μέλος της Κ.Ε. του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή, Κώστα Αλεξανδράκη.
Στα κατάμεστα από Ηλείους συναγωνιστές γραφεία μας και με έκδηλο Εθνικιστικό παλμό, πρώτος χαιρετισμό απηύθυνε ο γραμματέας της Τ.Ο. Ηλείας, συναγωνιστής Νίκος Κωνσταντίνου, όπου αναφέρθηκε στις πρόσφατες τοπικές δράσεις και παρουσίασε το θέμα της εκδήλωσης που ήταν ο “Εθνικισμός και η ακροδεξιά”.

Τον λόγο έλαβε ο συναγωνιστής Κώστας Αλεξανδράκης, όπου μέσα από την εμπεριστατωμένη ομιλία του, ανέλυσε τις χαώδεις διαφορές που υπάρχουν ανάμεσα στον Λαϊκό Εθνικισμό της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και την «ακροδεξιά» που μας συγκρίνουν, όλα τα κανάλια της διαπλοκής και τα από-κόμματα του αντισυνταγματικού τόξου. Επεκτάθηκε επίσης στην επαίσχυντη πολιτική δίωξη που βιώνει το κίνημα μας, καθώς και στις πολιτικές δολοφονίες του Γιώργου Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη.
Μετά το τέλος της ομιλίας του συναγωνιστή ακολούθησε ανοιχτή συζήτηση και η πολιτική μας εκδήλωση έληξε με τους συναγωνιστές σε στάση προσοχής να ψάλλουν τον Εθνικό ύμνο.

ΠΥΡΓΟΣ: Αγ. Γεωργίου και Υψηλάντου
Πέμπτη και Σάββατο 19:00 - 21:00


Ομιλία στην Τ.Ο. Αγρινίου
Ομιλία με κύριο θέμα το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο πραγματοποιήθηκε στην Τ.Ο. Αγρινίου. Πρώτος τον λόγο πήρε ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης όπου, μεταξύ άλλων, καλωσόρισε τους Ιεράρχες που πήραν θέση στο επίμαχο νομοσχέδιο και εξήρε ιδιαίτερα την στάση του δικού μας Μητροπολίτη κ.κ. Κοσμά.

Στη συνέχεια το λόγο έλαβε ο Συναγωνιστής Δημήτριος Ζευγίτης, ανέλυσε διεξοδικά το περιεχόμενο του νομοσχεδίου που έρχεται προς ψήφιση στο Ελληνικό κοινοβούλιο και έθεσε ερωτήματα που χρίζουν απαντήσεως από το σύνολο του πολιτικού κόσμου. Τέλος κάλεσε τους συλλόγους των Ποντίων, των Μικρασιατών και Εκκλησιαστικούς φορείς να αντιδράσουν στο εν λόγω τερατούργημα και το ρατσισμό έναντι των Ελλήνων.

ΑΓΡΙΝΙΟ: Πάροδος Κυριαζή
Σάββατο 19:00 - 21:00
Τηλ: 26410 23271 - 6987 082953